Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kleksik, wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że z tego domku nici . Wciąż brakuje deklaracji , Justyna możesz podliczyć ile mamy?

Posted

Faktycznie przydałoby się mieć przynajmniej 2/3 deklaracji na hotelik żeby go zabierać.

A nie można już zbierać pieniążków ?
Ja jestem na wątku psiaczka który dopiero czeka na miejsce w hoteliku do ZuziM, jesteśmy dopiero chyba na 2 czy 3 miejscu, a piesek już ma uzbierane z deklaracji i bazarków na 2 miesiące. Więc nie ma co czekać, trzeba zbierać już.

Posted

Dogo ma rację -można chyba zaczynać zbierać fundusze-czas prędko mija..miejsce dla psa tu ,czy gdzie indziej może być niedlugo -to prędzej Kleks może zostać wyrwany ze schronu.

Posted

Też tak myślę :)

Z mojego bazarku na razie zapowiada się już ponad 80zł i może ktoś coś jeszcze wylicytuje :multi::multi::multi:

Na bazarku Ani też spory ruch :)

Jak będzie brakować do kolejnych miesięcy to też obiecuję jeszcze jakieś bazarki :)

No i miejmy nadzieję, że domek się szybko znajdzie, bo to przecież taki miły psiak :loveu:

Posted

Więcej litości i miłości dla KLEKSA. Dołożę 20 zł do mojej stałej deklaracji (czyli razem ma ode mnie 50zł). Więcej juz nie mogę :-(:-(:-(
Ale może ktoś z Was, dobrzy ludzie, ma choć kilka złotych dla KLEKSA??:placz::placz::placz: Jak Was przekonać? Jak poprosić? :-(:-(:-(

Posted

Monika-proś cioteczko o te fundusze ciotki najbardziej te ,ktore jeszcze nie mialy okazji dokladać do dt/hotelikow i chętnie może to zrobią ,ale może się krępują czy co .. ?:razz: . Może być i po 5-10 zl -a nawet mniej -niekoniecznie jak Ty -z gestem ;). Niech każdy da tyle ,ile może .:loveu:
Ciotki -Wujowie - na psie niedole kasy nie żałujcie -prosimy !!:p:p

Posted

Proszę więc - tych Wszystkich, którzy się wstydzą, albo którym się nie chce:placz::placz::placz: POMOCY DLA KLEKSA! POMOCY :-(:-(:-(
POMOCY!!!!
Ja- z gestem - rozdałam pieskom już całą kasę przeznaczoną na buty moje i meża- ale pal licho buty. A jestem na dogo od tygodnia. Ciekawe co bedzie za rok - eksmisja z mieszkania?

Posted

Ostatnio ciężko z przebiciem się na dogo, zbyt dużo biedactw...

Dobrym pomysłem jest wysyłanie do ludzi PW z krótką informacją, to działa...

Ja na razie nie mogę,bo wysyłam dla Majki...

ale może ktoś chce pomóc Kleksowi? mogę taki krótki tekst ułożyć