Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam taki telefon:
- Przyjedź do mojej mamy i zabierz psa - cocker spaniela - szczeniaka ok 5 m-cy
Szybka konsultacja i pojechałam.
Weszłam do domu tej kobiety gdzie na 26m2 doliczyłam się 11 dorosłych osób , kotki z kociętami i psiaka przywiązanego do kaloryfera.Jednak obok cocker spaniela to on nawet nie stał. To młody mix labradora, czarne, słodkie cudo.
Jedno mogę powiedzieć, nie był zagłodzony, sierść lśniąca, boczki zaokrąglone, nie wystraszony, tylko nieszczęśliwy.
Pies faktycznie ma ok 5-6 m-cy, został zabrany do tego domu jak miał 8 tyg. i tak przez 3 m-ce jego miejsce to łańcuchowa smycz przypięta do kaloryfera.
Dobrze,że w tym domu były dzieci, dzięki temu pies nie jest wycofany. To straszny przytulak, pcha się na kolana z byle powodu.
Zdjęcia miała podrzucić ciotka Amikat, ale chyba nic z tego nie wyszło, jutro będę u niego to zrobię foty.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Całą drogę, jak go wiozłam, myślałam jak go nazwać i w końcu padło na Tonera- przecież jest cały czarny:evil_lol:
TONEREK
"" rel="external nofollow noopener">

Posted

[quote name='JOMA']kuba123 - zaglądają, zaglądają tylko nadziwić sie nie mogą jak on jest do spaniela podobny :crazyeye: :evil_lol:

a nie :mad: przeca spaniel 100% ( w sąsiedniej wsi:evil_lol:)

Posted

kuba123 napisał(a):
możliwe że z wyżłem z dogiem to nie bardzo
szczerze chciałabym zobaczyć mamę - na pewno spanielica czystej krwi:roflt:

Śmiem nawet powiedzieć ,że z rodowodem :eviltong:
Ma bardzo długie nogi to może być mieszanka z wyżełkiem ,albo dogiem, zobacz sobie mojego Luckiego z podpisu .
Co z nią czy ona jest bezpieczna ?

Posted

eeee... no
Lucky zdecydowanie wyższy
zdjęcia trochę przekłamują , bo ta wsza chwilę nie ustoi w jednym miejscu:angryy:
on ma 5-6 m-cy i jest poniżej kolana- ciut powyżej pół łydki( mojej:razz:) talk że nie jest bardzo wysoki
ma świetny apetyt jest pojętny i szybko pojmuje o co biega- sprytna bestyjka