Tilia Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Dzieńdoberek :) :) mi też się podobało :) :) cieszę się, że udało nam się dojechać (mimo problemów po drodze). Po raz kolejny przekonałam się, że charciarze to fantastyczni ludzie :) Udało mi sie poznać Wirkę z Damianem (dzięki za nocleg :) ), Speeda, Rotti, Aggę, a Chrupka się nie ujawniła :( hihihi muszę przyznać że inaczej sobie Was wyobrażałam :) a piechy macie świetne, każdy piękny! Resztę znałam już wcześniej :) Co do samych wyników to jestem bardzo bardzozadowolona: na klubówce Mała została najlepszą suką w rasie, najlepszy ruch w rasie, Druga została 2. Best Baby wystawy :) na krajowej Mała dostała BOB. Opisy dostały boskie, sama bym ich aż takich chyba nie dała :D ;) whippetka, szkoda, że nie dojechałaś :( Quote
wirka Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Tilia, ja nie musiałam sobie Ciebie wyobrażać, bo Ty się pokazywałaś na fotkach :D Rotti już znałam, Charciarę też już widziałam na fotach, tylko Speeda nie widziałam wcześniej. Było naprawdę sympatycznie, dlatego mam nadzieję, że we Wrocławiu i Poznaniu będziemy sie spotykać po wystawach, no i zapraszam wszystkich na Śląskiego Hubertusa do Świerklańca, który będzie 11 października. PS. A deerki Tilii są rewelacyjne! Wogóle się zakochałam w tej rasie :angel: Quote
tynka Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Gratulacje!!!! :laola: a największe dla Siwego :) pękam z dumy z jego oceny!!! Wirka - ucałuj chłopaka od cioci i szczerze mu pogratuluj :) BUZIAKI dla psiaków!!! Quote
charciara Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 No to jestem i ja. Medalami się pochwalę. Felek (grey) dostał CWC, Edzio (whippet) w otwartej był trzeci na 10 psów, Bartuś w młodzieży drugi na 5. Cieszę się, że poznałam na żywo Dogomaniaków - ROTTI dopiero wczoraj w Chorzowie. Jechałam na klubówkę cała szczęśliwa, niestety już w drodze do Świerklańca dowiedziałam się o śmierci Alusia, co zupełnie mnie rozwaliło. W piątek Lazarusy musiały go uśpić, miał zaawansowaną mocznicę i prawie wymiotował już wnętrznościami. To było dla niego najlepszym wyjściem. Ustaliliśmy, że prezent dla Alusia - mięciutkie legowisko - dostanie "na szczęście i długie życie" whippetka z klasy BABY, przesłodka Josselin z hodowli Bokamaro. Quote
wirka Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Tynka Dziękujęmy, chociaż Siwy nic wielkiego nie zrobił, ale też nie pogryzł sędziów i z tego należy sie cieszyć :angel: Po prostu chłopak się uczy i tak na razie traktujemy te wystawy. Aha, zapomniałabym sie pochwalić, że brat Siwego SENATOR Sopocka Aura (po domowemu Zet) wygrał kalsę młodzieży na klubówce! :angel: Quote
tynka Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Wirka- :) ja tam z niego jestem dumna i już!!!! I gratulacje od Pawła!!!! Quote
tynka Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Wirka- za tydzień trzymajcie za nas kciuki!!! :) Quote
speed Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Ja się już chwaliłem wynikami Tezy,a jeszcze raz pozdrawiam poznanych forumowiczów,których miło wspominam :lol: Quote
wirka Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 jeszcze raz pozdrawiam poznanych forumowiczów, których miło wspominam :lol: :D i vis a vis Quote
bagi Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 W pierwszy dzien czyli na klubowce generalnie calkiem niezle . Moj piecho w otwartej I na 3 w sukach sunia ode mnie (nie w moich rekach) I , drugie moja suka , trzecie moja tez . Chyba dobrze . W mlodziezy sukach dwa pierwsze moje dziewczynki (nie w moich rekach), tzrecie dziewczynka po moim psie . Za to w drugi dzien BOB z moja sunia i najlepszy pies w rasie tez z moim Borutka . Poza tym II w rasach polskich . No i stawki mnie zachwycily na klubowce bylo 42 Cp ,a na karajowce 29 CP . Quote
anetta Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Gratuluje wszystkim!!!!! :laola: Do tej pory nie moge przebolec ze nie bylo mnie wsrod Was Charciara, bardzo Ci wspolczuje straty Alusia. Quote
charciara Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Anetta - Aluś nie był moim psem - to ALVARO Andzi Chatka z hodowli LAZARUS. Quote
whippetka Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Nie moge uwieżyć, że Aluśa juz nie ma, jeszcze przed wystawą pamietam jak Kasia mowila, że bedze 18.... :cry: charciara, kto sędziował whippety?? :) Gratuluje wszystkim uczestniką wstawy :P :P :P Quote
charciara Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Whippety - Unto Timonen z Finlandii (hodowla FRONTRUNNER). Quote
charciara Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Rąbnęłam się. FRONTRUNNERS - to hodowla Rudiego Brandta, Unto Timonen to WOODBROOK'S WHIPPETS. Quote
whippetka Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Nie wiedzilam, że Unto Timonen prowadzi hodowlę WOODBROOK'S, qurcze musze się poduczyć nazwisk hodowców :wink: Quote
chrupka Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 to mowilem ja jarzabek ;) tfu znaczy ja Ewa :) tyhlko nie wiem czemu mnie nie zalogowalo :-? Quote
Agga Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 No ja z Rotti wróćiłyśmy w czoraj chyba po 22.00 do domu. Poznalam wspaniałych ludzi. Wiem charciarze sa SUPER!!!!! Byłam z Rotti u Ruffiskusa, ma wspaniałego psa. Ciesze się, że byłam na wystawie :D Quote
tunio Posted September 16, 2003 Posted September 16, 2003 Speed ja sie na eksterierze nie znam ale tak jakos prawie zaden wilczarz tam na mnie wrazenia nie zrobil.Przeszlam moze z 10 razy na okolo szukajac jakis,moim zdaniem pieknosci i nic.Jednym slowem uwazam ten wypad praktycznie za nieudany.Slowo brata kiedy zobaczyl tego wielkiego wilczarza (stal tam na rogu,kolo auta Palkowskich)"I Ty cos takiego w domu hodujesz ?Co Ci sie w nich podobalo ?!Chociaz nasz Cerry jest przepiekny w porownaniu do nich i mam nadzieje ze nie wyrosnie z niego cos takiego "(to ostanie zdanie akurat mnie ucieszylo bo wiecznie mowil ze Cer jest brzydalem :) ).Musialam mu pokazac Asa aby zmienil zdanie o wilczarzach i zrozumial co mi sie w nich podoba :) Quote
speed Posted September 16, 2003 Posted September 16, 2003 carragan Troszeczke sie chyba nie znasz na eksterierze,bo tam była moja Teza :wink: ,a poza tym BIS wygrał wilczarz! Radziłbym Ci się nie sugerować opiniami laików,bo to Ci nie pomoże w poznaniu tej rasy.Przydałoby się też trochę obiektywizmu :lol: Quote
Recommended Posts