Elżbietka_Cieszyn Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 monika55 napisał(a):Moze kogos zaprosisz? Wtedy watek bardziej widoczny bedzie. dobrze, nie mogłam się odnaleźć na nowym dogo. Quote
lilith27 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 dziękuję za zaproszenie chociaż nie wiele mogę zrobić a skroro jestem na śląsku....... mam kontakst sms (więc kompletnie niesprawdzony i nie wiem czy poważny) z osobą która szuka szczeniaczka to miejscowość Tychy obiecałam, że podam dalej numer ktoś chce nr tel? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 lilith27 napisał(a):dziękuję za zaproszenie chociaż nie wiele mogę zrobić a skroro jestem na śląsku....... mam kontakst sms (więc kompletnie niesprawdzony i nie wiem czy poważny) z osobą która szuka szczeniaczka to miejscowość Tychy obiecałam, że podam dalej numer ktoś chce nr tel?powiadomiłam juz smsem Zofiję w tej sprawie, ma slicznego szczeniaczka , ktory pilnie szuka domku. Quote
Goś Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dzięki za zaproszenie. Akurat wczoraj rozmawiałam z ludźmi, którzy chcą przygarnąć psa w potrzebie. Chcieliby, żeby nie był zbyt duży (mieszkają w bloku), ani też bardzo problemowy. Mieli przyjazną suczkę, która odeszła i myślą o nowym psie. Obiecałam, że wybiorę kilka linków do psich historii i podeślę na początku grudnia. Czy Tola mogłaby mieszkać w mieszkaniu dwójki pracujących ludzi, którzy planują dzieci? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Dzięki za zaproszenie. Akurat wczoraj rozmawiałam z ludźmi, którzy chcą przygarnąć psa w potrzebie. Chcieliby, żeby nie był zbyt duży (mieszkają w bloku), ani też bardzo problemowy. Mieli przyjazną suczkę, która odeszła i myślą o nowym psie. Obiecałam, że wybiorę kilka linków do psich historii i podeślę na początku grudnia. Czy Tola mogłaby mieszkać w mieszkaniu dwójki pracujących ludzi, którzy planują dzieci? Niestety to sunia która dopiero sie uczy bycia w domu, ona jest nauczona , że ogród to jej terytorium. Świetnie pilnuje domostwa, ale nie nadaje się z pewnością do bloku. Poznała co to buda i duży ogród. I świetnie się z tym jak widzę czuje. Quote
monika55 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Elzbietko troche ogloszen by sie przydalo. Potrafisz zrobic? Quote
Panca Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 no i Elzbietka znow ma bide na tymczasie - zlota kobieta :) jestem pelan podziwu ...naprawde.. Quote
Zofija Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 lilith27 napisał(a):dziękuję za zaproszenie chociaż nie wiele mogę zrobić a skroro jestem na śląsku....... mam kontakst sms (więc kompletnie niesprawdzony i nie wiem czy poważny) z osobą która szuka szczeniaczka to miejscowość Tychy obiecałam, że podam dalej numer ktoś chce nr tel? Witam, poproszę o numer. Wysłałam Ci też wiadomość na skrzynkę. Z góry dziękuję za pomoc. Tak jak pisała Elżbietka, mam szczeniaczka, który pilnie szuka domku Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Panca napisał(a):no i Elzbietka znow ma bide na tymczasie - zlota kobieta :) jestem pelan podziwu ...naprawde.. ja to bym już chciała zabrac do siebie kolejnąbidę, ale Tolcia jest teraz najważniejsza. Jeszcze sterylkę musze dla niej zorganizować. Po calym dniu pracy te psiaki co u mnie były dawaly mi taką radosc, wyciagały na spacer. Same wiecie ile satysfakcji się ma jak przysylają zdjęcia juz z nowych domków. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Wiesz, ogłoszenia robiła Zofija. Chyba są wypisane na poprzedniej stroie wątku. Z ogłoszeniami u mnie licho. monika55 napisał(a):Elzbietko troche ogloszen by sie przydalo. Potrafisz zrobic? Quote
malagos Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Jestem, dziękuję za zaproszenie. Ja też sie zgadzam, ze są psy, które ciężko znaoszą mieszkanie w bloku. a Tola jest śliczna, choć widzę tylko zdjęcia w boksie, z tą bidną uniesioną łapką. Masz pieniadze na sterylizację? Dla moich tymczasowiczek udało się zabrać. Jedna juz po, druga za tydzień. Quote
malagos Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/173057-PROSZAE-O-POMOC-W-OGA-OSZENIACH-Co-ona-przeszA-a-A-e-tak-bardzo-siAE-boi-Gajana-z-Kielc http://www.dogomania.pl/threads/172876-ProszAE-o-pomoc-w-ogA-oszeniach-MA-odziutka-maleA-ka-LISIA-bezdomna-z-mojej-wsi?p=13542346 Quote
Blue_ Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Dziękuję za zaproszenie Elżbietko.Zrobię ogłoszenia i dodam gdzie się da.Ale chciałabym jakies jej zdjęcia teraźniejsze,a nie moge znaleźc na tym wątku.Non stop mnie wylogowuje jak zmieniam stronkę :( nie wiedzieć czemu. Quote
basia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ela, melduje się i obiecuję podnosić wątek - chociaż tyle zrobie :/ Blue_, dogo szaleje. Ja też mam problemy. W ogóle mi się tu teraz nie podoba :/ Quote
monika55 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Im wiecej osob wtedy watek zyje. Elzbietko zrob piekne fotki do ogloszen. Quote
_bubu_ Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 piękna sunia, zaznaczam sobie temat.. i trzymam kciuki. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Oto wczorajsze zdjęcie Tolci na spacerze, mam jeszcze parę, ale nie potrafie powiększać. Bardzo się cieszę, że was tyle przybyło na tym wątku.Oczywiście wszystkie są ruszone, bo to tornado a nie pies. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Basiu, dzięki że jesteś , oczywiście starym zwyczajem zostałam sama z problemem. Chociaż to taki kochany problem, ale jednak. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 basia napisał(a):Elu, jak można pomóc? wiesz, ona się juz tak strasznie do nas przywiązała. Martwi mnie to bardzo. Chyba mi serce pęknie. Myślę, że ogłoszenia są najważniejsze, no i sterylka dla niej. Koniecznie. Tylko jak ja w domu przetrzymać po zabiegu, jak ona taki żywioł i do domu malo co przyzwyczajona. Quote
basia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Po sterylce powinna być spokojniejsza przez te kilka dni. Wiem ile pracujesz a sucz powinna być pod stałą opieką po zabiegu, przynajmniej przez pierwsze dni. Quote
Recommended Posts