Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysiu dziękuję bardzo za zdjęcia moich psów! W ogóle tym razem Twoje zdjęcia są jeszcze piękniejsze niż zwykle, te ze światełkiem na palisadzie :loveu:

Posted

[quote name='Wafelek']
Marysiu, zdjęcia tak ogólnie to są boskie, a niektóre z nich to po prostu powalają i człowiek myśli tylko o tym, że wstyd w ogóle swój aparat wyciągać ;-) A to ręczne ustawianie ostrości... cóż, podziwiam... :-)

No właśnie....:oops:
Ale za to "przyszła mi do głowy taka pomysła" :razz:

W poniedziałek odebrałam fantastyczny album "Polska okiem bulteriera" - tu daję linka http://art-bull.pl/index.php/article/98

Na rozkładówce o agility oprócz Super Mini Bulla załapały się Funia i Blondyn na jednej przeszkodzie razem :crazyeye:
no i masa niesamowitych zdjęć bulli w różnych ujeciach i sytuacjach... Jakby kogoś interesowało to na następne zawody przywiozę..
No i tak sobie pomyślałam - możeby zrobić taki album (komercyjny) o agility w Polsce...
Np Polskie agility 2010:
- ilustrowany regulamin agility
- rasy psów i specyfika ich przygotowania
- Kluby Agility w Polsce
- Zawody 2010...

Właśnie z takimi super zdjęciami... Co Wy na to??
pozdrawiam
CHI & cała ogoniasta BBB

a może macie coś z mojej BBBandy???

Posted

Pomysł jest extra, teraz Marysia musi się wreszcie przyznać, że jest profesjonalnym fotografem (jeszcze wracajac do fotek, to Franc na palisadzie jest boski - ta łuna!).
A album o bullach wygląda pięknie, oby coraz więcej takich książek powstawało.

Posted

CHI napisał(a):

No i tak sobie pomyślałam - możeby zrobić taki album (komercyjny) o agility w Polsce...
Np Polskie agility 2010:
- ilustrowany regulamin agility
- rasy psów i specyfika ich przygotowania
- Kluby Agility w Polsce
- Zawody 2010...

...historia agility w Polsce?

Pomysł świetny!

Posted

To tak w ramach zachęty do dalszej obróbki - nie wiem czy mają takk inni, ale ja mimo zawalenia robotą co jakiś czas wpadam na dogo, żeby popodziwiać Twoje fotki. Naprawdę super się je ogląda :)