wons_acz Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 A widzieliście te buldogi angielskie? Boskie! Dla mnie bomba! Szkoda tylko, że tak mało o nich było. Ale były boskie! Quote
Patka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Och rozczuliłam sie zwierzyniec i satry Animals ... to było to! Ja uwielbiałam na bbc prime serial o młodych wetach - u nas też go przez chwile nadawali. Klinika jest całkiem całkiem tylko te pompatyczne komentarze o jak pies z kotem sie nie wypowiadam - :evilbat: pozdrówka Quote
Camara Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 a ja dziś po raz pierwszy oglądnęłam ten program (Jak pies z kotem)i od razu niespodzianka :P Była króciutka wstawka o adopcjach wirtualnych w schronisku w Korabiewicach i wypowiedź naszej dogomaniaczki Viktoriji :D Wprawdzie bohaterem reportażu był rudzielec Potto i jego wirtualna opiekunka Gosia, ale także Viktorija wypadła świetnie, gratulacje :klacz: A program sympatyczny i jak widać nawet w tak lekkim programie można podać ważne treści i to w bardzo przyswajalny sposób. A to ważne, zwłaszcza że jest to program kierowany raczej do szerokiego i średnio psiarskiego widza. Na dodatek kreuje pozytywny obraz "człowieka z psem" :wink: i bardzo dobrze, szczególnie po serii reportarzy typu "pies moredrca" :-? Quote
Recommended Posts