Glutofia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 kuba123 napisał(a):dziewczyny z Opola dostały namiar czekam na info dom z ogrodem ,w którym mieszkał pies z opolskiego schronu, ale odszedł za TM jestem z panią w kontakcie Mailowym i telefonicznym dziś było kolejne pytanie o psa ( sms) odpisałam że nie odpowiadam na sms-y i należy dzwonić to fdostałam odpowiedź że konto doładują 10 to zadzwoni:angryy::angryy: hehehehee też dostaję takie sms-y ;" dziendobry chcę tego doga proszę o kontakt" moja małzowina mówi zeby odpisywać:" kontakty do nabycia w castoramie" Quote
kuba123 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Kisiaraf napisał(a):Jak po wizycie? Już coś wiadomo w sprawie adopcji? Toner dziś jedzie do domu Quote
Madziek Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Tonerek zamieszka w dobrym domu, u wrażliwej rodziny. Do dyspozycji będzie miał ładny dom z ogrodem i dwa koty ;-) rodzina zapewni mu spacery na okoliczne pola, wieczorami długie spacery z Panem. Państwo mieli wcześniej pieska wziętego jako 7 miesięcznego ze schroniska. Był kochany i traktowany jak członek rodziny. Państwo zatroszczyli się o to, żeby wykastrować pieska. Niestety ich psiak zginął potrącony przez samochód i nie było to wynikiem bezmyślności, ale był to nieszczęśliwy wypadek. Jestem pewna, że rodzina zrobi wszystko, żeby coś takiego się już nie powtórzyło. Na pewno bardzo dobrze o Tonerka zadbają Quote
kuba123 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Toner już w nowym domu przyjechała cała rodzina po psiaka byli psem zafascynowani jestem szczęśliwa, że Tonuś już dziś śpi w swoim własnym domku Madziu dziękuję za przeprowadzenie wizyty:loveu::loveu: Quote
czarna1977 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Super wiadomości. Cieszę się, że psinka znalazła tak szybko swój dom :) Quote
kuba123 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 czarna1977 bardzo dziękujemy za ogłoszenia, to dzięki nim Toner znalazł dom [SIZE="3"]DZIĘKUJĘ Quote
czarna1977 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 BARDZO, BARDZO się cieszę, że Tonerek ma już kochający domek :multi: Jeżeli znowu będą potrzebne ogłoszenia dajcie znać. Chętnie pomogę. Quote
JOMA Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :multi::multi::multi: Wchodzę sobie tutaj aby sprawdzić dlaczego Tonerka nikt nie zgłasza na akcję w Silesii a tu proszę, jakie wieści. Quote
Shirai - Koki Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Uwielbiam takie zakonczenia i serdecznie gratuluje Wam wytrwalosci !!! Quote
Recommended Posts