Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zofija']No więc słuchajcie - przyszedł pan , wypatrzył Tomisia i go adoptował.
Ale niestety przybyło kilka nowych jamników..... dzisiaj dea ma mi przesłać zdjecia z opisami.
quote]

A wiadomo może,do jakiego domku trafił Tomi?....

Teraz czas na kolejne biedy...

Posted

Zofija napisał(a):
No więc słuchajcie - przyszedł pan , wypatrzył Tomisia i go adoptował.
Ale niestety przybyło kilka nowych jamników..... dzisiaj dea ma mi przesłać zdjecia z opisami.

To wklejaj te jamnisie jak tylko otrzymasz fotki i załoz watek,chocby 1 wspólny.
Cudownie ze Tomiś juz w domku ,oby dobrym.

Posted

Kasia77 napisał(a):
[quote name='Zofija']No więc słuchajcie - przyszedł pan , wypatrzył Tomisia i go adoptował.
quote]

A wiadomo może,do jakiego domku trafił Tomi?....

Teraz czas na kolejne biedy...

wiesz co z tego co wiem, to każdy musi wypełnic ankiete przedadopcyjną, ale jak ktos bierze bezposrednio ze schronu to nie wiem jak to jest sprawdzane- zapytam Dei
ja myślę,z e na pewno trafił do super domku. Jak tylko wyzdrowieje to zajmę sie nowymi jamnisiami.

Posted

Zofija napisał(a):

wiesz co z tego co wiem, to każdy musi wypełnic ankiete przedadopcyjną, ale jak ktos bierze bezposrednio ze schronu to nie wiem jak to jest sprawdzane- zapytam Dei
ja myślę,z e na pewno trafił do super domku. Jak tylko wyzdrowieje to zajmę sie nowymi jamnisiami.

I ja mam nadzieję,że domek wynagrodzi mu wszystko co biedny do tej pory przeszedł i będzie już tylko szczęśliwy.

Mimo wszystko,szkoda,że nic o domku niewiadomo...

Posted

Kasia77 napisał(a):
I ja mam nadzieję,że domek wynagrodzi mu wszystko co biedny do tej pory przeszedł i będzie już tylko szczęśliwy.

Mimo wszystko,szkoda,że nic o domku niewiadomo...

dowiem się jak najszybciej i dam Wam znać

Posted

Zofija napisał(a):
No więc tak- Dea jak będzie w schronie to weźmie adres gdzie poszedł Tomi, a ja pojade na wizyte poadopcyjną

i super,zobaczysz zna własne oczy jak sie maja sprawy u Tomisia.;)
i wszystko nam opisz.:lol:

Posted

Zofija napisał(a):
No więc tak- Dea jak będzie w schronie to weźmie adres gdzie poszedł Tomi, a ja pojade na wizyte poadopcyjną

Super,bo póki nie ma pewności,że mu dom wynagrodzi wszystkie krzywdy i jest takim jak należy,to zagląda mi się do Tomisia z niepokojem.

• 2 weeks later...
Posted

Mam już jego adres i nazwisko osobym, która go adoptowała. Mieszka w tym samym mieście co ja, Jeszcze tam nie podjechałam bo cały czas mnie cholercia choróbska różne łapią do tego siedze w pracy, jezdze do Dianki. Postaram sie w niedziele

• 3 weeks later...
Posted

Tomiś vel Fafik mieszka w ładnym domku z super rodzinką i ponoć jest bardzo łagodny tylko boi się zostawać sam:)))))) także :loveu: , a oczywiście go wymiziałam:))))
przepraszam, ze to tak długo trwało, ale miałam problemy zdrowotne i inne

Posted

[quote name='Zofija']Tomiś vel Fafik mieszka w ładnym domku z super rodzinką i ponoć jest bardzo łagodny tylko boi się zostawać sam:)))))) także :loveu: , a oczywiście go wymiziałam:))))
przepraszam, ze to tak długo trwało, ale miałam problemy zdrowotne i inne[/QUOTE]

Tomisiu,kamień z serca...Jak dobrze psinko,że na pewno jesteś bezpieczny i szczęśliwy:loveu:.
Wielkie dzięki Zofija za wieści...;)