Kasia77 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Zofija']No więc słuchajcie - przyszedł pan , wypatrzył Tomisia i go adoptował. Ale niestety przybyło kilka nowych jamników..... dzisiaj dea ma mi przesłać zdjecia z opisami. quote] A wiadomo może,do jakiego domku trafił Tomi?.... Teraz czas na kolejne biedy... Quote
danka1234 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Zofija napisał(a):No więc słuchajcie - przyszedł pan , wypatrzył Tomisia i go adoptował. Ale niestety przybyło kilka nowych jamników..... dzisiaj dea ma mi przesłać zdjecia z opisami. To wklejaj te jamnisie jak tylko otrzymasz fotki i załoz watek,chocby 1 wspólny. Cudownie ze Tomiś juz w domku ,oby dobrym. Quote
Zofija Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Kasia77 napisał(a):[quote name='Zofija']No więc słuchajcie - przyszedł pan , wypatrzył Tomisia i go adoptował. Ale niestety przybyło kilka nowych jamników..... dzisiaj dea ma mi przesłać zdjecia z opisami. quote] A wiadomo może,do jakiego domku trafił Tomi?.... Teraz czas na kolejne biedy... wiesz co z tego co wiem, to każdy musi wypełnic ankiete przedadopcyjną, ale jak ktos bierze bezposrednio ze schronu to nie wiem jak to jest sprawdzane- zapytam Dei ja myślę,z e na pewno trafił do super domku. Jak tylko wyzdrowieje to zajmę sie nowymi jamnisiami. Quote
danka1234 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zofija ,zdrowiej i zakładaj jamnisiom wątek a tutaj zmień tytuł ze Tomis juz ma dom. Quote
Kasia77 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zofija napisał(a): wiesz co z tego co wiem, to każdy musi wypełnic ankiete przedadopcyjną, ale jak ktos bierze bezposrednio ze schronu to nie wiem jak to jest sprawdzane- zapytam Dei ja myślę,z e na pewno trafił do super domku. Jak tylko wyzdrowieje to zajmę sie nowymi jamnisiami. I ja mam nadzieję,że domek wynagrodzi mu wszystko co biedny do tej pory przeszedł i będzie już tylko szczęśliwy. Mimo wszystko,szkoda,że nic o domku niewiadomo... Quote
Zofija Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Kasia77 napisał(a):I ja mam nadzieję,że domek wynagrodzi mu wszystko co biedny do tej pory przeszedł i będzie już tylko szczęśliwy. Mimo wszystko,szkoda,że nic o domku niewiadomo... dowiem się jak najszybciej i dam Wam znać Quote
Kasia77 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Zofija napisał(a):dowiem się jak najszybciej i dam Wam znać Wielkie dzięki... Quote
Zofija Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 No więc tak- Dea jak będzie w schronie to weźmie adres gdzie poszedł Tomi, a ja pojade na wizyte poadopcyjną Quote
danka1234 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Zofija napisał(a):No więc tak- Dea jak będzie w schronie to weźmie adres gdzie poszedł Tomi, a ja pojade na wizyte poadopcyjną i super,zobaczysz zna własne oczy jak sie maja sprawy u Tomisia.;) i wszystko nam opisz.:lol: Quote
Zofija Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Brysio napisał(a):Ciotki zmiencie tytuł;) mówisz i masz:razz: Quote
Kasia77 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Zofija napisał(a):No więc tak- Dea jak będzie w schronie to weźmie adres gdzie poszedł Tomi, a ja pojade na wizyte poadopcyjną Super,bo póki nie ma pewności,że mu dom wynagrodzi wszystkie krzywdy i jest takim jak należy,to zagląda mi się do Tomisia z niepokojem. Quote
Zofija Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Mam już jego adres i nazwisko osobym, która go adoptowała. Mieszka w tym samym mieście co ja, Jeszcze tam nie podjechałam bo cały czas mnie cholercia choróbska różne łapią do tego siedze w pracy, jezdze do Dianki. Postaram sie w niedziele Quote
Kasia77 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 danka1234 napisał(a):czekamy zatem na wieści.:p Czekamy... I Tomisia od nas pomiziać koniecznie;)... Quote
Zofija Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Tomiś vel Fafik mieszka w ładnym domku z super rodzinką i ponoć jest bardzo łagodny tylko boi się zostawać sam:)))))) także :loveu: , a oczywiście go wymiziałam:)))) przepraszam, ze to tak długo trwało, ale miałam problemy zdrowotne i inne Quote
Kasia77 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Zofija']Tomiś vel Fafik mieszka w ładnym domku z super rodzinką i ponoć jest bardzo łagodny tylko boi się zostawać sam:)))))) także :loveu: , a oczywiście go wymiziałam:)))) przepraszam, ze to tak długo trwało, ale miałam problemy zdrowotne i inne[/QUOTE] Tomisiu,kamień z serca...Jak dobrze psinko,że na pewno jesteś bezpieczny i szczęśliwy:loveu:. Wielkie dzięki Zofija za wieści...;) Quote
Recommended Posts