staff-ka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='AMFI'][quote name='staff-ka']AMFECZKO - wystawy to sport i nie zawsze sie jest na wygranej :D :drinking: Buziaki :) Ależ ja to dokładnie rozumiem, i nawet nie chidzi mi o 4 lokatę Staffkara, bo wiadomo...., ale sama mi powiedz jak to możliwe, że Big Star??? Przecież widziałysmy go razem w Kielcach, czyżby aż tak sie zmienił od tamtego czasu???? - nie BIG STAR sie nie zmienił, zawiele :-? , moze troszke lepiej sie poruszał(ale i tak musialam isc generalnie z MLodym po zewnętrznej ,nie stricte za wystawcami - bo skubalismy z Mlodym "marchewki") ,ale prowadzenie konczyń,grzbiet etc.etc. nie uległy zmianie (bo niby jak :wink: ) no troszke głowa jakby poprawila swój wizerunek :) . coco sedzia podchodził do kazdego i tłumaczył swój werdykt :wink: ,i z gestykulacji nawet mozna było sie domyslic iz mówi o PRZODZIE psa ,całym przodzie jak sie okazało - gdyz STAFFKAR jeszcze oprócz tego ma wąska głowę - hmmm :roll: i to mnie najbardziej zastanowiło :lol: :lol: Ale Fafior za to zrekompensował wszystko :angel: :D Pozdrawiam ciepło :D Quote
coco Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 STAFFKARA widziałem osobiście, więc jeśli on ma wąski przód i głowę, to ja mam zakuty łeb :D i baaardzo rachityczny wygląd :D !!! Quote
arnika Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 ja zdjęć z wystawy mam dokładnie 178, ale niestety nie umiem ich zmniejszyć :lol: część już wstawiona na bullkowym forum, gdzie całe szczęście nie zabijają za wielkość zdjęcia. :wink: Quote
staff-ka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Po tak dłuuuugiejjj przerwie (brak strony) - kilka fotek ,niestety tylko tyle,gdyz "siadły" baterie w aparacie :( :( :evil: Zwycięzca Młodziezy - STAFFIK ......... :wink: ABBEY ROAD Bestimentos CH.TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka MŁ.CH. CERBERUS Skordatura od lewej : - AXEL ROSE Bestimentos , STAFFKAR przysłoniety H.Mullerem , BIG STAR Bu-Am-Sti , BLACK KLENOT Bu-Am - Sti , YPSYLON MARINDO Staff-Ka (fot.Kasia M.) od lewej : - KASSANDRA Mendog , KLIO Buldożer , MENSA Port Erin , TORA TORA Buldożer (fot.Kasia M.) Pozdrawiam ... Quote
Justuss Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Znajoma przesłała mi kilka fotek Fafika (TORPEDUSA SANDARRI Staff-Ka) z głównego ringu, może nie są najlepszej jakości ale cos tam widać :D :D :D Kurcze już miesiąc po wystawie , ale myśle, że jeszcze moge fotki wstawić :wink: :wink: Wybory grupy III- Fafik, szkot i jack russell :D Fafik na podium :thumbs: :thumbs: i moja mała dumna krakowianka-siostrzenica (tak się złożyło, że akurat wręczała puchar pierwszej lokacie) :D :D Fafik z pucharami :D BEST IN SHOW lokata III :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Recommended Posts