Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kleksiku z obawy co byś się nam nie zasiedział zrobiłam kilka ogłoszeń , resztę dorobię później ( może wieczorkiem ) ;) .

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko. - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

Ogłoszenie nr 2861 - Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko. - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl

Ogłoszenia Najpewniej.pl - Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko. - Wielorasowe

Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko. , Wrocław, Społeczność, zwierzaki,

Ogłoszenia Kupię Sprzedam

Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Wrocław

Kleks- pies kt�ry dla cz�owieka zrobi wszystko.. Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Wroc�aw

Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko.

Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko. w portalu 24polska.pl

Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Kleks to bardzo miły kochający ludzi p / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko. : Kaa : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko. :: (S005405) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse - Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko.

Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko. - Interpress Ogłoszenia

Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies czarno-srebrny Wrocław

Kleks- pies który dla człowieka zrobi wszystko, psy, pozostałe, Wrocław

Posted

Kleksik, jesteś moim 4 znalezionym psem , nie wysyłałam numeru konta bo Kleksik ma na razie bezpłatny tymczas u Kasi , jak by to się zmieniło , wtedy będziemy zbierać pieniążki i konto prześlę ( tu uśmiech) inaczej się nie da bo mi emotki nie działają

Posted

hej, nie odzywalam sie bo bylam na weekend w domu bo nie widzialam sie ze swoim psem (pierworodnym;) ) juz od sierpnia...chodzil za mna jak cien i spał w wyrku;) na razie nie mam czasu zmieszczac zdjec, wybaczcie, kleksik ma sie bardzo dobrze, troche wiecej je niz na poczatku i o stalych porach juz, ucze go zeby nie skakał, jest o wiele grzeczniejszy niz na poczatku, mam nadzieje ze to zacheci jakis potencjalnych chętnych choc czarno to widze bo nikt nie zadzwonil...sama dzwonilam do 2 osob z ogloszen ktore sie deklarowaly ze wezma psa z gumtree ale nic:((