Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawody superowe, milo było powalczyć w takim towarzystwie. Dzięki wielkie dla organizatorów, dla Leszka za wskazówki, dla Katki za poświęcenie mi i Bloomowi czasu, dla "góry" za miłe towarzystwo i pogaduchy.

ta fota wymiata:loveu::loveu::loveu:

Pozdrowienia i do zobaczenia na kolejnych zawodach :multi:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Kiki chyba nie mam... :shake:

[...]

No trudno :( Może przy następnych zawodach załapiemy się na takie piękne fotki, jak te, które mamy z Wrocławia :loveu:

Za to widzę, ze jest nasza klubowa Ballusia :) O ile się nie mylę, bo dla mnie wszystkie beardołki podobne są :oops:

Posted

Obiektyw, albo raczej ręka tym obiektywem sterująca bajeranckie. Ale buuu.... W serii "rękaw" znalazły się wszystkie belgi (czy też raczej nawet owczarki) zerówkowe oprócz mojej Myszy... Buuu... :-( :-( :-(

Posted

Godelaine nie jestem fizycznie (i psychicznie ;) ) w stanie mieć wszystkich psów, przykro mi...

Za wszystkie ciepłe słowa dziękuję :loveu: powstrzymują mnie przed wskoczeniem w takie silnie kuszące, stojące tuż obok, wygodne i ciepłe łóżeczko :sleep2: ;)

CDik, czyli largowy :crazyeye: szelciak

Bezpodwoziowy Tai

CDN

Posted

Marysiu , test nowego obiektywu zdecydowanie zachwyca !!!
I Torinkowy Koslawiec nawet sie znalazł .... a widzialam jeszcze ich kilka wiec licze na wiecej !!! Piekna psia mimika na Twoich foteczkach !!!

Paula... no a nie mowiłam .. he he

Gratulacje dla Wszystkich Mistrzów dużych małych i średnich !!!

szkoda ze nie było medalow za oddzielne biegi openowe .... hihi rzadko nam się zdarza .. a mielibyśmy pamiątkę.

Dziekuje wszytkim którzy przyczynili się do miłego spędzania zawodów , naprawiania zawiasow .. !!

Czekam na Wiecej Foteczek !!:)

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

I może trochę zdjęć? Ktoś chętny na obejrzenie wyników testu nowego obiektywu? :razz:

mówisz o tym nowym ciamciangu? też to ustrojstwo ostatnio oglądałem, całkiem przyzwoite

możesz zostawić w jednej fotce EXIF ? bo bardzo ciekawy jestem

Posted

[quote name='LALUNA']Marysia a nie masz ujecia Parysa jak zaliczał pleckami strefę na palisadzie :razz:
Nie mam i nawet nie widziałam :crazyeye:

[quote name='ito']mówisz o tym nowym ciamciangu? też to ustrojstwo ostatnio oglądałem, całkiem przyzwoite
Tak, na ciamciangu. Nie licząc tego, że można się zapłakać ustawiając nim ostrość, to jest bardzo fajny.

[quote name='ito']możesz zostawić w jednej fotce EXIF ? bo bardzo ciekawy jestem
Nie mogę, fotoszop mi wycina exify, nie pamiętam, gdzie mu się to zmienia i nie za bardzo chce mi się szukać...

Ale skoro chcesz wiedzieć - Mistrz Mac, ISO 400, 1/350s, f2.4:

CDN

Posted

Marysiu, to ja też zapytam, czy mogę wykorzystać Twoje zdjęcia Mony i ew. Cami (jesli masz)? :) P.s pomyliłam imię i najpierw napisałam "Olu", sorry>

Posted

Marysiu, bardzo dziękuje za Fajkoszkę :multi:
Jeśli znajdziesz jeszcze coś rudego na swoich zdjęciach to ja już skaczę z radości :cool3: