Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orpha napisał(a):
regularnie bedzie mi ciezko ale wpadac napewno bede

Ja zaczynam pod koniec października kurs w weekendy, ale wtedy kiedy dam rade to tez bedę wpadac :) chociażby zeby pospacerowac z Kleksem :)

Acha, to juz mówie na wszelki wypadek - jak wypali DT koło Zalesia to dobrze by było, gdyby Kleks miał swoja obroże i smycz, ponieważ w DT jest bardzo ubogo w takie akcesoria :)

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ja zaczynam pod koniec października kurs w weekendy, ale wtedy kiedy dam rade to tez bedę wpadac :) chociażby zeby pospacerowac z Kleksem :)

Acha, to juz mówie na wszelki wypadek - jak wypali DT koło Zalesia to dobrze by było, gdyby Kleks miał swoja obroże i smycz, ponieważ w DT jest bardzo ubogo w takie akcesoria :)

No to serdecznię dzięki że będziecie mieć na Kleksika oko,:multi: ale poczekajmy jeszcze z ustaleniami , zobaczymy co wyjdzie z tym domem tymczasowym, bo jednak co pies w domu to w domu, nie?

Posted

Dzisiejsze zdjęcia Kleksika, on uwielbia dzieci, było mu trudno zrobić zdjęcia bo albo mi usiłował małego zalizać, albo mi któryś uciekał z kadru:shake: . W każdym razie widać że się chłopaki świetnie bawili. :evil_lol:

Posted

Livka,to chyba już następne pokolenie dogomaniaków nam rośne i ludzi o dobrych serca-obronców zwierząt-jak widać ..?:loveu: A Kleksik z radością wita takich milych gości jak wy ..:loveu:

Posted

Wiemy,wiemy Livko ..:p a chlopiec ma tyle serca dla tych różnych psich i pewnie nie tylko psich ale i innych stworzeń także,że aż nadzieja w nas wstępuje ,iż więcej takich pokoleń wychowamy ...jak nie my-to nasi następcy już -takich jak Ty Livko i inni podobni nam ludzie ..:loveu:
A Kleks kocha ludzi a dzieci najbardziej chyba -jak widać:lol::loveu::p.

Posted

Livka napisał(a):
:oops::oops::oops:
Oboje z Nikusiem kochamy psiaki:cool3: a propos właśnie dziś przewozi kolejnego do nowego domku :multi:

to widac, że kochacie :)

kolejny psiak uszczesliwiony :multi:

Posted

Trzeba postanowić.

jest DT w Wrocławiu dziewczyna bardzo fajna odpowiedzialna, mogłaby zabrać Kleksika od 20 października nie chce żadnych pieniędzy prosi tylko o to by jak psiak zachoruje pomóc jej kosztowo.
Oferuje zdjecia nowe informacje które wstawiałby na dogo. Mieszkanie w bloku spacery.

Tylko problem jest taki, że ten DT do 20 grudnia powiedział mi szczerze, że musimy się zastanowić bo ona nie jest za oddaniem psa z powrotem do schroniska. Sama zaoferował szukanie domu w Wrocławiu.

Co o tym myslicie???? moim zdaniem te 2 miesiące moze akurat gdyby się sprężyć dom by się znalazł a jak nie to juz na początku grudnia myśleć i szukać. Zawsze DT prywatny to jednak lepiej jak hotelik psiak mieszkałby w domu więcej wiadomo o jego zachowaniu charakterze