Zofija Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Tak, więc nie mam nic na swoje usprawiedliwienie oprócz mnóstwa pracy. Mam już z tego wszystkiego omamy i bezsenność. I oczywiście zapomnialam sie umówić. Przyznaję się ,że zawalilam sprawę.Ale z tego wszystkiego najbardziej martwi mnie to, że ona się tak do nas przywiązała, że nawet jak wyjeżdżamy z domu to tak tęskni. A jak rzuciłam śnieżką w mojego synka to mnie zaatakowała sympatycznie w łydkę. Synek szczęśliwy sunie wycalowal i tak to nie możemy nawet na niego krzyknąć bo nas Tolą szczuje. :evil_lol: Pokochala nas bardzo, a my ją......... No to niezłe love story:))))) Quote
Zofija Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 basia napisał(a):Zofija, nic do mnie nie doszło. Dziś już nie dam rady ale w wolnej chwili zerknę na te wątki. Będziemy w kontakcie. Ela, a co ze sterylką? Basiu, ta nowa dogo tak działa. Ja Ci wysyłałam 3 razy wiadomości, ale włąsnie coś dziwnego mi wyskoczyło i tak myslałam, ze coś jest nie tak Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Zofija napisał(a):Basiu, ta nowa dogo tak działa. Ja Ci wysyłałam 3 razy wiadomości, ale włąsnie coś dziwnego mi wyskoczyło i tak myslałam, ze coś jest nie tak Od momentu nowego dogo, nie potrafię się w tym odnaleźć. Wątki się gubią.... katastrofa. Tola malo co nie zeszła z tego świata przez te fajerwerki. Dałam jej Persen, bo nie miałam nic innego :) wychodziłam z nią tylko na smyczy. W nocy widziałam w szale biegnącego dużego psa, bez ogona, ciemnej maści. coś w stylu dobermana-bardzo podobny, ale tak szybko biegl ze nie zdąrzylam zareagować. Straszne... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Kolejna odsłona Tolci..... sliczna moja Quote
Zofija Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ale ona piękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Podrzucam, postaram się jeszcze wrzucić filmik z młodą. Quote
basia Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Elu, to już mi chyba tylko wypada pogratulować nowego domownika ;) Ze sterylką nie zwlekaj zbyt długo, bo jak dostanie cieczkę to dopiero się problemy zaczną, zwłaszcza przy intensywności Twoich zajęć ;) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 basia napisał(a):Elu, to już mi chyba tylko wypada pogratulować nowego domownika ;) Ze sterylką nie zwlekaj zbyt długo, bo jak dostanie cieczkę to dopiero się problemy zaczną, zwłaszcza przy intensywności Twoich zajęć ;) Nawet mi nie pisz takich rzeczy. juz raz miala cieczkę u mnie, ale baardzo skapą. lecz mimo to pies sąsiada dostaol na głowę - można to tez inaczej ująć, ale.... wszyscy wiemy. denerwuje mnie to że tak jak jej poprzednik z tymczasu-Marian, chowa jedzenie, zakopuje i potem je zjada. Dziś w nocy uciekała mi z ciepłego domu prosto do budy, nie chciała zostać w domu. nie rozumie tego. cieszy się jak wracamy, ale zaraz po sprawdzeniu czy wszyscy jesteśmy chce wracać do budy. dziwne. Quote
Kinia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Elżbietka_Cieszyn napisał(a): denerwuje mnie to że tak jak jej poprzednik z tymczasu-Marian, chowa jedzenie, zakopuje i potem je zjada. Dziś w nocy uciekała mi z ciepłego domu prosto do budy, nie chciała zostać w domu. nie rozumie tego. cieszy się jak wracamy, ale zaraz po sprawdzeniu czy wszyscy jesteśmy chce wracać do budy. dziwne. A jak je? Chodzi mi o to, co robi jak dasz jej do miski? Być może lepiej czuje się w budzie, gdzie śpi w domu? Quote
Dea Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Elżbietka dałam Tolę do Pulsu Cieszyna, nie wiem czy już się ukazało, ale w razie czego żebyś nie była zdziwiona jakimś telefonem z zapytaniem o nią. Co prawda na zdjęciu jest jej siostra bliźniaczka, ta co niedawno była w schronie, ale wygląda tak samo;-) No może niezupełnie, bo teraz Tola jest po prostu piękna! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Tola ma kolegę i zapewne dlatego woli spać w budzie, bo cały czas na niego czeka. A wydało się bo sąsiad już nie może wytrzymać w domu ze swoim. A stała się bardzo wybredna w jedzeniu. wszyscy sąsiedzi z obu stron ją dokarmiaja samymi smakołykami i są tego wyniki. Dobrze Dea, że ja oglosiłaś, ale mam obawy wielkie co będzie, bo ona jest strasznie do nas przywiazana i mysle, ze najlepiej będzie pomysleć o jakiś spacerach z nowymi właścicielami a potem wyjazd do nich. Quote
monika55 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Zasypalo Was. Ciekawe jak szybko domek sie znajdzie. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Tola jest tak pobudzona, że nie wiem juz co się z nią dzieje. Szaleje w kolo domu non stop, w domu nie chce siedzieć - zaraz piszczy. A z jedzeniem to dopiero jak wyrzucę stare na śnieg dla ptaków to jej smakuje. Quote
monika55 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Chyba przyzwyczajona? Moze tak ja traktowano w poprzednim domu? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Ale ona świetnie się sprawowała w domu. monika55 napisał(a):Chyba przyzwyczajona? Moze tak ja traktowano w poprzednim domu? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Oj, cos tutaj cichutko !!! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 myślałam, że dośc sporo ich na stronie, postaram się basia napisał(a):Ela, jakieś fotki by się przydały ;) Quote
monika55 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Zagladam Elzbietko, tylko co pisac? Zastoj przez te zime. Quote
Zofija Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Najlepiej jakby ktoś Toli ogłoszenia porobił. To jest bardzo ważne. Ja jej zrobiłam na tych stronkach co umiałam, ogłoszenia w necie to BARDZO WAZNE Quote
monika55 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 I jak ona sobie daje rade w te mrozy? Chce byc w domu? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Teraz siedzi ładnie w domu, nie ma problemu w nocy, w ciagu dnia też, ale samej jej jeszcze nie zostawiałam...[quote name='monika55']I jak ona sobie daje rade w te mrozy? Chce byc w domu?[/QUOTE] Quote
Recommended Posts