Atik Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Witam, czy jest Ktoś z Lublina kto mógłby podać stawki ? ;) Chodzi mi o boksery - żółte i pręgowane. Quote
Cervarius Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 witam, to ja w takim razie ślicznie prosze o stawkę poskowców bawarskich ( przynajmniej suk z klasy otwartej i użytkowej), pozdrawiam Quote
bety Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Witam, czy moglabym prosic stawke Duzego Japonskiego Psa i Akita Inu. Bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Quote
Dzidtka_Gl Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 chwalcie się jak Wam poszło!!! i bardzo proszę o stawkę lhasa apso i PONów (na pewno mało było) Quote
Justi0022 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 PONy psy młodz. BARY Elita Ponów pośr FILAR SEKRET DAKAN JANTAR ze Śpiewogry otwart HARNAŚ SEKRET KADAN champ IWAN z Zasymy suki młodzi Finezja Mościc Rivendall pośr JUKKA ze Śpiewogry champ RADOSNA BLUSAŁKA IHASA APSO nie widzę w katalogu :shake: Quote
Justi0022 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 A(leksand)ra&Ar(i)a napisał(a):A ja proszę o dobermany :modla: psy pośr DASTIN TROMELIN FERRARI HALLOWEEN otwarta ASHTON-AGROS MAJSTERSZTYK użytkowa LARRY Z PADOKU suki młodzież ELIDA ETNA TROMELIN pośr FLAMENCO HALLOWEEN otwata ARIA ARABESCA PERFECT HACIMA Z PADOKU Quote
Justi0022 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 DużyCP napisał(a):a ja zgodnie z tradycją proszę o briardy :lol: PSY - młodzież ALEKSIS OPSARION AMAR JURBAS EDGAR Z HUCIEŃSKIEGO GAJU pośr GOMEZ BRIKASTA honorowa NICE OSCAR DE L'AVENUE DU MIEL suki młodzież ANASTAZJA OPSARION INES WA-DA-PI VIVIEN CHANTAL DE LA CHUME DU BOIS DIEV użytk ANJOU VOTRE SANTE champ BIEN BATINA Quote
nice_girl Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Lara napisał(a):my Zw.Mł. i BOB :B-fly: Gratuluję! :drinking: Załapał się jakiś corgi na finały? :wink: Quote
karolaGd Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 moge prosic o owczarki niemieckie i jak sie uplasowaly miejsca dzieki :lol: Quote
Agasia Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 a moglabym o beagle prosic ;) ? Nie powinno byc wyjatkowo duzo, a jesli tak - to same psy :) Quote
DK Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 HUSKY - zwycięzcy PSY MŁODZIEŻ NORDIC BLUE MONTE CARLO - Zw. Mł. PSY POŚREDNIA CONNOR Fortunatus PSY OTWATA AMADIS Fortunatus PSY CHAMPIONÓW EASY RIDER Hydrargium - CWC, NPwR SUKI MŁODZIEŻ Braska Arktyczna Terapia SUKI POŚREDNIA ? SUKI OTWATA ? SUKI CHAMPIONÓW JAGIENKA z Coyoacan - CWC, NSwR Quote
PSYLLA Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 A czy stawkę posokowców bawarskich jakaś dobra duszyczka mi poda? :wink: Quote
caterina1 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 A ja się pochwale troszeczkę: Moja mała Nastka sreberko-dosk,Arven-pies z mojej hodowli pierwszy raz wystawiany też sreberko-dosk. Moja Vicia Zw.Rasy i 3 na GRUPIE :BIG: Gratulacje dla zwycięzców i wystawców 8) Quote
lidush Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 A czy był może jakiś Australian Cattle Dog na tej wystawie? Quote
skubi Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Jak były jakieś Bearded collie to proszę o stawke :lol: Quote
Matagi Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='nice_girl'][quote name='Lara']my Zw.Mł. i BOB :B-fly: Gratuluję! :drinking: Załapał się jakiś corgi na finały? :wink: Justyna! :P Byłam towarzysko w Lublinie,bo makit nie zgłaszałam.Tradycyjnie zrobiłam fotki corgaskom :lol: Jutro je wstawie do galerii,jak też resztę innych :D A mam fotki: akitowe :wink: ,leosiowe,mam Larę /miło było mi poznać :P /,full haszczaków,samoydy,DJP,beagielka,o.nki i coś tam jeszcze... :wink: Quote
Matagi Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 skubi napisał(a):Jak były jakieś Bearded collie to proszę o stawke :lol: sztuk jeden :wink: Int.Ch.AMAZING GRACE THE I&TT REUVE z Czech jutro mogę podać stawki,bo dzisiaj ledwo widze na oczy,nadaje sie tylko do czytania,z pisaniem gorzej,a nie mam skanera,bo zdechł :wink: Quote
adda Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='Lara']my Zw.Mł. i BOB :B-fly: Gratulacjeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Quote
dorotal Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 lidush napisał(a):A czy był może jakiś Australian Cattle Dog na tej wystawie? W katalogu jest owczarek austrialijski 1 - JURETT'S NORTHLAND BOUND. Z tego co pamietam prezenter mowil na bisach o australian cattle dog wiec chyba to to samo. Quote
Recommended Posts