obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 orpha napisał(a):regularnie bedzie mi ciezko ale wpadac napewno bede Ja zaczynam pod koniec października kurs w weekendy, ale wtedy kiedy dam rade to tez bedę wpadac :) chociażby zeby pospacerowac z Kleksem :) Acha, to juz mówie na wszelki wypadek - jak wypali DT koło Zalesia to dobrze by było, gdyby Kleks miał swoja obroże i smycz, ponieważ w DT jest bardzo ubogo w takie akcesoria :) Quote
kaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 obraczus87 napisał(a):Ja zaczynam pod koniec października kurs w weekendy, ale wtedy kiedy dam rade to tez bedę wpadac :) chociażby zeby pospacerowac z Kleksem :) Acha, to juz mówie na wszelki wypadek - jak wypali DT koło Zalesia to dobrze by było, gdyby Kleks miał swoja obroże i smycz, ponieważ w DT jest bardzo ubogo w takie akcesoria :) No to serdecznię dzięki że będziecie mieć na Kleksika oko,:multi: ale poczekajmy jeszcze z ustaleniami , zobaczymy co wyjdzie z tym domem tymczasowym, bo jednak co pies w domu to w domu, nie? Quote
Pliszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 To czekamy na ustalenia :) Do Zalesia i ja mogłabym wpaść co jakiś czas :) Ale domek byłby najlepszy :loveu: Trzymam kciuki! Quote
kaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dzisiejsze zdjęcia Kleksika, on uwielbia dzieci, było mu trudno zrobić zdjęcia bo albo mi usiłował małego zalizać, albo mi któryś uciekał z kadru:shake: . W każdym razie widać że się chłopaki świetnie bawili. :evil_lol: Quote
Pliszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ale kochane psisko!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Gdzie jesteś domku? Quote
spajkus74 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Jest sliczny !!! Dajcie znac czy macie na oku jakis DS czy bedziecie zbierac na DT Quote
Pliszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pokaż się wszystkim śliczny pyszczku!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Pliszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dziewczyny, zamówiłam dla Kleksika komplet ogłoszeń na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-hotel-dla-betka-uslugowy-wystawiam-ogloszenia-kup-teraz-do-14-10-a-148289/index2.html#post13117335 Podacie mi jakiś numer kontaktowy? Dzięki :) Quote
kaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 W sumie to obojętnie czy na mnie czy na Justynę będą ogłoszenia. tel. 505-843-542 , meil. ksadkiewicz70@o2.pl Quote
Pliszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='kaa']W sumie to obojętnie czy na mnie czy na Justynę będą ogłoszenia. tel. 505-843-542 , meil. ksadkiewicz70@o2.pl Dzięki :) Mam nadzieję, że ktoś go wypatrzy! Quote
agata51 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kleksiu, na pewno wypatrzy cię najcudowniejszy z domków! Quote
Olga7 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Livka,to chyba już następne pokolenie dogomaniaków nam rośne i ludzi o dobrych serca-obronców zwierząt-jak widać ..?:loveu: A Kleksik z radością wita takich milych gości jak wy ..:loveu: Quote
Livka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dziękuję, też mi miło :lol: a takie zdjęcia to super reklama dla psiaka;) Oby szybko znalazł cudowny domek na to przecież wszyscy liczymy:loveu: Quote
Olga7 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wiemy,wiemy Livko ..:p a chlopiec ma tyle serca dla tych różnych psich i pewnie nie tylko psich ale i innych stworzeń także,że aż nadzieja w nas wstępuje ,iż więcej takich pokoleń wychowamy ...jak nie my-to nasi następcy już -takich jak Ty Livko i inni podobni nam ludzie ..:loveu: A Kleks kocha ludzi a dzieci najbardziej chyba -jak widać:lol::loveu::p. Quote
Livka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 :oops::oops::oops: Oboje z Nikusiem kochamy psiaki:cool3: a propos właśnie dziś przewozi kolejnego do nowego domku :multi: Quote
obraczus87 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Livka napisał(a)::oops::oops::oops: Oboje z Nikusiem kochamy psiaki:cool3: a propos właśnie dziś przewozi kolejnego do nowego domku :multi: to widac, że kochacie :) kolejny psiak uszczesliwiony :multi: Quote
Pliszka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Zdjęcia są rewelacyjne :loveu: Musi ktoś się w Kleksiku zakochać, nie ma wyjścia! Mam przeczucie, że nie będzie długo czekał na domek :) Quote
orpha Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 normalnie Livka i Nikus rzadza :evil_lol: spoko u mnie w domu juz wysroły dwie takie ,ktorym los zwierzat nie jest obojętny :lol: Quote
Justyna_wolontariat Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Trzeba postanowić. jest DT w Wrocławiu dziewczyna bardzo fajna odpowiedzialna, mogłaby zabrać Kleksika od 20 października nie chce żadnych pieniędzy prosi tylko o to by jak psiak zachoruje pomóc jej kosztowo. Oferuje zdjecia nowe informacje które wstawiałby na dogo. Mieszkanie w bloku spacery. Tylko problem jest taki, że ten DT do 20 grudnia powiedział mi szczerze, że musimy się zastanowić bo ona nie jest za oddaniem psa z powrotem do schroniska. Sama zaoferował szukanie domu w Wrocławiu. Co o tym myslicie???? moim zdaniem te 2 miesiące moze akurat gdyby się sprężyć dom by się znalazł a jak nie to juz na początku grudnia myśleć i szukać. Zawsze DT prywatny to jednak lepiej jak hotelik psiak mieszkałby w domu więcej wiadomo o jego zachowaniu charakterze Quote
Recommended Posts