kira Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Cześć ! Mam nadzieję że ktoś mnie wyręczy i wstawi stawkę z wynikami :lol: ,a ja wstawię kilka zdjęć . Mój aparat robił fochy i się wyłączał , ale coś tam udało się zrobić :evil_lol: . Pogoda dopisała , atmosfera i towarzycho superaśne ( DZIĘKI ! ) . GRATULACJE DLA WYGRANYCH !! SANDRO SILVER Amakita Finigan AK-KOD DABISIO C.d.n Quote
kira Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Corblyme GUVNA LORD OF THE RING Buntaro FCI LORIEN Buntaro FCI C.d.n Quote
kira Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 OLD SHATTERHAND Buckshot Finigan (FCI) ATI-KOD CYNAMO JAZGAR Picasso C.d.n Quote
kira Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 REDWITCH the Beat Goes On SWEET LADY Amakita BRITTANY Gogolińska Karolina C.d.n Quote
kira Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Finigan (FCI) ATI-KOD KANGITOKA VENUS Nocne Życzenie BETTY SASQUEHANNA Buckshot Finigan SIL-KOD BAIARA Pozdrawiamy bardzo serdecznie i do zobaczenia !! :lol: Quote
Marzena>> Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dzięki KIRA - Piotrku za fotorelację, My NIESTETY nie mogliśmy być obecni :placz:, wydaje mi się jednak, że brakuje BOBA - ?:crazyeye::crazyeye: Pozdrawiam, i no oczywiście GRATULACJE a szczególne dla LORIKA - Za ukończenie Młodzieżowego Championatu w nie małej stawce :lol::lol: Quote
kira Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Marzena>>;13048102 napisał(a):Dzięki KIRA - Piotrku za fotorelację, My NIESTETY nie mogliśmy być obecni :placz:, wydaje mi się jednak, że brakuje BOBA - ?:crazyeye::crazyeye: Pozdrawiam, i no oczywiście GRATULACJE a szczególne dla LORIKA - Za ukończenie Młodzieżowego Championatu w nie małej stawce :lol::lol: Rzeczywiście ominąłem Bensona ( za szybko chciałem wstawić zdjęcia i takie są tego efekty :oops: ) , ale już się poprawiłem :roll: ! pozdrawiam ! Quote
ROOFI Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Fotorelacja z wystawy super jak zawsze w twoim wykonaniu Kira. pozdrawiam Quote
elcia113 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dobra robota kira !!! Tak trzymaj !!! Dzięki za foty. Quote
bety Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Piotrek - wielkie dzięki za zdjęcia. Gratki dla Lorika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pzdr Quote
kira Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 ROOFI - Fotorelacja z wystawy super jak zawsze w twoim wykonaniu Kira. - Byłaby na pewno lepsza gdyby nie ta ..... mgła :evil_lol: elcia 113 - Dobra robota kira !!! Tak trzymaj !!! Dzięki za foty. - Nie ma sprawy ! Jakoś się trzymam w pionie ( czasami :cool3: ) bety- Piotrek - wielkie dzięki za zdjęcia. Gratki dla Lorika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pzdr - Szkoda że nie przyjechałaś , byłoby więcej do oglądania :lol: " Mały , Wielki " poszalał , oj poszalał ! Gratulacje dla LORIKA za ukończenie [SIZE=4]MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONATU POLSKI ! [SIZE=2]i oczywiście gratki dla Właścicieli ! pozdrawiamy ! Quote
kira Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 No dobrze , skoro nikt nie ma ochoty , to wstawię wyniki sam ( :mad: :mad: ) PSY klasa szczeniąt ONE FROM MANY TEXAS Bearhaven-nb SANDRO SILVER Amakita-wo klasa młodzieży Finigan AK-KOD DABISIO-V4,dosk. Corblyme GUVNA-V2,dosk. LIGHTNING Buntaro FCI-nb LORD OF THE RING Buntaro-dosk. LORIEN Buntaro FCI-V1,dosk.,Zw.Mł.,NJwR. :lol: OLD SHATTERHAND Buckshot-V3,dosk. klasa otwarta Finigan(FCI)ATI-KOD CYNAMO-V1,CWC,Res.CACIB JAZGAR Picasso-V2 klasa championów REDWITCH the Beat Goes On-NDPwR,CACIB,BOB SUKI klasa szczeniąt Jazgar FCI BLACK PRINCES-nb SWEET LADY Amakita-wo,NSzwR. klasa młodzieży Finigan LA ISLA BONITA-nb klasa otwarta BRITTANY Gogolińska Karolina-V2,dosk. Finigan(FCI)ATI-KOD KANGITOKA-V1,dosk.,CWC VENUS Nocne Życzenie-V3,dosk. klasa championów AIKENKA BLACK BEAUTY-nb BETTY SASQUEHANNA Buckshot-V2,Res.CACIB Finigan SIL-KOD BAIARA-V1,CWC,NDSwR,CACIB POZDRO. Quote
bety Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='kira']No dobrze , skoro nikt nie ma ochoty , to wstawię wyniki sam ( :mad: :mad: ) Bardzo dobrze leniszku :eviltong: w końcu kto tam był oddelegowany jako nasz "dziennikarz" :diabloti:. Mnie nie było to nie podaję (chociaż znam) :p - zaparłam się przy tej wystawie. :evil_lol: Dzięki. Pzdr Quote
Recommended Posts