Marta_Ares Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 gdzie Wy w nim aussika widzicie :roll: toż to zdecydowanie bardziej do collaka podobne:loveu: :loveu: Quote
C&B Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Aussie wyglądają zupełnei inaczej, tylko maść ma podobną :diabloti: Ale Ringo i tak podbił moje serce jak nei jeden owzik :loveu: Quote
BBeta Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Też w pierwszej chwili myślałam, że Ringo to owczarek australijski :cool3: Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 chodzi mi raczej o sierść, że ma podobną :D Skubaniec ładny jest! :loveu: zakochałam się w nim xxD Quote
C&B Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Zapraszamy do nas, w końcu wstawiłam album :diabloti: Quote
Daja_ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 mase ras na merle umaszczenie,Ringo nie ma nic z ozika (niestety,bo inaczej bym go zabrała Karolinie-dla niej stety):diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 nieważne jakie rasy przypomina i tak jest zjawiskowy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sunshine Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Oj ty już się nie martw przyjadę zaprzęgiem :evil_lol: hihihi Quote
Iza. Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Aleee sliczny :loveu::loveu: Patrząc na sygnaturę byłam pewna, ze to aussie, a tu zmyła i collak :evil_lol: Quote
tonacja Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Iza. napisał(a):Aleee sliczny :loveu::loveu: Patrząc na sygnaturę byłam pewna, ze to aussie, a tu zmyła i collak :evil_lol: Nie jest collakiem tylko kundelkiem :roll: co najwyżej "w typie" i to sama do końca nie wiem czego :diabloti: Chantell napisał(a):Skubaniec ładny jest! zakochałam się w nim xxD Ja też :loveu::loveu::loveu: to teraz jesteśmy już dwie. Daja_ napisał(a):mase ras na merle umaszczenie,Ringo nie ma nic z ozika (niestety,bo inaczej bym go zabrała Karolinie-dla niej stety) spaaaaadaj :evil_lol: sunshine napisał(a):Oj ty już się nie martw przyjadę zaprzęgiem hihihi Dobra...to poczekam. Będę się Ciebie spodziewać po pierwszym śniegu :eviltong: A reszcie dziękujemy pięknie za komplementy :loveu::multi: to nas mobilizuje do wstawiania kolejnych zdjęć :diabloti: Quote
Iza. Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 tonacja napisał(a):Nie jest collakiem tylko kundelkiem :roll: co najwyżej "w typie" i to sama do końca nie wiem czego :diabloti: Oj dla mnie przypomina collaka, ale ja za bardzo nie znam tej rasy:eviltong::diabloti: tak, tak dawaj fotaski :multi: Quote
tonacja Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 oczko ;) znalazł sobie kolegę :eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Byliscie może kiedys nad Balatonem w Sosnowcu ? ;) Ringus cudny jest :loveu: Quote
sunshine Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 A on chyba wie że to piesek a nie suczka co? :evil_lol: Quote
tonacja Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 sunshine napisał(a):A on chyba wie że to piesek a nie suczka co? :evil_lol: Wie... ale Ringo zastanawiał się dlaczego piesek ma taki krótki ogonek :roll: Quote
sunshine Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Bo go źli państwo uciachli :placz:. Mendy :mad: Quote
tonacja Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Nie lubię jak psiaki mają obcięty ogonek... i to bez potrzeby... dla "estetyki". Quote
Marta_Ares Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 mi tam duzo bardziej sie pdoobaja rottki i boksery z ogonkami i normalnymi uszami:loveu: co tak malo fotek przystojniaka:mad: Quote
asiunia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 http://i35.tinypic.com/2vl5q9c.jpg na jednej łapce:p Quote
Recommended Posts