Monika z Katowic Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kleksik! Dużo, dużo szczęścia! Quote
kasiaja Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 widzialam kleksia na zdjęciach i wszystko jest ok:) dzwonila do mnei jeszcze 1 pani w sprawie kleksa i powiedzialam ze znajdzei sie na pewno jakis podobny przytulaniec bo kleks ich strasznie rozczulil, znacie jakies watki takich "kleksiopodobnych"?:) Quote
obraczus87 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Może to nie Kleks, ale równie slodki i czeka w schronisku na swojego Ludzia: http://www.dogomania.pl/threads/173348-maciupki-DA-ok-albo-DT-albo-schron-do-konca-A-ycia-Potryebne-deklaracje Quote
Onaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kleskopodobne :): Bambo. 2 lata, nieduży (do kolana z głową) terierek. Nieśmiały, skromny i bardzo cichy piesek. Amigo, 7 lat, średniej wielkości, przyjacielski, spokojny, bezkonfliktowy, piesek - przylepka. Salto, 2 lata, średniej wielkości, radosny łagodny psiak. Bardzo cieszy się z kontaktu z człowiekiem. Quote
Onaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 I jeszcze taki psiaczek: Cypis, 3 latka, śliczny, niewielki piesek w typie sznaucerka. Sympatyczny, spokojny. W schronisku piesek czuje się wyjątkowo zagubiony i zestresowany. Quote
agata51 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/149023-ciAE-gle-gryziony-Brucio-13-lat-i-chore-serduszko-Potrzebne-deklaracje-na-hotelik Quote
agat21 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jakby cudnie było, gdyby jeszcze któryś z pokazanych kudłaczków znalazł dom dzięki Kleksikowi ... Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 trzymam kciuki, żeby śliczne "kudłaczki" też znalazły dom. Tak, jak kochany KUMPELEK! :) :) :) Quote
kasiaja Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ja tez tęsknie za kleksiunciem, pytalam pare razy nowa wlascicielke jak sie czuje i czy nie teskni i wszystko z nim dobrze, wychodzi rano na polgodz.spacer, potem o 14 Maćkiem i potem z pania Ola, spi kiedy nie ma niogo w domu grzecznie, nic nie broi, nie teskni( zdrajca:)hehe )ja sie ciesze w takim razie ze ok. na zdjeciach wyglada tez dobrze, ma eleganckie spanko:) tym nowym zainteresowanym podalam in link do strony z waszymi propozycjami psiakow ale nie nie odezwali, podalam tez numer do nich pani Teresie i Kaa ale nie wiem czy sie skontaktowaly. ja narazie nie moge wziac psiura na tymczas bo swieta i pranie mózgu w szkole:) po nowym roku sie postaram ale nie obiecuje, pozdrawiam was ciepelko, powodzenia!!!:* Quote
kasiaja Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 a ta swoja droga to ten mnie strasznie ujął!!!!!!cudny!!!jak z pocztowki:) Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wszystkie "kudłaczkowe bidy" są śliczne! :) Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Wszystkie "kudłaczkowe bidy" są śliczne! :) Zgadzam się ;) Quote
Monika z Katowic Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Czy ktoś wie, co u kochanego KLEKSIKA! Królestwo za jedno nowe zdjęcie pieseczka!!!! Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Czy jest szansa na jakiekolwiek zdjecie Kleksika ?? :) Quote
Ola i Maciek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='obraczus87']Czy jest szansa na jakiekolwiek zdjecie Kleksika ?? :) Znalzałam chwilkę by zjąć się zdjęciami. Jestem ciekawa czy coś mi z tego wyjdzie ..... Quote
Pliszka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Olu, wyślij mi zdjęcia, to z przyjemnością wkleję :) Na pw wyślę Ci mój adres mailowy :) Quote
Pliszka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Zdjęcia Kleksika :loveu::loveu::loveu: Kleksik zaraz po przyjeździe do nowego domku: Kleksik na kanapie :loveu::loveu::loveu: Ale miło się ogląda takie zdjęcia :) Życzę Kleksowi i jego rodzince dużo zdrówka, radości i pomyślności w Nowym Roku! I wielu beztroskich chwil na kanapie!!! :) Quote
Monika z Katowic Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Kleksiku kochany? Jak się masz w nowym domku? Quote
Recommended Posts