Tecia Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 panienkabubu napisał(a):A może wybieracie się do Kielc na wystawę - może tam mogłybyśmy się spotkać? Ja też będe w Poznaniu i być może w Kielcach jeśli nie będziesz w Poznaniu to jeśli będe w Kielcach to wezmę a jeśli sama nie będe to napewno moja znajoma będzi eto możemy się dogadać i ona przywiezie przesyłkę do Krakowa a ja od niej wezmę:) Jesli oczywiście Ci to odpowiada:) Quote
Tecia Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 pati1033 napisał(a):jeszcze raz powtarzam pytanko..... Hej jeśli masz jak dojechać do Krakowa to ja mam jeszcze jedno miejsce. Mogę odebrać Cie też z dworca PKP jeśli Ci to pasi:) Quote
panienkabubu Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Tecia napisał(a):Ja też będe w Poznaniu i być może w Kielcach jeśli nie będziesz w Poznaniu to jeśli będe w Kielcach to wezmę a jeśli sama nie będe to napewno moja znajoma będzi eto możemy się dogadać i ona przywiezie przesyłkę do Krakowa a ja od niej wezmę:) Jesli oczywiście Ci to odpowiada:) Tak!! :loveu: Bardzo by mi to odpowiadało :loveu: Tylko, czy Ty będziesz w Wels, wtedy kiedy IX grupa? edytowane: zapomniałam, że to są dwa razy caciby :splat: Quote
Tecia Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 panienkabubu napisał(a):Tak!! :loveu: Bardzo by mi to odpowiadało :loveu: Tylko, czy Ty będziesz w Wels, wtedy kiedy IX grupa? edytowane: zapomniałam, że to są dwa razy caciby :splat: Hihihi:) bede na obu CACIB-ach iwec bez obawy:) Dwa rude potwory i rozrywana na dwie strony ruda kobitka to moj znak rozpoznawczy:) Quote
pati1033 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Tecia napisał(a):Hej jeśli masz jak dojechać do Krakowa to ja mam jeszcze jedno miejsce. Mogę odebrać Cie też z dworca PKP jeśli Ci to pasi:) bardzo Ci dziekuje za propozycje- ale juz raz tak mialam jechac i wyszlo, ze w ogole sie nie kalkuluje czas ani koszty :( Quote
Tecia Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 pati1033 napisał(a):bardzo Ci dziekuje za propozycje- ale juz raz tak mialam jechac i wyszlo, ze w ogole sie nie kalkuluje czas ani koszty :( Nie ma sprawy ja to rozumiem, tyle ze z Wawy masz dojazd do Krakowa latwy wsiadasz w expres i jestes za 2,5 godziny w Krakowie. No tylko wtedy faktycznie wychodzi drozej no bo expres tez kosztuje:( Ja w kazdym razie jade i miejsce jeszcze jedno mam:) Quote
pati1033 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 jak sie dowiadywalam poprzednio jak tak chcialam pojechac do Austrii- to do Krakowa i z powrotem to juz jest 200 zl albo i lepiej... :-( Quote
Tecia Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 pati1033 napisał(a):jak sie dowiadywalam poprzednio jak tak chcialam pojechac do Austrii- to do Krakowa i z powrotem to juz jest 200 zl albo i lepiej... :-( Ups to faktycznie nie ciekawie:( Quote
gorcorgi Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Tecia napisał(a):Czy ktoś planuje wyjazd? Ja jadę na 90 % i mam dużo miejsca w aucie jeśli ktoś jest chętny zapraszam. Ja biorę 2 psy więc jeśli z małymi psiakami mogę zabrać 2-3 osoby:) Hotelu na razie szukam. Jeśli ktoś zna jakieś tanie lokum w tym rejonie chętnie skorzystam:) 9 grupa- Cavaliery chętnie bym pojechała ile by to kosztowało i z jakiego miasta ja z Warszawy.:lol: Quote
Tecia Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 gorcorgi napisał(a):9 grupa- Cavaliery chętnie bym pojechała ile by to kosztowało i z jakiego miasta ja z Warszawy.:lol: Wyslalam Ci PW:) Quote
Quirk Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witam. Czy ktoś,z jadących na tę wystawę, może mi powiedzieć skąd się bierze zgłoszenie. Zarejestrowałam się u nich na stronie,ale nie dostaję maila zwrotnego i nie mogę aktywować. Pozdrawiam Quote
Tecia Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Quirk napisał(a):Witam. Czy ktoś,z jadących na tę wystawę, może mi powiedzieć skąd się bierze zgłoszenie. Zarejestrowałam się u nich na stronie,ale nie dostaję maila zwrotnego i nie mogę aktywować. Pozdrawiam Niestety na link aktywacyjny trochę się czeka ale napewno dostaniesz:) Quote
maga18 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ja czekam 10 miesiecy i nie dostalam :eviltong: a jak rok temu zglaszalam to na meila wyslalam im formularz z worda Quote
Pencia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mnie kodu też nie odesłali,więc zgłoszenia wysłałam pocztą,listem priorytet-polecony,więc podpisac muszą,że odebrali :evil_lol: Quote
Quirk Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dzięki za odpowiedzi.Myślałam właśnie o meilu,tylko nie wiem czy przyjmą.:razz: Quote
Argus Electra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ponieważ jest jeszcze kilka dni do zakończernia zgłoszeń ponawiam oferte wspólnego wyjazdu do Wels. Mam duże komfortowe auto - Renault Espace i jadę z jednym łagodnym psem, mogę zabrać kompana - jadę z Żywca na oba dni - spanie niedrogim w hotelu . Quote
Shanara Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Argus Electra']Ponieważ jest jeszcze kilka dni do zakończernia zgłoszeń ponawiam oferte wspólnego wyjazdu do Wels. Mam duże komfortowe auto - Renault Espace i jadę z jednym łagodnym psem, mogę zabrać kompana - jadę z Żywca na oba dni - spanie niedrogim w hotelu .[/QUOTE]wysyłam Ci pw ;) Quote
Shanara Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 jade z Wrocławia na oba dni z dwoma noclegami..auto kombi- mogę zabrać jedną osobę z dużym psem..lub dwie osoby z "drobiazgami" :p Quote
szaron Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A czy otrzymaliście jakieś potwierdzenie? Quote
Tecia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 U nas potwierdzenie dotarlo jakis czas temu ale zglaszalam w pierwszym terminie:) Quote
Quirk Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Witam. Wczoraj dotarło do mnie potwierdzenie. Jeśli ktoś zna jakiś niedrogi nocleg,to proszę o namiary. Pozdrawiam. Dorota Quote
Shanara Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 http://www.wsed.at/fileadmin/wsed/2009/Hotelliste_WSED_en.pdf może ktoś jeszcze szuka noclegu Quote
miniaga Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Czy ktoś z Warszawy jedzie do WelS . Mam dla Magi 18 przesyłeczkę, ona by ją w Wels odebrała.... Quote
Recommended Posts