Kaya Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Obsada sędziowska GRUPA I Andrzej Kaźmierski (PL) – Owczarek Niemiecki Theo Leenen (B) - Australian Cattle Dog, Australian Shepherd, Bearded Collie, Border Collie, Collie Rough, Collie Smooth, Shetland Sheepdogs, Welsh Corgi Cardigan, Welsh Corgi Pembroke, Schapendoes, Polski Owczarek Nizinny PON Jadwiga Niciewicz (PL) – pozostałe rasy GRUPA II Rita Reyniers (B) – sznaucery, pinczery Krystyna Opara (PL) – szwajcarskie psy pasterskie i górskie, Czarne Teriery Andrzej Kaźmierski (PL) – molosy typ górski Jadwiga Niciewicz (PL) – molosy, boksery Viva Maria Soleckyj Szpunar (PL) – molosy GRUPA III Janusz Opara (PL) – teriery typu bull Krystyna Opara (PL) – teriery wysokonożne Sonia Pagani (I) – Yorkshire Terier, Terier Szkocki Andrzej Kaźmierski (PL) – pozostałe rasy GRUPA IV Janusz Opara (PL) GRUPA V Theo Leenen (B) – Alaskan Malamute, Siberian Husky Paweł Szemraj (PL) – pozostałe rasy GRUPA VI Rita Reyniers (B) Theo Leenen (B) – Beagle GRUPA VII Jadwiga Niciewicz (PL) GRUPA VIII Paweł Szemraj (PL) – Golden Retriever, spaniele Theo Leenen (B) – Labrador Retriever, pozostałe rasy GRUPA IX Paweł Szemraj (PL) - Lhasa Apso, Chihuahua, Boston Terier, Cavalier King Charles Spaniel, King Charles Spaniel, Bichon Sonia Pagani (I) - Chiński Grzywacz, Maltańczyk, Shih Tzu, Pekińczyk, Mops Janusz Opara (PL) – pozostałe rasy GRUPA X Rita Reyniers (B) Młody Prezenter Piotr Król (PL) - piątek Viva Maria Soleckyj Szpunar - sobota Krystyna Opara (PL) - niedziela Podział grup na dni: piątek: III, V, VI, VII sobota: II, IV, VIII niedziela: I, IX, X Opłaty i zgłoszenia: Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń: 08.01.2010 r. Na wystawie opłaty nie będą przyjmowane ! UWAGA ! Opłaty, za psy zgłoszone w terminie, wnoszone po dniu 08.01.2010 r. wynoszą 150 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość psów. Opłaty (dla członków ZKwP, za psy zarejestrowane w ZKwP) wnoszone do dnia 08.01.2009 r.: - za pierwszego psa (z katalogiem) - 95 zł - za każdego następnego (bez katalogu) - 80 zł - za psa w klasie szczeniąt lub z tytułem Int.Champ. - 50 zł Quote
Dynamique Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 My, my ! Widze, że mamy sędziego z zagranicy :diabloti: Quote
Judit Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 WYSTAWA KRAJOWA W GŁOGOWIE - 22-24.01.2010 r. PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA PIĄTEK - 22.01.2010 r. GRUPA III Janusz Opara (PL) – teriery typu bull Krystyna Opara (PL) – teriery wysokonożne Sonia Pagani (I) – Yorkshire Terier, Terier Szkocki Andrzej Kaźmierski (PL) – pozostałe rasy GRUPA V Theo Leenen (B) – Alaskan Malamute, Siberian Husky Paweł Szemraj (PL) – pozostałe rasy GRUPA VI Rita Reyniers (B) Theo Leenen (B) – Beagle GRUPA VII Jadwiga Niciewicz (PL) Młody Prezenter Piotr Król (PL) SOBOTA - 23.01.2010 r. GRUPA II Rita Reyniers (B) – sznaucery, pinczery Krystyna Opara (PL) – szwajcarskie psy pasterskie i górskie, Czarne Teriery Andrzej Kaźmierski (PL) – molosy typ górski Jadwiga Niciewicz (PL) – molosy, boksery Viva Maria Soleckyj Szpunar (PL) – molosy GRUPA IV Janusz Opara (PL) GRUPA VIII Paweł Szemraj (PL) – Golden Retriever, spaniele Theo Leenen (B) – Labrador Retriever, pozostałe rasy Młody prezenter Viva Maria Soleckyj Szpunar NIEDZIELA - 24.01.2010 r. GRUPA I Andrzej Kaźmierski (PL) – Owczarek Niemiecki Theo Leenen (B) - Australian Cattle Dog, Australian Shepherd, Bearded Collie, Border Collie, Collie Rough, Collie Smooth, Shetland Sheepdogs, Welsh Corgi Cardigan, Welsh Corgi Pembroke, Schapendoes, Polski Owczarek Nizinny PON Jadwiga Niciewicz (PL) – pozostałe rasy GRUPA IX Paweł Szemraj (PL) - Lhasa Apso, Chihuahua, Boston Terier, Cavalier King Charles Spaniel, King Charles Spaniel, Bichon Sonia Pagani (I) - Chiński Grzywacz, Maltańczyk, Shih Tzu, Pekińczyk, Mops Janusz Opara (PL) – pozostałe rasy GRUPA XRita Reyniers (B) Młody prezenter Krystyna Opara (PL) Obsada sędziowska może ulec zmianie. _________________________________________________________ Zgłoszenia na wystawy przyjmowane będą wyłącznie za pośrednictwem formularza internetowego. Załączniki do zgłoszeń (kopie championatów, certyfikatów) można wysłać na adres: wystawa.legnica@zkwp.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. lub faksem na nr 089-6790-121. W razie problemów, poprawność transmisji faksu można potwierdzić w WYDAWNICTWIE pod nr tel. 0601-44-89-66 w godz. 10.00 - 16.00 UWAGA ! Prosimy nie przesyłać zgłoszeń faksem i e-mailem. Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń: 08.01.2010 r. Opłaty (dla członków ZKwP, za psy zarejestrowane w ZKwP) wnoszone do dnia 08.01.2009 r.: - za pierwszego psa (z katalogiem) - 95 zł - za każdego następnego (bez katalogu) - 80 zł - za psa w klasie szczeniąt lub z tytułem Int.Champ. - 50 zł Psy zgłoszone do klasy weteranów oraz psy wszystkich ras polskich, stanowiące własność członków ZKwP, zwolnione są z opłat (bez katalogu), pod warunkiem doprowadzenia ich do oceny. Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie. UWAGA ! Opłaty, za psy zgłoszone w terminie, wnoszone po dniu 08.01.2010 r. wynoszą 150 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość psów. Opłaty za udział w wystawach prosimy wnosić wyłącznie na konto lub w kasie oddziału: 83 1500 1504 1215 0000 4148 0000 Kredyt Bank PBI O/Legnica Na wystawie opłaty nie będą przyjmowane ! Quote
wiktorziolo Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Cena prawie jak za międzynarodówkę........zapomnieli, że jeszcze CACIBa nie mogą przyznawać hehehe Quote
Darianna Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ceny z kosmosu... Nie na moją kieszeń... Quote
Błyskotka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No faktycznie :crazyeye:. Z ceną przesadzili. Quote
ikucha Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 mimo cen my raczej bedziemy. jesli tylko ikur nie bedzie za bardzo spasiony w styczniu ;) Quote
Dynamique Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A ja się boję pomyślec co to będzie dopiero przy międzynarodówce :-o Quote
immortal Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Będę w sobotę i niedzielę, jeżeli znajdę transport (z W-wy) :razz:. Quote
Marchewkowy Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Też planuje być w sobote i niedziele. Quote
macsow1 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 i oczywiscie jak zawsze 6 miejsc na bisie i dla kazdego zwyciezcy rasy pucharek :multi: Quote
Tecia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 No to jesli jest ktos chetny z Krakowa na piatek to zapraszam ja napewno jade i mam miejsce w aucie, bede z 3 albo 4 psami :) ale w moim busiku sporo miejsca jest:) Quote
Tecia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Darianna napisał(a):Warto do Pani Niciewicz? Szczerze mowiac bylam u tej Pani raz i mam mieszane uczucia. Jak sie spotkamy to pogadamy :) Quote
Iza. Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ceny faktycznie powalają :evil_lol: Ale się zastanowię, bo akurat termin mi pasuje. Quote
Marchewkowy Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Mam pytanko. Będzie ktoś wracał w niedziele z Głogowa przez Katowice/Sosnowiec lub okolice? I miałby jedno miejsce w aucie dla osoby bez sa ( dorzucam się do benzyny)? Wiem że dużo czaus, no ale :lol: Quote
Shetanka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 My być może będziemy w piątek i sobotę, albo we wszystkie 3 dni :p Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Boshe, czy wszędzie musi byc p. Szemraj...? Pzdr. Quote
Buszki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Boshe, czy wszędzie musi byc p. Szemraj...? Pzdr. Nie szemramy :evil_lol: .Ja bez szemrania będę :evil_lol: . A co... Quote
panienkabubu Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Kto z moich okolic się wybiera na tą wystawę? Chodzi mi o dzień, kiedy jest IX grupa.. Quote
syla929 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Mozliwe ze my sie pojawimy;P bedzie ktos wystawial psa z III grupy? Moze moglby mi pomoc wystawic Yorkshire terriera? Quote
katik Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ja się zdecyduję po wystawie w Nowej Rudzie. Quote
Recommended Posts