Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję za zaproszenie
chociaż nie wiele mogę zrobić

a skroro jestem na śląsku.......
mam kontakst sms (więc kompletnie niesprawdzony i nie wiem czy poważny) z osobą która szuka szczeniaczka
to miejscowość Tychy
obiecałam, że podam dalej numer
ktoś chce nr tel?

Posted

lilith27 napisał(a):
dziękuję za zaproszenie

mam kontakst sms (więc kompletnie niesprawdzony i nie wiem czy poważny) z osobą która szuka szczeniaczka
to miejscowość Tychy
ktoś chce nr tel?
powiadomiłam juz smsem Zofiję w tej sprawie, ma slicznego szczeniaczka , ktory pilnie szuka domku.

Posted

Dzięki za zaproszenie.
Akurat wczoraj rozmawiałam z ludźmi, którzy chcą przygarnąć psa w potrzebie. Chcieliby, żeby nie był zbyt duży (mieszkają w bloku), ani też bardzo problemowy. Mieli przyjazną suczkę, która odeszła i myślą o nowym psie. Obiecałam, że wybiorę kilka linków do psich historii i podeślę na początku grudnia.
Czy Tola mogłaby mieszkać w mieszkaniu dwójki pracujących ludzi, którzy planują dzieci?

Posted

logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):
Dzięki za zaproszenie.
Akurat wczoraj rozmawiałam z ludźmi, którzy chcą przygarnąć psa w potrzebie. Chcieliby, żeby nie był zbyt duży (mieszkają w bloku), ani też bardzo problemowy. Mieli przyjazną suczkę, która odeszła i myślą o nowym psie. Obiecałam, że wybiorę kilka linków do psich historii i podeślę na początku grudnia.
Czy Tola mogłaby mieszkać w mieszkaniu dwójki pracujących ludzi, którzy planują dzieci?

Niestety to sunia która dopiero sie uczy bycia w domu, ona jest nauczona , że ogród to jej terytorium. Świetnie pilnuje domostwa, ale nie nadaje się z pewnością do bloku. Poznała co to buda i duży ogród. I świetnie się z tym jak widzę czuje.

Posted

lilith27 napisał(a):
dziękuję za zaproszenie

to miejscowość Tychy
ktoś chce nr tel?

Witam, poproszę o numer. Wysłałam Ci też wiadomość na skrzynkę. Z góry dziękuję za pomoc. Tak jak pisała Elżbietka, mam szczeniaczka, który pilnie szuka domku

Posted

Panca napisał(a):
no i Elzbietka znow ma bide na tymczasie - zlota kobieta :) jestem pelan podziwu ...naprawde..

ja to bym już chciała zabrac do siebie kolejnąbidę, ale Tolcia jest teraz najważniejsza. Jeszcze sterylkę musze dla niej zorganizować. Po calym dniu pracy te psiaki co u mnie były dawaly mi taką radosc, wyciagały na spacer. Same wiecie ile satysfakcji się ma jak przysylają zdjęcia juz z nowych domków.

Posted

Jestem, dziękuję za zaproszenie. Ja też sie zgadzam, ze są psy, które ciężko znaoszą mieszkanie w bloku. a Tola jest śliczna, choć widzę tylko zdjęcia w boksie, z tą bidną uniesioną łapką.
Masz pieniadze na sterylizację? Dla moich tymczasowiczek udało się zabrać. Jedna juz po, druga za tydzień.

Posted

Dziękuję za zaproszenie Elżbietko.Zrobię ogłoszenia i dodam gdzie się da.Ale chciałabym jakies jej zdjęcia teraźniejsze,a nie moge znaleźc na tym wątku.Non stop mnie wylogowuje jak zmieniam stronkę :( nie wiedzieć czemu.

Posted

basia napisał(a):
Elu, jak można pomóc?

wiesz, ona się juz tak strasznie do nas przywiązała. Martwi mnie to bardzo. Chyba mi serce pęknie. Myślę, że ogłoszenia są najważniejsze, no i sterylka dla niej. Koniecznie. Tylko jak ja w domu przetrzymać po zabiegu, jak ona taki żywioł i do domu malo co przyzwyczajona.

Posted

Po sterylce powinna być spokojniejsza przez te kilka dni. Wiem ile pracujesz a sucz powinna być pod stałą opieką po zabiegu, przynajmniej przez pierwsze dni.