orpha Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 co tam u Kleksika slychac ?? przygotowania do podrozy trwaja ?? Quote
Nikus Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 orpha napisał(a):co tam u Kleksika slychac ?? przygotowania do podrozy trwaja ?? hm....ja nie wiem..zabieram go w środę i tyle:cool3: Quote
Monika z Katowic Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 orpha napisał(a):chusta na szyje koniecznie , niech Kleksika bedzie widac Ja chętnie tą chustę wyślę Kleksikowi!:multi: Tylko małe pytanko - gdzie ją wysłać??? :grins: Quote
Pliszka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Oby do środy!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 kaa napisał(a):Tak Agatko jest bezpłatny, ale na razie tylko na dwa miesiące ma zapewniony, jeśli nie trafi do stałego do 20 grudnia , trzeba będzie kombinować co z nim dalej. :roll: trochę późno tutaj wchodzę :oops: sorki ale nie udało się wcześniej. Czytam , że na razie jest DT bezpłatny. W razie czego ( oby nie) pamietaj kaa, że jestem :p Quote
kaa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 marysia55 napisał(a):trochę późno tutaj wchodzę :oops: sorki ale nie udało się wcześniej. Czytam , że na razie jest DT bezpłatny. W razie czego ( oby nie) pamietaj kaa, że jestem :p Serdeczne dzięki za to że zajrzałaś jesteś i mam nadzieję będziesz z nami do szczęśliwego znalezienia domku przez Kleksika. :loveu: Quote
Livka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Kleksio :loveu: Środa zbliża się wielkimi krokami a Nikuś już robi przegląd maszyny :diabloti: jeszcze trochę i w drogę. Trzymam kciuki :thumbs: Quote
ania_to_ja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Mogę prosić o numer konta bo chciałabym wpłacić pieniążki na Kleksika z mojego bazarku:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Buziaki Kleksiku! Mam pytanie, dlaczego ten banerek wyskakuje mi u góry? Ja bym chciała mieć tak jak inni. Quote
agata51 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 marysia55 napisał(a):trochę późno tutaj wchodzę :oops: sorki ale nie udało się wcześniej. Czytam , że na razie jest DT bezpłatny. W razie czego ( oby nie) pamietaj kaa, że jestem :p Pamiętaj też o mnie. Quote
Justyna_wolontariat Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Troszkę Cię ostatnio zaniedbałam Kleksiku ale w schr codziennie masz głaskanko;) Mam pytanie czy ktoś umiałby zrobić wyróżnione allegro tekst z 1 str zdj też są i może ktoś podjołby się jeszcze innych ogłoszeń Trzeba by zrobić spis gdzie Kleks jest ogłoszony żeby nie dublować. te 2 miesiące bardzo szybko zlecą:roll: Quote
kaa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Justyna wyróżnione Allegro można zrobić z pieniędzy za bazarki, potrzebne do ogłoszeń są dane kontaktowe ( tel, meil). Monika z Katowic pytała na jaki adres ma wysłać chustkę dla niego.? Kto podejmie się zrobienia Allegra? Wyślę pieniążki. Jak by ktoś jeszcze mógł zrobić cafeanimal :Rose: , Kleksik pięknie prosi. Quote
Monika z Katowic Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A ja pięknie proszę o adres Kleksikowego dt, bo chcę mu wysłać chustę z napisem: "Szukam domu".:crazyeye: Może ktoś Kleksika zauważy i pokocha? Quote
Pliszka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 To jutro ten wielki dzień? :loveu::loveu::loveu: Quote
Nikus Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 tak...autko gotowe...:lol:...napiszę jak wrócę..ale to może być późno wieczorem:lol: Quote
Pliszka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Będziemy czekać na relacje :) Ostatnia noc Kleksa w schronisku!!! :multi::multi::multi: Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Kleks :multi: już jutro Nikus będzie miał zaszczyt z Toba jechać :cool1: Quote
Nikus Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 obraczus87 napisał(a):Kleks :multi: już jutro Nikus będzie miał zaszczyt z Toba jechać :cool1: tak....przy wsiadaniu wylosujemy kto prowadzi:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Nikus napisał(a):tak....przy wsiadaniu wylosujemy kto prowadzi:eviltong::eviltong::eviltong: Kleksik, a prawko masz?? :P Quote
Livka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jeszcze tylko parę godzin i ... w drogę:Dog_run: Quote
orpha Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kleksiku no to szczesliwej podrozy :loveu: Quote
Recommended Posts