eliza_sk Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Maluchu - niech Cie ktoś dostrzeże :placz: Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ile tygodni ma Promocja? Zrobiła jej bardzo ogólne ogłoszenie , ze szczeniak do adopcji , bo się w pierwszy poście nie doszukałam info o jej wieku Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 dalam ją na kupiepsa.pl.przygarnijzwierzaka.pl i adopcjapsa.pl Quote
Spinca Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Dzięki za ogłoszenia, około 2,5 miesiąca .... chyba Quote
chita Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przesliczna suczka do adopcji / Psy > Pozostałe Mieszańce - Psy - Zwierzęta - Drobne - Ogłoszenia - WP.PL Zwierzęta - Ogłoszenia Quote
Spinca Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Ciotki, kciuki w ruch! Dziś mamy gości :multi: Quote
Spinca Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 No, nie markowałyście. Trzymałyście uczciwie, wnoszę ;) PROMOCJA POSZŁA DO DOMU :multi: Mosii, daj fotki tych co Ci zostały, poogłaszam Ci Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 a wiesz gdzie panie wypatrzyla ogloszenie? Quote
Spinca Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Przyjechała Mama z Córą, mają beagla, dwa persy i coś tam, nie pamiętam.... (chomika czy świnkę). Ale Promocja jest dla Rodziców tej Pani, którzy uśpili 14-letniego psiaka..... całe życie mieli psy, więc teraz tragedia w domu. Rodzice nie pracują, zawsze ktoś jest w domu. Promocję wypatrzyli na allegro, przyjechała delegacja. Pani, która po Promocję przyjechała miała dużą wiedzę na temat żywienia, postępowania, wychowania, szczepień. I świadoma głupiego rozmnażania. Quote
NaamahsChild Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ale szybka akcja:cool3::crazyeye: Gratuluję! Quote
magda222 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Spinca napisał(a):Przyjechała Mama z Córą, mają beagla, dwa persy i coś tam, nie pamiętam.... (chomika czy świnkę). Ale Promocja jest dla Rodziców tej Pani, którzy uśpili 14-letniego psiaka..... całe życie mieli psy, więc teraz tragedia w domu. Rodzice nie pracują, zawsze ktoś jest w domu. Promocję wypatrzyli na allegro, przyjechała delegacja. Pani, która po Promocję przyjechała miała dużą wiedzę na temat żywienia, postępowania, wychowania, szczepień. I świadoma głupiego rozmnażania. Czyli nie było wizyty przedadopcyjnej? Quote
Ewa i flatki Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Bardzo się cieszę :multi: Jak czytałam o Promocji, to nasunęły mi się pewne wnioski w związku z jej relacjami z dorosłą suką, za które -moim zdaniem - winę ponosi nie tylko suka. I tak sobie myślę, że dobrze byłoby doradzić nowym właścicicielom maksymalną socjalizację suńki, póki jest smarkata. Ideałem byłoby psie przedszkole prowadzone przez behawiorystę. Czemu tak myślę? - mianowicie przypuszczam, że mała wyrośnie na bardzo dominującą sukę. Stąd takie nastawienie do niej dorosłej suki w DT i cała reszta zachowań ... Wolę się podzielić moimi przemyśleniami, bo może się na coś przydadzą :cool3: Quote
Spinca Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Nie było, ale poadopcyjna będzie z pewnością. Quote
Spinca Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Bardzo się cieszę :multi: Jak czytałam o Promocji, to nasunęły mi się pewne wnioski w związku z jej relacjami z dorosłą suką, za które -moim zdaniem - winę ponosi nie tylko suka. I tak sobie myślę, że dobrze byłoby doradzić nowym właścicicielom maksymalną socjalizację suńki, póki jest smarkata. Ideałem byłoby psie przedszkole prowadzone przez behawiorystę. Czemu tak myślę? - mianowicie przypuszczam, że mała wyrośnie na bardzo dominującą sukę. Stąd takie nastawienie do niej dorosłej suki w DT i cała reszta zachowań ... Wolę się podzielić moimi przemyśleniami, bo może się na coś przydadzą :cool3: Super, dzięki. Jutro zadzwonię do nowego domku i zasugeruję im takie postępowanie. Nie chcemy mieć Promocji tu za rok na dogo jako oddanej do schronu agresywnej suki. Quote
Spinca Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Chcę napisać wyraźnie jedną rzecz, żeby nikt nie miał pretensji do Mosii przede wszystkim, ani do mnie. Nie została podpisana umowa adopcyjna w sprawie Promocji, ponieważ przez dwa tygodnie nie zdążyła do mnie dotrzeć z Animalsów. Taak jak napisałam na początku, zawiadomiłam Animalsów, ze mała jest u mnie na DT żeby Monika nie musiała się tłumaczyć gdzie jest sunia. Wysłałam swój adres z prośbą o przesłanie mi umowy adopcyjnej gdzie jako formalny opiekun wymieniona jest ForAnimals. Nie otrzymałam wzoru umowy, a ja jako formalny opiekun szczeniaka się nie podpiszę na umowie. Mam dane i kontakt do domku, ale formalności nie zostały dopełnione prawidłowo. Quote
Recommended Posts