Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMFI'][quote name='staff-ka']AMFECZKO - wystawy to sport i nie zawsze sie jest na wygranej :D :drinking:

Buziaki :)

Ależ ja to dokładnie rozumiem, i nawet nie chidzi mi o 4 lokatę Staffkara, bo wiadomo...., ale sama mi powiedz jak to możliwe, że Big Star??? Przecież widziałysmy go razem w Kielcach, czyżby aż tak sie zmienił od tamtego czasu????

- nie BIG STAR sie nie zmienił, zawiele :-? , moze troszke lepiej sie poruszał(ale i tak musialam isc generalnie z MLodym po zewnętrznej ,nie stricte za wystawcami - bo skubalismy z Mlodym "marchewki") ,ale prowadzenie konczyń,grzbiet etc.etc. nie uległy zmianie (bo niby jak :wink: ) no troszke głowa jakby poprawila swój wizerunek :) .

coco sedzia podchodził do kazdego i tłumaczył swój werdykt :wink: ,i z gestykulacji nawet mozna było sie domyslic iz mówi o PRZODZIE psa ,całym przodzie jak sie okazało - gdyz STAFFKAR jeszcze oprócz tego ma wąska głowę - hmmm :roll: i to mnie najbardziej zastanowiło :lol: :lol:

Ale Fafior za to zrekompensował wszystko :angel: :D

Pozdrawiam ciepło :D

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

STAFFKARA widziałem osobiście, więc jeśli on ma wąski przód i głowę, to ja mam zakuty łeb :D i baaardzo rachityczny wygląd :D !!!

Posted

ja zdjęć z wystawy mam dokładnie 178, ale niestety nie umiem ich zmniejszyć :lol: część już wstawiona na bullkowym forum, gdzie całe szczęście nie zabijają za wielkość zdjęcia. :wink:

Posted

Po tak dłuuuugiejjj przerwie (brak strony) - kilka fotek ,niestety tylko tyle,gdyz "siadły" baterie w aparacie :( :( :evil:

Zwycięzca Młodziezy - STAFFIK ......... :wink:

ABBEY ROAD Bestimentos

CH.TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka

MŁ.CH. CERBERUS Skordatura

od lewej : - AXEL ROSE Bestimentos , STAFFKAR przysłoniety H.Mullerem , BIG STAR Bu-Am-Sti , BLACK KLENOT Bu-Am - Sti , YPSYLON MARINDO Staff-Ka (fot.Kasia M.)

od lewej : - KASSANDRA Mendog , KLIO Buldożer , MENSA Port Erin , TORA TORA Buldożer (fot.Kasia M.)

Pozdrawiam ...

• 4 weeks later...
Posted

Znajoma przesłała mi kilka fotek Fafika (TORPEDUSA SANDARRI Staff-Ka) z głównego ringu, może nie są najlepszej jakości ale cos tam widać :D :D :D

Kurcze już miesiąc po wystawie , ale myśle, że jeszcze moge fotki wstawić :wink: :wink:

Wybory grupy III- Fafik, szkot i jack russell :D

Fafik na podium :thumbs: :thumbs: i moja mała dumna krakowianka-siostrzenica (tak się złożyło, że akurat wręczała puchar pierwszej lokacie) :D :D

Fafik z pucharami :D

BEST IN SHOW lokata III :thumbs: :thumbs: :thumbs: