rragnarr Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Witam, W pierwszym tygodniu sierpnia w Smoleniu kolo Pilicy organizujemy kolejny juz Jurajski Oboz Szkoleniowy. Poprowadzi go moj nauczyciel, jeden z najlepszych Czeskich szkoleniowcow - Libor Helleport. Tydzien ciezkiej pracy z psami, dwa treningi obronne dziennie, prace na sladzie i posluszenstwo. Zainteresowanych zapraszam na nasza strone http://rragnarr.w.interia.pl Mariusz Quote
łosiek Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 super! Na dzien dzisiejszy sie pisze, zobaczymy jak sie potocza wypadki do sierpnia ale najprawdopodobniej sie wybierezmy z kolezanka, slyszlaam o obozie z Liborem, znajoma byla rok temu i polecala :wink: Quote
olekg89 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 super sprawa tylko niestety nie dla mnie mój pies i szkolenie obronne = kupa śmiechu :( Quote
Cimi Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 olekg18 napisał(a): mój pies i szkolenie obronne = kupa śmiechu :( Olek dlaczego? Quote
AM Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 olekg18 napisał(a):super sprawa tylko niestety nie dla mnie mój pies i szkolenie obronne = kupa śmiechu :( Olekq18, wcale nie musisz ćwiczyć obrony. Możesz robić tylko ślady i posłuszeństwo. Ja w zeszłym roku byłam na tym obozie i naprawde było świetnie. W tym roku też jadę :D Quote
rragnarr Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 łosiek napisał(a):super! Na dzien dzisiejszy sie pisze, Serdecznie zapraszam, bedzie milo nam Cie poznac. Mariusz Quote
olekg89 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 cimi-ty chyba nieznasz mojego psa to jest pies zaczepno -obronny zaczepia a potem trzeba bronic :lol: chociaż ona umi ugryżc i umi tez wiciec hmmm ślad odpada ona bardzo nerwowo szuka :-? posłuszenstwo to ma opanowane :lol: Quote
calessandra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Są jeszcze miejsca ? Postaram się przesunąć urlop - jak mi się uda, to chętnie się z wami spotkamy :-) Na obronę się nie piszemy, ale posłuszeństwo i tropienie - jak najbardziej. Quote
Guciek Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 mam nadzieję, że nie będę Wam zawadzać z Sajlorem ;-) Quote
Recommended Posts