tonacja Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy!!! Za namową pewnej osóbki postanowiliśmy założyć własną galerię. Mamy nadzieję, że będzie się ją miło oglądało, biorąc pod uwagę, że Ringo jest dość rozrywkowym, uwielbiającym pakować się w kłopoty psiakiem ;) Trafił do mnie przypadkiem. Nie planowałam posiadania psa, po śmierci mojej psinki, ale to była miłość od pierwszego wejrzenia :loveu: i z czasem się tylko pogłębia. Obecnie ma trochę ponad 4 miesiące i jest jedną z najważniejszych istot w moim życiu, która wtargnęła w nie swoimi łapskami i zmieniła je diametralnie! Quote
Daja_ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Pierwsza Pierwsza ! Ringgoooo :loveu: Mały samobójca kochany :multi: żywe sreberko :razz: Quote
tonacja Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Musimy nadrobić zaległości :eviltong: Ringo w wieku 4 miesięcy: bywa też leniuszkiem :D i w wieku 4,5 miesiąca: pierwsze zabawy w wodzie :multi: "a może skosztuję trochę zieleninki?" Quote
BBeta Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Psiak śliczny tylko zdjęcia stanowczo za duże ;) 6. ZDJĘCIA a) Maksymalny rozmiar zdjęcia/grafiki to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. Mimo zainstalowanego skryptu zmniejszającego zdjęcia moderatorzy będą zamieniać na linki te, które przekraczają regulaminowy rozmiar Quote
sunshine Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Hejka wpadamy z rewizytą i będziemy wpadać częściej pod warunkiem że będzie duuuużooo zdjęć :multi: Piękny łobuziak w wieku mojego terrorysty:razz: Quote
Daja_ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 http://i33.tinypic.com/2im9snm.jpg po pani wegetarianin :eviltong: Quote
akira Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 http://i34.tinypic.com/qz25hx.jpg Jakie śliczności ;] Quote
Daja_ Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Hej ranne ptaszki ! a wy już pewno po spacerku co? :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ten twoj psychopata wyglada cudnie!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daja_ Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Tyska']Jaka to rasa? W sumię to to collie ;p szkocki :) Dodam parę zdjęć Ringulca Quote
tonacja Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='Daja_']Hej ranne ptaszki ! a wy już pewno po spacerku co? :cool3: [COLOR="Green"]Ranne ptaszki wczoraj z rana pojechały do Bielska w sprawie matury i wychodzi na to, że w tym roku zdają rozszerzoną biologię :multi: Daja, dzięki za wstawienie tych zdjęć! Są piękne :loveu: Dziękuję za tak miłe komentarze :multi: Quote
Daja_ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 my nadal niewiemy co z maturą ;/ idę dzisiaj do szkoły ;/ Quote
tonacja Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Dobrze by było... W sumie dzisiaj już 01 października. Quote
Daja_ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='tonacja']Dobrze by było... W sumie dzisiaj już 01 października. no już po :) i my tez zdajemy :cool3: a jak sie czujemy>? choroba przeszla? :eviltong: Quote
tonacja Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Jest już dużo lepiej. Trochę jeszcze szyja i głowa pobolewają, ale gorączka przeszła :eviltong: w szkole się zjawię :) Quote
BBeta Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 tonacja napisał(a):zaraz zedytuję ;) Dzięki :) Mieszkacie w Bielsku? ;) Quote
tonacja Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Mieszkamy w Sosnowcu, ale często bywamy w Bielsku na weekendy u rodziców ;) Quote
tonacja Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Właśnie wróciliśmy ze spacerku... i co? Ja muszę się uczyć a młody: a młody będzie się relaksować ze swoim przyjacielem - lwem :D Czasami to chciałabym być psem ;) Wczoraj w domu przegrzebałam całą swoją biblioteczkę i znalazłam kilka ciekawych książek... między innymi starą książkę o szkoleniu psów. Może się przydać ;) Quote
Marta_Ares Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witam my tu pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni:loveu: piekny merlaczek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
brjagata Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ringo ma świetne umaszczenie :) Uwielbiam marmurki :loveu: Quote
as_kate Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witamy się :hand: O rajciu, jaki on słodki!! :loveu: podobają mi sie aussiki, a głównie właśnie blue merle :loveu: Quote
tonacja Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Dziękujemy :multi: Jest nie tylko piękny ale ma także wspaniały charakter :loveu: Mam nadzieję, że z czasem uda mi się to uchwycić na zdjęciach. Quote
Recommended Posts