mrowa23 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 my rozpoczelismy ml.ch z buldozkiem francuskim - Całus dla Sędziego z Korczówki Csikasz Firma- Best Puppy dogi- wszystkie oceny dokonale, Zen wywalczyl bąz w swojej klasie ;) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Nitor-Nivalis']Best Veteran in Breed, BEST OF BREED, BEST VETERAN IN SHOW BEST OF GROUP BEST IN SHOW dla naszej 10 letniej Winterfrost´s ANGEL OF GLORY :multi::multi::multi::multi: Gratulacje dla Was! Piękne rozpoczęcie sezonu:) [quote name='mrowa23']my rozpoczelismy ml.ch z buldozkiem francuskim - Całus dla Sędziego z Korczówki Csikasz Firma- Best Puppy dogi- wszystkie oceny dokonale, Zen wywalczyl bąz w swojej klasie ;) A jesteś zadowolona czy nie? Bo tak jakoś napisałaś tę informację bez nerwu... Ja tam w każdym razie - gratuluję:) Pzdr. Quote
caha Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 mrowa23 ja również gratuluję i miło było Cię poznać Quote
mrowa23 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 pewnie ze bardzo zadowolona:D ja jeszcze zaspana bo 2 dni wstawalam o 4 rano zeby dojechac na wystawe;)a teraz staram sie uwinac z fotkami zeby cos wstawic;) mi rowniez bylo bardzo milo caha poznac:D mam nadzieje ze do nastepnej wystawy:) najpierw Zen :) teraz wolis ktory rozpoczal ml.ch. zuza "za mlodo wygladajaca wzgledem suk starszych 2x od siebie" ;) i firma dzielnie poznajaca ringi- Best Puppy;) Quote
mrowa23 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 i bez ladu i skladu, ale za to "w miare wyszlo" meisi- hawanka ktora ukonczyla ml.ch. i dodatkowo zgarnela BOB-a gratuluje Ulka! Quote
AnkaW Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich zadowolonych. Wielkie dzięki za foteczki :loveu: Quote
Tefka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 BIS junior gr III http://www.youtube.com/watch?v=d8lq_gl6kE4 BIS baby piątek http://www.youtube.com/watch?v=0nGScIAyzb4 Nemi Long Step III:multi::multi: Quote
Dogin Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Czy ma ktoś zdjęcia z podium z BIS PUPPY niedziela? Będę wdzięczna ;) Quote
Tofipom Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Zwycięzcy XI Zimowej Wystawy w Głogowie - 22-24.01.2010 r. BEST IN SHOW I - Winterfrost's ANGEL OF GLORY (Syberian Husky) II - ANNETT vom Frankengold (Owczarek Niemiecki) III - KEVIN de la Gran Aldea (Cocker Spaniel Amerykański) IV - Ex Sentia I HAVE A DREAM ABOUT FAME (Jamnik szorstkowłosy standardowy) V - SO PERFECT Forussi (Spaniel kontynentalny miniaturowy - Papillon) VI - JULKA Festina (Wilczarz irlandzki) VII - Sirius WABIDAMEK (Gończy polski) Zwycięzcy Grup Grupa 1 I - ANNETT vom Frankengold (Owczarek Niemiecki) II - ARDAL CONALL Braterstwo Wilczaków (Ceskoslovenský Vlcak) III - MAM NADZIEJĘ Casidi (Owczarek szetlandzki) IV - VERITA Duovarius (Owczarek francuski - Briard) Grupa 2 I - BELISSIMO vom Versetal (Nowofundland) II - ASMAN Tygaro-Figaro (Czarny terier) III - UNDERGROUND Dyas Poland FCI (Sznaucer olbrzym czarny) IV - Sasqeuhanna KONIAK (Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny) Grupa 3 I - Never Lasting's PHENOMENAL HODGE (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) II - BOMBOWA BAGIETKA Gryźbull (Bulterier) III - Cairn-Lady`s VALENTINO (Cairn Terrier) IV - JACK DANIELS Liberi Gaias (Yorkshire Terrier) Grupa 4 I - Ex Sentia I HAVE A DREAM ABOUT FAME (Jamnik szorstkowłosy standardowy) II - Lisego Nosa ABSENT (Jamnik krótkowłosy miniaturowy) III - INKA z Przystani Wodniackiej FCI (Jamnik szorstkowłosy króliczy) Grupa 5 I - Winterfrost's ANGEL OF GLORY (Syberian Husky) II - AIVENGO (Chow Chow) III - Sasquehanna (FCI) EUFORIA B4 (Szpic miniaturowy - Pomeranian) IV - FUUJIN Oosaka Fujitakasou (Hokkaido) Grupa 6 I - Sirius WABIDAMEK (Gończy polski) II - ABSOLUTELY SPOTLESS ZENIT (Beagle) III - CARRIE ANN z Valdstejnskych lip (Rhodesian Ridgeback) IV - DUTCH DESIGN van Grunsven (Basset Hound) Grupa 7 I - FANTAZJA z Mahagonii (Seter irlandzki) II - ASTI z Ojcowskiej Doliny (Seter szkocki - Gordon) III - ARCO Jasenky (Wyżeł niemiecki krótkowłosy) IV - Bromhund WERWA (Wyżeł weimarski krótkowłosy) Grupa 8 I - KEVIN de la Gran Aldea (Cocker Spaniel Amerykański) II - Baltic Goldenstar ANGEL OF HARMONY (Golden Retriever) III - Lordsett SIMPLY UNIQUE (Springer spaniel angielski) IV - ABSOLUT POWER Molto Bene (Cocker spaniel angielski) Grupa 9 I - SO PERFECT Forussi (Spaniel kontynentalny miniaturowy - Papillon) II - PS I LOVE YOU z Czańca (Lhasa Apso) III - Sasquehanna (FCI) MARYNIKA (Mops) IV - MISS SHAKING BOOGIE Od Lalanki (Pudel miniaturowy - biały, brązowy, czarny) Grupa 10 I - JULKA Festina (Wilczarz irlandzki) II - LIONEL Feritte Bugsy (Charcik włoski) III - CHEBIR DE NULLE PART AKLEURS (Chart afrykański - Azawakh) IV - VIVIANA Bursztynowa Bona (Chart afgański) Quote
Tofipom Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 jeszcze kilka zdjęć na http://elka5.fm//content/view/40045/208/ Quote
macsow1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 moje wszystkie fotki z wystawy http://picasaweb.google.pl/pepfemfa/WystawaGOgow2010# Quote
Tofipom Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 macsow1 - fotorelacja I klasa :thumbs: dzięki za "uchwycenie" mojego szpicka :laugh2_2: Quote
aluwis Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jeszcze kilka fotek: [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
dancingqueen Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='macsow1']moje wszystkie fotki z wystawy http://picasaweb.google.pl/pepfemfa/WystawaGOgow2010# Mogłabym wykorzystać zdjęcia z finałów Młodego Prezentera(gr.młodsza) na swoją strone? :cool1: Quote
Gia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 My wróciłyśmy z wystawy z oceną doskonałą, CWC, Najlepszą Dorosłą Suką w Rasie i skończonym dorosłym Championatem :) Quote
Kaya Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 A czy mogłabym prosić skany/zdjęcia z katalogu, grupy 8, a konkretnie cockerów angielskich i goldenów? :) Quote
dancingqueen Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='macsow1']oczywiscie, ze możesz :) Bardzo dziękuję :loveu: Quote
dancingqueen Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Kaya, zeskanowałam z katalogu cocker spaniele angielskie ( przepraszam za wielkość ) :roll: http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/el2457_skanowanie0010.jpg Quote
Kaya Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='dancingqueen']Kaya, zeskanowałam z katalogu cocker spaniele angielskie ( przepraszam za wielkość ) :roll: http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/el2457_skanowanie0010.jpg Dziękuje bardzo, a wielkość ok przynajmniej da się przeczytać ;) Quote
MirMag Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Witamy wszystkich i gratulujemy sukcesów:smile: Też się pochwalimy,nasz Hammurabi : I-e miejsce,medal złoty, ocena doskonała,CWC i tym samym zakończył dorosły Championat Polski :klacz::bigcool: Quote
MirMag Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Witamy wszystkich i gratulujemy sukcesów:smile: Też się pochwalimy,nasz Dog Niemiecki Błękitny Hammurabi z Gardeminki : I-e miejsce,medal złoty, ocena doskonała,CWC i tym samym zakończył dorosły Championat Polski :klacz::bigcool: Quote
mrowa23 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Hej Mirku :) czemu nic nie mowiles ze jestes na dogo?! obrazilam sie:P jeszcze raz gratulacje dla Hamiego- piekne psisko i zasluzenie ma CH.PL :) pozdrawiamy babcia Zena :P Quote
Recommended Posts