malawaszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 olga7 napisał(a):Dziewczyny-mogę kilka inf. na pw napisać -do kogo pisac? do Kaa? do malejwaszki ? bo dogo07 inf. nieco na gg ... o jakie info chodzi? o tej pani? to ja też poproszę Quote
obraczus87 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Zapraszam serdecznie :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/kiermasz-ksiazkowy-na-dt-dla-zory-do-12-10-a-148059/ Quote
kaa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Kleksik, wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że z tego domku nici . Wciąż brakuje deklaracji , Justyna możesz podliczyć ile mamy? Quote
Justyna_wolontariat Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 deklaracji stałych jest 140 zł deklaracja jednorazowa od malawaszki 100 zł wiec jeszcze brakuje 160 zł by była kwota bardzo dziękuję za bazarki w imieniu Kleksika;) Quote
orpha Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 zeby go umiescic w tym hoteliku pod Zalesiem , nie trzeba miec odrazu calej kwoty , wystarczy czesc plus karma Quote
Justyna_wolontariat Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 no tak ale co jeżeli więcej deklaracji nie będzie???? Nie można Kleksa wieźć tyle kilometrów by za miesiąc wieźć go z powrotem do schroniska:-( Quote
Onaa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Faktycznie przydałoby się mieć przynajmniej 2/3 deklaracji na hotelik żeby go zabierać. A nie można już zbierać pieniążków ? Ja jestem na wątku psiaczka który dopiero czeka na miejsce w hoteliku do ZuziM, jesteśmy dopiero chyba na 2 czy 3 miejscu, a piesek już ma uzbierane z deklaracji i bazarków na 2 miesiące. Więc nie ma co czekać, trzeba zbierać już. Quote
Olga7 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Dogo ma rację -można chyba zaczynać zbierać fundusze-czas prędko mija..miejsce dla psa tu ,czy gdzie indziej może być niedlugo -to prędzej Kleks może zostać wyrwany ze schronu. Quote
Pliszka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Też tak myślę :) Z mojego bazarku na razie zapowiada się już ponad 80zł i może ktoś coś jeszcze wylicytuje :multi::multi::multi: Na bazarku Ani też spory ruch :) Jak będzie brakować do kolejnych miesięcy to też obiecuję jeszcze jakieś bazarki :) No i miejmy nadzieję, że domek się szybko znajdzie, bo to przecież taki miły psiak :loveu: Quote
Pliszka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 co tu tak pusto? Do góry pieseczku!!!!:multi::multi::multi: Quote
kaa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 W górę Kleksiku, rzeczywiście pustawo u Ciebie. :roll: Quote
jusstyna85 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Może warto zaznaczyć w tytule, że jego ciało pokryte jest bliznami... Quote
agat21 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 czekam na sygnał kiedy mamy zacząć wpłacać na Kleksika i gdzie Quote
Olga7 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Kleksiu- szukaj swego domku ....Nie trać nadzieji - doczekasz się na pewno !:loveu::loveu::loveu: Tyle już pies wycierpial -biedak ...:shake: Quote
Pliszka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 halo cioteczki! co słychać u Kleksika? na bazarku zrobił się ruch :loveu: ze stówka się uzbiera jak nic :multi::multi::multi: Quote
Monika z Katowic Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Więcej litości i miłości dla KLEKSA. Dołożę 20 zł do mojej stałej deklaracji (czyli razem ma ode mnie 50zł). Więcej juz nie mogę :-(:-(:-( Ale może ktoś z Was, dobrzy ludzie, ma choć kilka złotych dla KLEKSA??:placz::placz::placz: Jak Was przekonać? Jak poprosić? :-(:-(:-( Quote
Olga7 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Monika-proś cioteczko o te fundusze ciotki najbardziej te ,ktore jeszcze nie mialy okazji dokladać do dt/hotelikow i chętnie może to zrobią ,ale może się krępują czy co .. ?:razz: . Może być i po 5-10 zl -a nawet mniej -niekoniecznie jak Ty -z gestem ;). Niech każdy da tyle ,ile może .:loveu: Ciotki -Wujowie - na psie niedole kasy nie żałujcie -prosimy !!:p:p Quote
Monika z Katowic Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Proszę więc - tych Wszystkich, którzy się wstydzą, albo którym się nie chce:placz::placz::placz: POMOCY DLA KLEKSA! POMOCY :-(:-(:-( POMOCY!!!! Ja- z gestem - rozdałam pieskom już całą kasę przeznaczoną na buty moje i meża- ale pal licho buty. A jestem na dogo od tygodnia. Ciekawe co bedzie za rok - eksmisja z mieszkania? Quote
jusstyna85 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ostatnio ciężko z przebiciem się na dogo, zbyt dużo biedactw... Dobrym pomysłem jest wysyłanie do ludzi PW z krótką informacją, to działa... Ja na razie nie mogę,bo wysyłam dla Majki... ale może ktoś chce pomóc Kleksowi? mogę taki krótki tekst ułożyć Quote
Pliszka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Pokazujemy się!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
spajkus74 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witam Ile jeszcze brakuje deklaracji na DT ??? Quote
a.piurek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Trzeba zorganizować jak najszybciej wpłaty, niech skarpetka Kleksika pęcznieje, ja też czekam na nr konta Quote
Justyna_wolontariat Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Deklaracji stałych jest 180 zł na dzień dzisiejszy plus jednorazowe 100 zł od malawaszki Quote
Recommended Posts