Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kleksio i Edek jadą z Nikusiem :p ale droga fatalna korek za korkiem :angryy: a na dodatek jeszcze wypadek po drodze
Szerokiej i bezpiecznej drogi im życzę:loveu::loveu::loveu:

Posted

Relacja z trasy::cool3: Kleksik i Edek już na miejscu :multi::multi::multi:a przed Nikusiem jeszcze ze dwie godziny drogi do domu:p
O szczegółach już sam opowie :cool3::cool3: pewnie jeszcze dziś:eviltong:jak zdąży

Posted

kaa napisał(a):
Strasznie się cieszę , :multi: życzę powodzenia Kleksikowi i szerokiej i bezpiecznej drogi powrotnej, bez korków Nikusiowi. ;)

no myślę że dotrze bezpiecznie ;) przecież w piątek jedzie kolejny psiak:cool3::cool3:

Posted

kaa napisał(a):
Justyna wyróżnione Allegro można zrobić z pieniędzy za bazarki, potrzebne do ogłoszeń są dane kontaktowe ( tel, meil). Monika z Katowic pytała na jaki adres ma wysłać chustkę dla niego.?
Kto podejmie się zrobienia Allegra? Wyślę pieniążki. Jak by ktoś jeszcze mógł zrobić cafeanimal :Rose: , Kleksik pięknie prosi.

cafeanimal robią Marinka i Ola la. Allegro - Selenga, Marinka, _Lara, modliszka84. Tyle pamiętam, trudno ostatnio poruszać się po dogo - na większość wątków nie wpuszcza. Do Kleksa przez panel użytkownika się dostałam.

Posted

Witam pięknie ...wczorajsza podróż z Kleksiem była dłuuuuuga ze względu na korki.Ale psiaczek słodziutki :lol: w aucie spokój i porządek.:lol: Na autostradzie spał..po wjeździe do Wrocławia razem z Edkiem podziwiali miasto przez okno.Cioteczki- ogłoszenia teraz :mad: bo ja po niego do schronu nie mam zamiaru jechać:shake:

Posted

Nie mogłam sie zalogowac na wątku dopiero dzić mi się udało:roll:

Przed chwilką dzwoniłam do Kasi z pytaniem jak kleksik??

odpowiedziała, że tak kochanego psiaka nie znała bardzo szybko się zaaklimatyzował jest bardzoooo grzeczny nie szczeka w domu zachowuje czystość przytula sie wskakuje na kolana potrafi zostać sam w domu raz tylko długopis zgryzł ;) Nie ma co prawda apetytu ale nic dziwnego dla niego to ogromna zmiana

podam na pw nr tel Kasi potrzebny do ogłoszeń

Zrobię listę ogłoszeń gdzie Kleks ma ogłoszenia.
Pianka podała że jest na
cafeanimal
zrobię allegratkę

kaa też pomoże w ogłoszeniach

Kasia jak tylko znajdzie chwilkę wejdzie na wątek napisze i wstawi zdjecia.

[B][CENTER][COLOR="Red"]Allegro wyróżnione z nowym opisem Kleksa nowymi zdj z domu bardzo by pomogło

tylko,że ja nie mam konta na allegro :-(

Posted

Kleksik ma aktualnie 160zł , wpłyneły pieniążki z bazarku od Ania_to_ja, serdecznie dziękujemy :multi:. Na razie nie podaję numeru konta osobom które deklarowały miesięczne wpłaty ,,bo Kleksik do 20 grudnia będzie w bezpłatnym DT, pieniądze do czasu znalezienia domu stałego będą na koncie i wykorzystamy je ewentualnie na ogłoszenia. Potem zadecydują darczyńcy, na co zostaną przekazane( bo mam nadzieję że Kleksik, do tego czasu znajdzie domek.)
Kleksik, to teraz pora Tobie zrobić taki pakiet jak Kumplowi ;) .

Posted

Moja stała deklaracja na Kleksika gdzieś tam zginęła w gąszczu postów:lol: więc się przypominam 10 zł /mc;)
Wiem że narazie nie są potrzebne pieniążki i może nie będą ale strzeżonego ... :cool3: