Zofija Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Book Antiqua]Tomi przebywa obecnie w cieszyńskim schronisku. Został znaleziony w okropnym stanie- z ranami na całym ciele, wychudzony i wystraszony.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Po kilku wizytach weterynarza rany się zagoiły, ale ta największa - w sercu- została.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Tomi to uroczy piesek w typie jamnika krótkowłosego.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Mimo tych wszystkich przeżyć jest wesołym i towarzyskim pieskiem, który dogaduje się z innymi psami. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Ma około 4 lata, dobrze będzie się czuł nawet w niedużym mieszkaniu.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]A oto Tomi- zabiedzony, wystraszony, na samym początku[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] Quote
Zofija Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Czekam na aktualne zdjęcia Tomisia, powinny byc w sobote- wygląda już duzo lepiej Quote
Zofija Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Kurcze nie umiem go znaleźćć na sląskim forum, nie wiem, czy co s nie pochrzaniłam, a nie wiem jak to sprawdzić Quote
gunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 To czekamy na aktualne fotki Tomiego i można zacząć go już ogłaszać ! On jest wykastrowany, chyba nie, prawda? Quote
danka1234 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 zaznaczam watek,jak bedą nowe fotki i informacje to ogłoszenia mu zrobie. Zofio dopisz w tytule ze jest z Cieszyna to i tak wypatrzą. Quote
mmd Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Niech Cię rano zobaczą śliczniaku. Znów efekt uboczny mody na jamniki sprzed lat. Za jakiś czas schrony będą pełne yorków. Ot tak mnie naszło... Quote
Zofija Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='mmd']Niech Cię rano zobaczą śliczniaku. Znów efekt uboczny mody na jamniki sprzed lat. Za jakiś czas schrony będą pełne yorków. Ot tak mnie naszło...[/quote] tak będzie, ludzie traktują zwierzaki jak zabawki!!!!!:shake: Quote
Zofija Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='danka1234']zaznaczam watek,jak bedą nowe fotki i informacje to ogłoszenia mu zrobie. Zofio dopisz w tytule ze jest z Cieszyna to i tak wypatrzą.[/quote] jak tylko będę miała zaraz wkleje i napisze Quote
Kasia77 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jak dobrze psinko,że masz już swój wątek Quote
Brysio Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 zaznaczam wątek, witam wszystkich i czekam na nowe zdjęcia do ogłoszeń;):eviltong: Quote
Kasia77 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 A może jakiś banerek dla psinki biedniutkiej?-troszkę "poroznosimy" Tomisia... Quote
Zofija Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Kasia77 napisał(a):A może jakiś banerek dla psinki biedniutkiej?-troszkę "poroznosimy" Tomisia... wszystko sie przyda Quote
Kasia77 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Wiedziałam Danusiu,że jak tylko zajrzysz do Tomisia, to banerek chłopak dostanie;) - Super,już cię biedulku wklejam między inne "swoje" psinki Quote
Kasia77 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Do góry chłopaku! Jak się Tomi czuje?,jak sobie radzi w schronisku? przyzwoite pieski mają tam warunki-maluchy na ciepły kącik liczyć mogą czy tylko zimne budy?:roll:... Quote
Zofija Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 No więc słuchajcie - przyszedł pan , wypatrzył Tomisia i go adoptował. Takze Tomiś ma już domek. Wiem od Dei, że był leczony rany mu sie zagoiły i ostatnio wyglądał dobrze Ale niestety przybyło kilka nowych jamników..... dzisiaj dea ma mi przesłać zdjecia z opisami. ja jestem dzisiaj tylko na chwile na dogo bo złapała mnie choróbsko. Quote
Zofija Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 zapraszam na wątek Dianusi. http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramat-suka-8-szczeniat-konaly-w-pijackiej-melinie-147063/ Quote
Brysio Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Wspaniale:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts