Chima Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Olcia P. Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 o fak... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: NO COMMENTS... Quote
Ingi Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 @ Gorzała ...Smutne...:( Myslę, ze miejsce jest dobre: „[...]członkowie Club Espanol del ca de bou zaczęli rozpowszechniać płotkę, ze Embat to mieszaniec buldoga, efekt nieudanego eksperymentu hodowlanego, a wiedza o tym, bo... sami sfałszowali rodowód![...]” :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
CaDeBouCrew Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Witam Wielka szkoda, że Embata już nie ma wśród żyjących psów.... Po długiej nieobecności chciałem tylko coś sprostować. Embat nie był pierwszym Ca de Bou w Polsce. Pierwsza przyjechała suczka i zamieszkała w Gryfinie, drugi przyjechał piesek przywieziony przez Pana Kochanowskiego. Dopiero póżniej przyjechała reszta. Pozdrawiam Quote
CaDeBouCrew Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Napisałem, że Pan Kochanowski przywiózł psa a nie suke... Quote
CaDeBouCrew Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ja wcale nie chce cie przekonywać do swoich racji, bo ty i tak wszystko wiesz lepiej.... Nigdzie nie napisałem, że ten pies jeszcze żyje, a z tego co wiem chyba nie był wystawiany. Pozdrawiam. Quote
CaDeBouCrew Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Wpadłem na czhyba najlepszy pomysł w tym temacie. Od kąd pamiętam to mówiłeś, że masz super kontakt z hodowcami Hiszpańskimi do tego nazywasz sam siebie specjalistą od Ca de Bou, może od tych hodowców się czegoś się dowiesz. Mówie to bez jakiej kolwiek docinki, poprostu dobrze jest znać historie psów, które przyjechały do Polski. Quote
Recommended Posts