Savannah Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='NigdyNigdy'][quote name='pmmazz']POPRAWIONE i uzupełnione!!! To ja jeszcze douzupełniam :wink: Siberian Husky PSY- kl. młodzieży Husqvarna JOKER- bdb Nordic Blue MONTE CARLO- I, dosk, Zw. Mł., V-ce BiS Juniorów (psy) PSY- kl. pośrednia CONNOR Fortunatus- I dosk, CWC PSY- kl. otwarta AMADIS Fortunatus- I, dosk, CWC GLADIATOR Eskimoski Domek- II, dosk. PSY- kl. championów EASY RIDER Hydrargium- I, dosk, CWC, NPwR PSY- kl. honorowa BURSZTYN z Coyoacan- I, dosk. BiS Weteranów :terazpol: SUKI- kl. szczeniąt Arktogea VENICE- I, WO EVERYTHING’S GONNA BE ALRIGHT Potęga Naturalności- II, WO MIRA Ceti- III, WO SUKI- kl. młodzieży BRASKA Arktyczna Terapia- I, dosk, Zw. Mł. SUKI- kl. pośrednia ATLANTA Połanieckie Wzgórze- I, dosk, CWC Arktogea BEAUTIFUL ROSE- nb SUKI- kl. otwarta ANASTAZJA Mountain Stream- II, dosk. JUTRZENKA z Coyoacan- I, dosk, CWC :megagrin: SUKI- kl. championów JAGIENKA z Coyoacan- I, dosk, CWC, NSwR, BoB, V-ce BoG :jumpie: ----------------------------- No i Gośce (Gosi :roll: ) ślicznie dziękujemy za zdjęcie :D A ja się cieszę bardzo bardzo bardzo, bo to był niewątpliwie udany dzień. :angel: I wszystkim tym, którzy przywieźli ze sobą wymarzone tytuły serdecznie gratulujemy. Ci niekoniecznie zwycięzcy- nie martwcie się- jeszcze niejedna wystawa przed Wami. :laola: GRATULUJE KASIU! Pzdr Villarica Siberians Quote
Gośka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='Gośka'][quote name='NigdyNigdy']PSY- kl. honorowa BURSZTYN z Coyoacan- I, dosk. BiS Weteranów :terazpol: No i Gośce (Gosi :roll: ) ślicznie dziękujemy za zdjęcie :D A ja się cieszę bardzo bardzo bardzo, bo to był niewątpliwie udany dzień. :angel: To jak tak ładnie dziękujecie to proszę: Oczywiście to BIS Weteran Quote
Savannah Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 wiadomo, wiadomo :wink: Pzdr Villarica Siberians Quote
jovi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Poczciwe ludziska będące w posiadaniu lubelskiego katalogu, bardzo proszę o podanie mi kompletnych danych psa z nr katalogowym 2 czyli Białego Owczarka Szwajcarskiego!!!Dane właściciela jak są też proszę, please!!! Quote
Matagi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 jovi napisał(a):Poczciwe ludziska będące w posiadaniu lubelskiego katalogu, bardzo proszę o podanie mi kompletnych danych psa z nr katalogowym 2 czyli Białego Owczarka Szwajcarskiego!!!Dane właściciela jak są też proszę, please!!! Proszę bardzo: :P PARIDES TREASON MIRAJA ur.2004-10-07 o:BIG BOY RYCHLY STIN m:GALE INNOCENCE MIRAJA hod.Jana Nowakowska wł.Hanna Oziemkiewicz -Grodzisk Mazowiecki zrobiłam mu nawet zdjęcie,jest w galerii,w temacie"zdjęcia z wystawy w Lublinie" Quote
Matagi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Wszystkie zdjęcia,jakie miałam z Lublina są już w galerii :D Quote
Savannah Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 szkoda że tak mało fot sh :-? Pzdr Villarica Siberians Quote
NigdyNigdy Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Gośka napisał(a):NigdyNigdy napisał(a):PSY- kl. honorowa BURSZTYN z Coyoacan- I, dosk. BiS Weteranów :terazpol: No i Gośce (Gosi :roll: ) ślicznie dziękujemy za zdjęcie :D A ja się cieszę bardzo bardzo bardzo, bo to był niewątpliwie udany dzień. :angel: To jak tak ładnie dziękujecie to proszę: Oh! DZIĘKUJEMY! :D Bo myśmy wcześniej dziękowali za to zdjęcie z grupy V :lol: Ale skoro tak, to może my się jeszcze trochę pouśmiechamy? :wink: Savannah, dziękujemy za gratulacje- to psiulom należą się najbardziej- miały dobry dzień :D Quote
Savannah Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 no cos czesto mają te dobre dni tak trzymac! Pzdr Quote
Gośka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='NigdyNigdy']Oh! DZIĘKUJEMY! :D Bo myśmy wcześniej dziękowali za to zdjęcie z grupy V :lol: Ale skoro tak, to może my się jeszcze trochę pouśmiechamy? :wink: Rozumiem że chodzi o gr.V? :wink: Niestety mam tylko chowa zwycięskiego, ale w ruchu i zdjęcie wyszło nieostre. Chociaż wygrzebałam jeszcze BIS Szczeniąt: Quote
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 czy moge pieknei poprosic o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol ? nie powinno byc ich duzo Quote
NigdyNigdy Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Gośka']Rozumiem że chodzi o gr.V? :wink: Niestety mam tylko chowa zwycięskiego, ale w ruchu i zdjęcie wyszło nieostre. Chociaż wygrzebałam jeszcze BIS Szczeniąt: A.... A to jest czeski wilczek :wink: Ale może masz BiS'a Juniorów psy- tam Huskatek był drugi :D Quote
NigdyNigdy Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse napisał(a):czy moge pieknei poprosic o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol ? nie powinno byc ich duzo Poczkaj poczkaj, Elitesse, ino przyniosę katalog do pracy. Jutro Ci wklepię sznaucerki :wink: Quote
ofca Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse napisał(a):czy moge pieknei poprosic o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol ? nie powinno byc ich duzo prosze bardzo: PSY klasa młodzieży CHERIF z Kosirskych Hvozdu klasa posrednia AL-BASKO Retman klasa otwarta FOCUS Amma SUKI klasa młodzieży FINEZJA z Czartowego Pola klasa posrednia AFRA z Kresowej Stajni klasa championów CH PL TRELE MORELE z Jamna pozdrawiam iwona Quote
Gośka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='NigdyNigdy'][quote name='Gośka']Rozumiem że chodzi o gr.V? :wink: Niestety mam tylko chowa zwycięskiego, ale w ruchu i zdjęcie wyszło nieostre. Chociaż wygrzebałam jeszcze BIS Szczeniąt: A.... A to jest czeski wilczek :wink: Ale może masz BiS'a Juniorów psy- tam Huskatek był drugi :D NigdyNigdy wiem że to wilczak :lol: :wink: Po prostu nie mam więcej zdjęć, juniory chyba wrzucałam??? A jak nie to zaraz zobaczę czy mam. Quote
Gośka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Nietety chyba mój mąż był za bardzo rozczarowany że nic nie wygralismy na juniorach i nie zrobił :niewiem: Quote
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 dziekuje ofcaa za stawke i nigdynigdy za dobre checi !! :) Quote
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 liczylam ze moje szczeniatko sie zglosi bo mieszka pod lublinem ale sie przeliczylam :( no szkoda :( Quote
ofca Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Elitesse napisał(a):liczylam ze moje szczeniatko sie zglosi bo mieszka pod lublinem ale sie przeliczylam :( no szkoda :( bo włascicieli trzeba motywować :wink: pozdrawiam iwona Quote
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 oni byli zmotywowani i kupili psa wlasnie z ysla o wystawach no ale coz moze sie rozmyslili ? Quote
ofca Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 tak to bywa ja kupujac druga zarzekałam sie ze nie bede nigdy wystawiac a tu prosze... pozdrawiam iwona Quote
NigdyNigdy Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Gośka napisał(a):Nietety chyba mój mąż był za bardzo rozczarowany że nic nie wygralismy na juniorach i nie zrobił :niewiem: :lol: No co za człowiek- pomaga i jeszcze się tłumaczy :wink: I tak Ci, Gosiu, dziękujemy :D Quote
NigdyNigdy Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Elitesse napisał(a):dziekuje ofcaa za stawke i nigdynigdy za dobre checi !! :) No... Ja z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że nie ma za co :lol: Quote
Savannah Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 NigdyNigdy ty sobie załatw jakiegoś fotografa :lol: co bedzie z toba na wystawy jeździł i na pudle robił foty :D Pzdr Villarica Siberians Quote
Recommended Posts