Monika z Katowic Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Piesku! Piesku! Przynajmniej dwa miesiące z dala od schroniska:multi: Ludzie! Musimy tak zrobić, żeby KLEKS już do "schronu" nie wrócił...:-( Quote
Nikus Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 orpha napisał(a):Kleksiku no to szczesliwej podrozy :loveu: hm.. przy okazji to i ja się załapię na te życzonka pomyślnej drogi;) Quote
orpha Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Nikus napisał(a):hm.. przy okazji to i ja się załapię na te życzonka pomyślnej drogi;) heh no wiesz -przeciez to OCZYWISTE !!! :lol: Quote
Livka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Życzę dobrej drogi Kleksowi i Nikusiowi ;) pomimo tych utrudnień na A-4 :cool3::cool3: Quote
Nikus Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dziekujemy bardzo..również w imieniu Edka,który jedzie z nami:lol: Quote
Livka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kleksio i Edek jadą z Nikusiem :p ale droga fatalna korek za korkiem :angryy: a na dodatek jeszcze wypadek po drodze Szerokiej i bezpiecznej drogi im życzę:loveu::loveu::loveu: Quote
Livka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Relacja z trasy::cool3: Kleksik i Edek już na miejscu :multi::multi::multi:a przed Nikusiem jeszcze ze dwie godziny drogi do domu:p O szczegółach już sam opowie :cool3::cool3: pewnie jeszcze dziś:eviltong:jak zdąży Quote
kaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Strasznie się cieszę , :multi: życzę powodzenia Kleksikowi i szerokiej i bezpiecznej drogi powrotnej, bez korków Nikusiowi. ;) Quote
Monika z Katowic Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kleksiku kochany! Miłego dt:loveu: Będę nuuudna - ale dajcie mi adres kleksikowego dt, bo Jego chusta leży i leży... trzy chusty już wysłałam do Fauny, bo pani kierownik powiedziała, że się przydadzą.:multi: Quote
Livka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 kaa napisał(a):Strasznie się cieszę , :multi: życzę powodzenia Kleksikowi i szerokiej i bezpiecznej drogi powrotnej, bez korków Nikusiowi. ;) no myślę że dotrze bezpiecznie ;) przecież w piątek jedzie kolejny psiak:cool3::cool3: Quote
orpha Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 pewnie , ze dotrze :) Kleksiku masz juz DT , teraz czas na DS i daje sobie reke uciac ,ze domek sie znajdzie :) Quote
agata51 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 kaa napisał(a):Justyna wyróżnione Allegro można zrobić z pieniędzy za bazarki, potrzebne do ogłoszeń są dane kontaktowe ( tel, meil). Monika z Katowic pytała na jaki adres ma wysłać chustkę dla niego.? Kto podejmie się zrobienia Allegra? Wyślę pieniążki. Jak by ktoś jeszcze mógł zrobić cafeanimal :Rose: , Kleksik pięknie prosi. cafeanimal robią Marinka i Ola la. Allegro - Selenga, Marinka, _Lara, modliszka84. Tyle pamiętam, trudno ostatnio poruszać się po dogo - na większość wątków nie wpuszcza. Do Kleksa przez panel użytkownika się dostałam. Quote
Nikus Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witam pięknie ...wczorajsza podróż z Kleksiem była dłuuuuuga ze względu na korki.Ale psiaczek słodziutki :lol: w aucie spokój i porządek.:lol: Na autostradzie spał..po wjeździe do Wrocławia razem z Edkiem podziwiali miasto przez okno.Cioteczki- ogłoszenia teraz :mad: bo ja po niego do schronu nie mam zamiaru jechać:shake: Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Kleksiku Skarbie jak to dobrze, że już w DT :) Quote
Pianka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Kleks jest cały czas na cafeanimal, potrzebne tylko nowe dane do zmiany kontaktu:cool1: Quote
Livka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ciekawe co tam u Kleksika słychać:cool3: może tymczasowa pani się odezwie:cool3: Quote
Justyna_wolontariat Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Nie mogłam sie zalogowac na wątku dopiero dzić mi się udało:roll: Przed chwilką dzwoniłam do Kasi z pytaniem jak kleksik?? odpowiedziała, że tak kochanego psiaka nie znała bardzo szybko się zaaklimatyzował jest bardzoooo grzeczny nie szczeka w domu zachowuje czystość przytula sie wskakuje na kolana potrafi zostać sam w domu raz tylko długopis zgryzł ;) Nie ma co prawda apetytu ale nic dziwnego dla niego to ogromna zmiana podam na pw nr tel Kasi potrzebny do ogłoszeń Zrobię listę ogłoszeń gdzie Kleks ma ogłoszenia. Pianka podała że jest na cafeanimal zrobię allegratkę kaa też pomoże w ogłoszeniach Kasia jak tylko znajdzie chwilkę wejdzie na wątek napisze i wstawi zdjecia. [B][CENTER][COLOR="Red"]Allegro wyróżnione z nowym opisem Kleksa nowymi zdj z domu bardzo by pomogło tylko,że ja nie mam konta na allegro :-( Quote
Livka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Super ża Kleksik przypadł do serca nowej tymczasowej pani :cool3::cool3: Dobre wieści :multi::multi::multi: Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Tak się cieszę, Kleksiku :multi: Ja chyba nie mam konta Kleksa... Quote
kaa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Kleksik ma aktualnie 160zł , wpłyneły pieniążki z bazarku od Ania_to_ja, serdecznie dziękujemy :multi:. Na razie nie podaję numeru konta osobom które deklarowały miesięczne wpłaty ,,bo Kleksik do 20 grudnia będzie w bezpłatnym DT, pieniądze do czasu znalezienia domu stałego będą na koncie i wykorzystamy je ewentualnie na ogłoszenia. Potem zadecydują darczyńcy, na co zostaną przekazane( bo mam nadzieję że Kleksik, do tego czasu znajdzie domek.) Kleksik, to teraz pora Tobie zrobić taki pakiet jak Kumplowi ;) . Quote
Livka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Moja stała deklaracja na Kleksika gdzieś tam zginęła w gąszczu postów:lol: więc się przypominam 10 zł /mc;) Wiem że narazie nie są potrzebne pieniążki i może nie będą ale strzeżonego ... :cool3: Quote
Pliszka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Lady Swallow też poogłasza chłopaka (bazarek ogłoszeniowy) :) taki śliczny, kochany i grzeczny :loveu::loveu::loveu: Aniołek :loveu::loveu::loveu: Quote
kaa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 A ile mam przesłać Lady Smallow i na jakie konto? :cool3: Quote
Recommended Posts