Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takie oto cudeńko zamieszkało niedawno w schronisku:

jest to samczyk, bardzo lubi ludzi, lubi pieszczoty.
Jest już staruszkiem, w nie najlepszej kondycji fizycznej, ma problemy z chodzeniem, jest strasznie wychudzony:placz:
nie interesuje się psami w schronisku.

nie znam się na takich terierkach, ale powiedziano mi, ze to terier walijski

Ogłoszenia:
Terier walijski (250:cool: - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl

Terier walijski - staruszek - Błagamy o DOM!!!! (772731975) - Aukcje internetowe Allegro

Terier walijski - staruszek - szuka pilnie domu na ostatnie miesiące życia, Warszawa, Mazowieckie

Ogłoszenia

Terier walijski - staruszek - szuka pilnie domu na ostatnie miesiące życia - Warszawa - Zwierzęta - Celestynów

Ogłoszenia Sprzedam - Terier walijski - staruszek - szuka pilnie domu na ostatnie miesiące życia

Terier walijski - staruszek - pilnie szuka domu na ostatnie miesiące życia | Neeon.pl

Jest to samczyk, bardzo lubi ludzi, lubi / Terrier / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Nr referencyjny ogłoszenia Terier walijski - pilnie szuka domu na : 158933335

Terier walijski - staruszek - szuka domu na ostatnie miesią - ojoj.pl

Terier walijski - staruszek - pilnie szuka domu | i-Bazar.pl

Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse

Terier walijski - staruszek - pilnie szuka domu

Ogłoszenia Najpewniej.pl - Terier walijski - staruszek - szuka domu na ostatnie miesiące życia - Teriery

Terier walijski - staruszek - szuka domu na ostatnie miesiące życia

Terier walijski - staruszek - szuka pilnie domu - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Terier walijski - staruszek - szuka pilnie domu na ostatnie miesiące życia | Bezpłatne ogłoszenia - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Terier walijski - staruszek - pilnie szuka domu na ostatnie miesiące życia Psy Szczeniaki Terier Warszawa Mazowieckie - Petsy

Wszystkie miasta >> Zwierzęta

Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz

Terier walijski - staruszek - pilnie szuka domu na ostatnie miesiące życia | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka

Zwierzęta - Ogłoszenia

Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Terier walijski - staruszek - pilnie szuka domu na ostatnie miesiące życia - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA

Terier walijski - pilnie szuka domu!!!!

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on jest bardzo stary... może ma 10 może 12 lat

kontakt w jego sprawie może być do mnie:

503 795 016

On jest przeraźliwie chudy...
jak go człowiek raz pogłaszcze to potem mały łazi już za nim i prosi o pieszczoty:placz: prosi aby go zabrać ze schronu aby jego ostatni dni, miesiące spędził godnie w miłej atmosferze czując się kochanym i wyjątkowym...

Posted

rita60 napisał(a):
To moze ogloszenia:razz:

Bardzo chętnie porobię mu ogłoszenia. Tylko potrzebuję jakiegoś tekstu o nim, od osoby która go widziała i potrafi powiedzieć coś więcej o tym psie.

Posted

Sylwia K napisał(a):
ja go widziałam
wszystko co o nim wiadomo jest w 1 poście

a co chcesz wiedzieć więcej?

Do kogo kontakt w sprawie adopcji?
Czy jest odrobaczony, czy jest zaszczepiony itd.

Posted

on mieszka w schronisku, nawet jeśli był odrobaczony to już na 100% się zarobaczył i zapchlił...

wszystkie psy w schronisku się szczepi

tel może byc na mnie, podałam tel w 3 poście

503 795 016

Posted

Sylwia K napisał(a):
on mieszka w schronisku, nawet jeśli był odrobaczony to już na 100% się zarobaczył i zapchlił...

wszystkie psy w schronisku się szczepi

tel może byc na mnie, podałam tel w 3 poście

503 795 016

Ok. No to biorę się za ogłoszenia!

Posted

Ogłoszenia:

Terier walijski - staruszek - szuka pilnie domu na ostatnie miesiące życia, Warszawa, Mazowieckie

Ogłoszenia

Terier walijski - staruszek - szuka pilnie domu na ostatnie miesiące życia - Warszawa - Zwierzęta - Celestynów

Ogłoszenia Sprzedam - Terier walijski - staruszek - szuka pilnie domu na ostatnie miesiące życia

Terier walijski - staruszek - pilnie szuka domu na ostatnie miesiące życia | Neeon.pl

Jest to samczyk, bardzo lubi ludzi, lubi / Terrier / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Nr referencyjny ogłoszenia Terier walijski - pilnie szuka domu na : 158933335

Terier walijski - staruszek - szuka domu na ostatnie miesią - ojoj.pl

Terier walijski - staruszek - pilnie szuka domu | i-Bazar.pl

Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse

Terier walijski - staruszek - pilnie szuka domu

Ogłoszenia Najpewniej.pl - Terier walijski - staruszek - szuka domu na ostatnie miesiące życia - Teriery

Terier walijski - staruszek - szuka domu na ostatnie miesiące życia

Terier walijski - staruszek - szuka pilnie domu - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Terier walijski - staruszek - szuka pilnie domu na ostatnie miesiące życia | Bezpłatne ogłoszenia - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Terier walijski - staruszek - pilnie szuka domu na ostatnie miesiące życia Psy Szczeniaki Terier Warszawa Mazowieckie - Petsy

Wszystkie miasta >> Zwierzęta

Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz

Terier walijski - staruszek - pilnie szuka domu na ostatnie miesiące życia | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka

Zwierzęta - Ogłoszenia

Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Terier walijski - staruszek - pilnie szuka domu na ostatnie miesiące życia - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA

Terier walijski - pilnie szuka domu!!!!

Posted

Dziewczyny jakiej psiak jest wielkosci?
Mam taka znajoma, ktora przygarnia takie biedaki dozywotnio. Tylko, ze ona ma male mieszkanko i to na 2 pietrze bez windy...Sama jest juz w podeszlym wieku wiec piesek musi byc niewielki zeby w razie czego mogla go zniesc po schodach. No i chcialabym moc powiedziec jej w jakim on jest stanie zdrowia.
Teraz ma jednego psiaka bo niedawno drugi 16 letni powedrowal za teczowy most...