Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):
Tak Agatko jest bezpłatny, ale na razie tylko na dwa miesiące ma zapewniony, jeśli nie trafi do stałego do 20 grudnia , trzeba będzie kombinować co z nim dalej. :roll:

trochę późno tutaj wchodzę :oops: sorki ale nie udało się wcześniej. Czytam , że na razie jest DT bezpłatny. W razie czego ( oby nie) pamietaj kaa, że jestem :p

Posted

marysia55 napisał(a):
trochę późno tutaj wchodzę :oops: sorki ale nie udało się wcześniej. Czytam , że na razie jest DT bezpłatny. W razie czego ( oby nie) pamietaj kaa, że jestem :p

Serdeczne dzięki za to że zajrzałaś jesteś i mam nadzieję będziesz z nami do szczęśliwego znalezienia domku przez Kleksika. :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):

Pamiętaj też o mnie.

Posted

Troszkę Cię ostatnio zaniedbałam Kleksiku ale w schr codziennie masz głaskanko;)

Mam pytanie

czy ktoś umiałby zrobić wyróżnione allegro tekst z 1 str zdj też są

i może ktoś podjołby się jeszcze innych ogłoszeń Trzeba by zrobić spis gdzie Kleks jest ogłoszony żeby nie dublować.

te 2 miesiące bardzo szybko zlecą:roll:

Posted

Justyna wyróżnione Allegro można zrobić z pieniędzy za bazarki, potrzebne do ogłoszeń są dane kontaktowe ( tel, meil). Monika z Katowic pytała na jaki adres ma wysłać chustkę dla niego.?
Kto podejmie się zrobienia Allegra? Wyślę pieniążki. Jak by ktoś jeszcze mógł zrobić cafeanimal :Rose: , Kleksik pięknie prosi.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kleks :multi: już jutro Nikus będzie miał zaszczyt z Toba jechać :cool1:

tak....przy wsiadaniu wylosujemy kto prowadzi:eviltong::eviltong::eviltong: