Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurczę... miały być zdjęcia. I co? I niestety mam tylko marne szczątki bo sprzęt (komputer) mi nawalił... Nie mogę przesłać zdjęć z aparatu na laptopa, więc może jak wrócę do Sosnowca to zrobię to na drugim kompie...

Balek

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tonacja napisał(a):
Wiesz... próbuję nakłonić mamę, żeby mi go pożyczyła na jakiś czas :cool3:
Na razie marnie mi to idzie :eviltong:

Ejjj...a ja już różowe kozaczki zamówiłam:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Marchewkowy']słodki ten twój marle!
Oglądam zdjęcia i widzę że chodzicie na spacerki na kołach, chyba was nawet kiedyś widziałam! Nie mylę się?

Chodzi Ci o ten park na Ostrogórskiej? :roll: (bo wiesz...jeżeli chodzi o skomplikowane nazewnictwo to nie jestem wtajemniczona :shiny:)

Jeżeli tak, to możliwe... ale nie wiem, czy jesteś tą osobą o której myślę :evil_lol:

[quote name='sunshine']
http://i33.tinypic.com/zu1nq8.jpg

uhuhu a niech to diabli :diabloti:

a co to za Balek? :loveu:

Piękny co nie? :eviltong:
To malamutos wielkoludos... pies mojego wujka (wujek i mama mieszkają w jednym domu więc Balek i Merf razem się bawią w ogródku... komicznie to wygląda xD) Więcej zdjęć nie będzie... nie dość, że siadł mi laptop...to jeszcze padła mi karta pamięci w aparacie (4GB!.)... wszystkie zdjęcia z weekendu straciłam :placz::placz::placz: musiałam wybulić kasę na nową kartę (oczywiście nie kupiłam cztero gigowej tylko dwu, bo mnie nie stać :placz:) i na adapter do obiektywu (130 zł za głupie kółko z soczewką :grab:)... zbankrutowałam :evil_lol:

Posted

tonacja napisał(a):
Chodzi Ci o ten park na Ostrogórskiej? :roll: (bo wiesz...jeżeli chodzi o skomplikowane nazewnictwo to nie jestem wtajemniczona :shiny:)

Jeżeli tak, to możliwe... ale nie wiem, czy jesteś tą osobą o której myślę :evil_lol:

Tak tak o ten park. Ja tam czasem bywam z briardem albo ze znajomą i shih tzu. Ale o ile się nie myle to kiedyś sie spotkałyśmy byłam ze znaomą co ma colliaka :D
Dobrze myślisz?

Posted

tonacja napisał(a):
Więcej zdjęć nie będzie... nie dość, że siadł mi laptop...to jeszcze padła mi karta pamięci w aparacie (4GB!.)... wszystkie zdjęcia z weekendu straciłam :placz::placz::placz:

Dlatego zamiast jednej karty o większej pojemności kupiłam trzy mniejsze :cool3:

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Tak tak o ten park. Ja tam czasem bywam z briardem albo ze znajomą i shih tzu. Ale o ile się nie myle to kiedyś sie spotkałyśmy byłam ze znaomą co ma colliaka :D
Dobrze myślisz?

Tak... właśnie o tym collie pomyślałam... choć dawno już go nie widziałam w parku :roll: tyle, że myślałam, że to Ty jesteś jego właścicielką :cool3:

Szczerze to kojarzę trochę jednego briarda... widziałam go kilka razy na porannym spacerze, ale nie wiem czy to ten.

BBeta napisał(a):

Dlatego zamiast jednej karty o większej pojemności kupiłam trzy mniejsze

Ja tą 4GB to już w sumie kupiłam z aparatem, zwykle noszę przy sobie jeszcze awaryjną 512 MB, ale akurat zostawiłam ją w doma :angryy: teraz kupiłam 2 GB SanDisk ultra II, więc myślę że będzie bardziej wytrzymała no i jest szybsza, dodatko ta awaryjna... więcej mi nie potrzeba. Chyba, że kiedyś dokupię jeszcze jedną 2GB.

Posted

Marchewkowy napisał(a):
i wszystko jasne :)
briardów jest kilka tutaj w okolicy naszej spacerowej, ale ja rzadko w sumie tam bywam :roll:

Ja do tego parku chodzę rano między 6:00 a 8:00 na poranny spacerek... potem koło 13:00 (o ile nie idę na dłuższy spacer nad stawiki czy gdzieś) i wieczorem koło 20:00 - 21:00... więc pewnie się mijamy :eviltong:

A najwięcej to w okolicy widzę labladorów i goldenów :D a może jestem przeczulona :evil_lol:

Posted

eee tak rano to pewnie jack, my wychodzimy o tej godiznie tylko pod blok na szybko ;)
Jak tam bywam to po południu :)
No jest tam troche goldeniasto labaradorowych :evil_lol:
Kurcze duży już ten twój szkrab, wtedy był takiiiiiiiiii mały :lol:

Posted

No... przyznaję, był wtedy chyba o połowę mniejszy :eviltong:
My rano wychodzimy na około pół godziny do 40 minut... wtedy jest raczej mało ludzi/psów i możemy w spokoju się pouczyć komend :cool3:

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Jak wam idzie :D? jak by co to chętnie pomoge! Collaki intelignetne bestie tak że tylko pracować :lol:

No możemy spróbować :D
Niedługo mają mi dostarczyć klikier więc będziemy się przerzucać na tą metodę... plus komendy wizualne.

A tak ogólnie to całkiem nieźle... trochę narzekam, ale to dlatego że sama nie potrafię określić czy dobrze nam idzie czy źle :cool3: