zuza:D Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Mam w planach kupno labka i zainteresowałam się hodowlą Leminiscatus. Z tego co wiem hodowla jet bardzo dobra, ale to sama teoria.:lol: A jak to jest w praktyce?Proszę o pisanie postów. ( Szczególnie tych, którzy brali stamtąd psiaka ):cool3::cool3: Quote
Rinuś Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ja nie brałam, ale opinie znam tylko dobre. Właścicielka hodowli bierze czynny udział na forum o Labradorach więc można ją też przez to troszkę poznać ;) Quote
zuza:D Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Dzięki za odpowiedź. Ogólnie też same pozytywy słyszałam..:lol: Quote
Krystynah Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 zuza:D napisał(a):Mam w planach kupno labka i zainteresowałam się hodowlą Leminiscatus. Z tego co wiem hodowla jet bardzo dobra, ale to sama teoria.:lol: A jak to jest w praktyce?Proszę o pisanie postów. ( Szczególnie tych, którzy brali stamtąd psiaka ):cool3::cool3: Jak jest w praktyce? Najlepiej przyjechac i zobaczyc. :lol: Zapraszam. Quote
Rinuś Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Krystynah']Jak jest w praktyce? Najlepiej przyjechac i zobaczyc. :lol: Zapraszam. Dokładnie.Wszystkie opinie mają się nijak do samodzielnego sprawdzenia na żywo całej hodowli i właścicieli :razz: Quote
cuciola Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 z Katowic masz niedaleko wiec najlepiej wybrac sie do hodowli :) sam fakt ze wszystkie psy sa przebadane i uzyskuja super wyniki na wystawach to juz ogromny plus!!! :) Quote
zuza:D Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Wątpię, żebym a najbliższym czasie brała labka:-(, ale jak już brać to z Leminiscatus:razz: Quote
Rinuś Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 zuza:D napisał(a):Wątpię, żebym a najbliższym czasie brała labka:-(, ale jak już brać to z Leminiscatus:razz: Pisałaś, że masz zamiar kupić Labka...czemu już nie kupujesz? Quote
zuza:D Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Padło na owczarka australijskiego.;) Ale przyszłościowo labrador też będzie. Quote
panbazyl Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Mnie się podobają psy z tej hodowli. Gdybym nie miała swoich, to kto wie???? Ale może jak kiedyś pomyślę o powiększeniu stada???? Quote
Recommended Posts