Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli naprawdę koniec? :( No cóż, to pozostaje mi cieszyć się, że wśród tych zdjęć znalazło się aż 5 zdjęć mojego psa. Dziękuję, Marysiu! :iloveyou:

Posted

Tylko tyle moich zdjęć(nijak mających sie oczywiscie do zdj Marysi),bo nie wpuszczali w "głąb" toru z psami a ja nie mialam gdzie suczy na dluzej zostawić...

Posted

Aj... szkoda ze nie wpuszczali , a moze inaczej szkoda ze z psiakiem byłas. Widzialm Ci i Vivke , poznalam z borderowego forum .

Zdjecia Super , takze bardzo załujemy nastepnym razem na moj przebieg znajde opiekuna lub wypozycze klatke ;)

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
W poprzednim poście "zgubił" się Amper, a post nie chce się dać edytować, więc daję jeszcze raz:

Dziękuję za pamięć o moim oszołomie. I za podzielenie się aż tyloma fajnymi zdjęciami.

Posted

Nareszcie dostałam się na dogo. W pracy nie mam neta a wieczorami mi się strona nie otwierała. Co tu się stało, ciężko się odnaleźć.
My również przyłączamy się do podziękowań za wspaniałe zawody. Pogoda była super, hala piękna, organizacja sprawna.
Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim za gratulacje :loveu::loveu::loveu:. Usłyszałam od Was bardzo dużo miłych słów :loveu:. Do dzisiaj jestem w szoku, że z moją nie do końca normalną suką udało się tyle osiągnąć :-o
2 lata temu w Białymstoku na wszystkich przebiegach zwiała mi z toru :evil_lol:
Mokka, wendka dziękuję za miłe słowa, to bardzo mobilizujące :oops: :loveu: Mam tylko nadzieję, że to nie był jednorazowy wyczyn mojej suki :evil_lol::loveu:
Gratulujemy wszystkim osiągnięć :multi: Będę bardzo długo wspominać te zawody :multi: