Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moim zdaniem się nie nadaje. Omi to bardziej suczka, która musi być zachęcana do kontaktowania się z człowiekiem. Potrzebuje przewodnika, który ją przekona, że człowiek jest super. Może zapytaj marlenkę o Nugacika - ja bym bardziej jego widziałą w tej roli, ale to marlenka musi zdecydować, bo zna go najlepiej.

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CoolCaty napisał(a):
Moim zdaniem się nie nadaje. Omi to bardziej suczka, która musi być zachęcana do kontaktowania się z człowiekiem. Potrzebuje przewodnika, który ją przekona, że człowiek jest super. Może zapytaj marlenkę o Nugacika - ja bym bardziej jego widziałą w tej roli, ale to marlenka musi zdecydować, bo zna go najlepiej.

Nugacik się napewno nadaje . On jest stworzony do noszenia na rekach . Coll caty , a może Fifi ta młodsza sunia co jest z Omi ona tez jest świetna . Lgnie do człowieka , Nugacik moze narazie grzać dupke u mnie , ja bardziej myslę o tych co zostały w schronisku . Fifi jest szalona , można ją przytulać , głaskac , może ją reklamujmy też .

Posted

Tak, pomyślałam o Fifi, ale myślę, że ona jest zbyt aktywna dla osoby, która się psów boi. Obawiałabym się w jej przypadku, że jej ADHD i nachalnośc mogłaby tylko pogłębić traume Pani.

Posted

CoolCaty napisał(a):
Tak, pomyślałam o Fifi, ale myślę, że ona jest zbyt aktywna dla osoby, która się psów boi. Obawiałabym się w jej przypadku, że jej ADHD i nachalnośc mogłaby tylko pogłębić traume Pani.

Żeby się to nie okazała Pani z czarnych kwiatków , ona nie miała jakiegoś psiaka co jej ukradli ?? Pani z Radzymina ?? Anciaahk skąd jest ta Pani ??

Posted

Zaraz wyślę maila z zapytaniem, bo nawet nie spytałam skąd. A myślałam o Omi, bo jest podobna do tej mojej Figi z aukcji - skoro Pani szuka rudzielca.

Nie wiedziałam, że Omi ma 10 lat :(.

Posted

anciaahk napisał(a):
Zaraz wyślę maila z zapytaniem, bo nawet nie spytałam skąd. A myślałam o Omi, bo jest podobna do tej mojej Figi z aukcji - skoro Pani szuka rudzielca.

Nie wiedziałam, że Omi ma 10 lat :(.

Niestety ma 10 lat , ale jest słodka i należy jej się dobry domek na jesień życia .A troszke pewnie jej jeszcze zostało .

Posted

anciaahk napisał(a):
Właśnie takim pieskom domki należą się najbardziej, tylko ciężko o przekonanie Polaków do tego:(.
Pani się już więcej nie odezwała.

Trudno , lepiej wogóle nie brac psa niż się nim póxniej nie zajmowac albo go oddać , Pani która ode mnie adoptowała sunię powiedziała że każdy pies ma gdzieś swojego człowieka i musi na niego trafić , widocznie to nie był ten człowiek.

Posted

agnest napisał(a):
Marlenka dostałam na moje Allegro zapytanie o Omi przesyłam Ci wszystko na PW.

Od tej Pani dostałam takiego samego maila w sprawie Nugata , napisała że chciałaby adoptować Nugata ile waży i żeby tolerował jej domowe koty , odpisałam jej i koniec kontaktu.

Posted

[quote name='mgie']Ogłaszać,ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać. Inaczej domu nie znajdzie.
Ja na razie nie mogę pomóc-mam masę zaległości.[/QUOTE]

Ja też z ogłoszeniami zawaliłam przez szczyle , tylko tyle co w pracy moge zrobić bo w domu nie daje rady :shake:

• 2 weeks later...