Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy jest już numer konta dla KLEKSA? Gdzie można wpłacać pieniądze?
Coś słabiutko nam idzie zbieranie stałych deklaracji.... :-(:-(:-( Ludzie kochani! Może chociaż kilka wpłat jednorazowych? KLEKS potrzebuje, bardzo potrzebuje naszej pomocy!

Posted

Krczę wczoraj dzwoniła do mnie Pani z Wrocławia, która szuka dla siebie psa w typie sznaucera bez ogonka. Komu dać na nią namiary? Może warto do niej zadzwonić?

tylko szybko, bo zaraz wyjeżdżam!!!!

Posted

to jesli Justyna zadzwoni -niech pisze do mnie -zeby nie dublowac sie -ok ??
ale ja nie dostalam nic na pw --- jeszcze ..podam ci tel. na pw -mama-ok ?

Posted

Sprawa jest rozwojowa moze ,ale trzeba by rozpatrzeć rożne aspekty ..jesli nie tego psa -to może innego pani by adoptowala .Jest to pani na emeryturze -miala jednak wczesniej 3 psy - dobka /11 lat/ , sznaucera /10 lat/-oraz ostatnio agresywnego sznaucera /z rodowodem /-żył ponad 15 lat .
Pani jest b.energiczna i kontaktowa.Sympatyczna.Wyjeżdża na kilka tyg. nad morze teraz -na podreperowanie zdrowia ,gdyz ze wzgledu na ostatniego psa -nie mogla za bardzo wyjeżdżać .Miejscowe ciotki /czy z Rudy Sl./ zapewne chętnie porozmawiają z panią tel. i osobiście .

Posted

a to ta sama pani do mnie dzwoniła, potem poanalizowałam sprawę i podejrzewam, ze to jest też ta sama pani, która pojechała do Łodzi po średniaczkę 8 letnią, ale jak zobaczyła, że sunia ma guzek na nodze to jej nie wzięła... pewnie boi się rychłego odejścia kolejnego psa bo mówiła, że bardzo przeżyła odejście poprzedniego - taki trochę inny akcent? myślę, że może to być dobry domek, ale trzeba sprawdzić, no i pani chyba chce nie mixa bo wypytywała mnie tylko o rasowe a podesłałam jej wcześniej Sznapiego z Rudy i innego mixika małego, ale o nie nie pytała

Posted

Dogo07 napisał(a):
Malawaszko, a Ty już podsyłałaś jej może Kleksika ?

nie jeszcze, dopiero szykuję dla niej maila, ale i tak odczyta go za jakiś czas jak na wyjeździe dopadnie kompa albo po powrocie, jestem pewna, że to ta sama Pani bo nawet mówiła, że dzwoniła o Jużaka więc do mamanabank

Posted

malawaszka napisał(a):
nie jeszcze, dopiero szykuję dla niej maila, ale i tak odczyta go za jakiś czas jak na wyjeździe dopadnie kompa albo po powrocie, jestem pewna, że to ta sama Pani bo nawet mówiła, że dzwoniła o Jużaka więc do mamanabank

Dziewczyny, dostałam telefon od Dogo do tej Pani, czy mam dzwonić i pytać o Kleksa czy już ktoś o to zapytał? Przepraszam dziś ledwo kontaktuję .:oops:

Posted

To ja rozmawialam dzis po 14-ej z tą panią L. -pani jest bardzi rozmowna i kontaktowa ,ale ograniczylam rozmowę do 15 min.-z konieczności.
Na pw moge uzupelnić kilka informacji ,jesli trzeba .
A sporo inf. po tej rozm. napisalam na gg Dogo07.

Posted

olga7 napisał(a):
Dziewczyny-mogę kilka inf. na pw napisać -do kogo pisac? do Kaa? do malejwaszki ? bo dogo07 inf. nieco na gg ...

Jasne jeśli chodzi o pytanie o psa to nie ma sprawy mam z nim bezpośredni kontakt.