Justuss Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Już jestem w domciu :D :D :D Alu mała poprawka suczki klase szczeniat wygrała Uarpida Kasi i dostała W.O. :D :D Na początek GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :laola: Chciałam dodać jeszcze tyle, iż FAFIK czyli TORPEDUS SANDARII Staff-Ka wygrał grupe i był III na BISie:laola: :klacz: :klacz: :thumbs: :thumbs: Grupę sędziowała rosjanka, a bisa Hans Muler :D :D Znowu wróciliśmy z 5 pucharami i super nagradami :P :P :P Alu gratulacje dla AYKI za jej debiut-świetnie jej poszło :klacz: :klacz: :thumbs: Ahhh jeszcze nie zdążyłam ochłonąć :D :D :D Quote
MSMIMI Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 wow :o :o :o :o :D :D :D :D stafik w pierwszej trojce na bisie??? :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZŁOSNICA wrzuc moje fotki bo ja... tego.. noo.. wiesz 8) :oops: :oops: :oops: Quote
Złośnica Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 się robi Pani Fotograf 8) zdjęcia o charakterze rekreacyjnym :D Tony Rikardson Opalplast Emilia Plater Opalplast Drago do reanimacji :!: :lol: i nawet ja sie załapałam do zdjęcia 8) i coś dla mimi...zalotne spojrzenie Lugerka :D Quote
yoshiyuki Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Mimi no zle nie jest :D hihi aldniejsze od moich :D ale moj aparat niby dobrya do dupy jakosciowo to wszystko robi, nie lubie go wrrr Quote
MSMIMI Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 jeszcze daj julke i MM bulkings. a zdjecie lugerka zalotnego- przyznaje neiskromnie ze cudne mi wyszło :oops: :oops: :oops: Quote
AMFI Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Wielkie gratulki dla wwszystkich, a jak zwykle najwieksze dla forumowców, a zwłaszcza dla naszej "konkurentki" Ayeczki!! [quote name='Alojzyna'] 1. BIG STAR Bu-Am-Sti - CWC 2. AXEL ROSE Bestimentos 3. YPSYLON MARINDO Staff-Ka 4. STAFFKAR BLACK KLENOT Bu-Am-Sti oj, tu czegoś nie rozumiem.... :o Quote
Alojzyna Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Justuss - gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Kolejność suczek w młodzieży już poprawiłam, ale nie wiem, czy dobrze jest miejsce 2 i 3? [quote name='AMFI'] 1. BIG STAR Bu-Am-Sti - CWC 2. AXEL ROSE Bestimentos 3. YPSYLON MARINDO Staff-Ka 4. STAFFKAR BLACK KLENOT Bu-Am-Sti oj, tu czegoś nie rozumiem.... :o Nie ty jedna. Szkoda, że na żywo tego nie widziałaś. :-? A zwłaszcza psy w klasie młodzieży. Po tych dwóch klasach miałam zamiar pakować manatki i jechać do domu... Ale ja nie jestem sędzią. Może czegoś się dopatrzył, co dla postronnego obserwatora było niewidoczne - a trzeba przyznać, że oglądał psy bardzo dokładnie. Oceny bardzo dobre były dla niektórych wystawiających szokiem :o . Quote
staff-ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Uffffffffff - łzy rozpaczy (wcześniej) łzy radosci - teraz - och ten swiat - jakby wszystko poprzewracane 0X GRATULACJE dla BAMBEROWYCH DZIECI - zawsze powtarzam ,ze klase reproduktora w pełni mozemy oszacowć - PATRZAC NA JEGO DZIECI :D Gratulacje dla wszystkich wystawców !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :drinking: Tak moja "cholera" w szczeniaczkach była I - sie jej udało :wink: UMPUMAKI VALI HUARES Staff-Ka - został do ścisłej "CZWÓRKI" na BEST PUPPY - gratulacje dla włascicielki :D :drinking: TORPEDUS no cóż - doprowadził nas do ŁEZ RADOSCI :D - Gratuluje Justuss - profesjonalnego handlingu :D :D Az miło sie patrzy jak "płyniecie obydwoje w ringu" ,a najlepiej to widac na głównym :wink: Alojzyna - nawet nie wiesz jak sie cieszę - przepraszam ,że Cie tak mocno nie wysciskałam (ale w tym czasie mniej /wiecej dostałam tel.ze schroniska o podobnej AST do mojej - niestety NIE ONA :( ) Ps.TORRIDA KASKARINDA Staff-Ka - nie była prezentowana w ogóle 8) Podsumowujac DZIECIAKI - Rapid Shota - Bambera - wylansowaly sie : PSY : Szczenie - wo - best puppy do finału - sedzia: Ewa Bukład Pośrednia - doskonałe - lokata III i IV Otwarta - CWC ,Res.CACIB , III , IV Championy - CWC,CACIB,BOB,BOG,BIS III SUKI : Szczenie - wo - I , III Mlodzież - Zw.ML. Posrednia - CWC,CACIB , III Championy - CWC Gratulacje raz jeszcze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo dla bullików - brawo Złośniczka i Sajko :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku :drinking: :drinking: I pozostaje z nadzieja,ze odzyskam swojego jeszcze jednego psa,ktorego nie bylo mi dane zaprezentowac na tejze wystawie z wiadomych powodów :-? Ps.A jej córeczka wylansowała sie na IV lokacie w klasie młodzieży na 13 w stawce :D Quote
Złośnica Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Rosemary's Baby Buteo czyli Juka od AKM Quote
Złośnica Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Kenzo Bisurman Mountain Might czyli Szwed Kusząca Kleopatra Timar Tamara Lempicja Lakonga Opalplast Quote
staff-ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Hi,Hi - tak dopatrzył sie ,ze STAFFKAR jest WASKI Z PRZODU :o :o :o :wink: Szkoda,ze nie dopatrzył sie tego np.Jim F.Beaufoy(hodowca z ponad 30-o letnim stażem ) na europejskiej ,gdzie Mlody miał naprawde stawke ,a nie stawke - AMFECZKO - wystawy to sport i nie zawsze sie jest na wygranej :D :drinking: Buziaki :) Quote
Złośnica Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Scooter Buteo vel. Luger czyli Przepraszam ile ten spaślak waży :lol: było najczęściej zadawanym mi pytaniem na wystawie :evilbat: Quote
AMFI Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='staff-ka']AMFECZKO - wystawy to sport i nie zawsze sie jest na wygranej :D :drinking: Buziaki :) Ależ ja to dokładnie rozumiem, i nawet nie chidzi mi o 4 lokatę Staffkara, bo wiadomo...., ale sama mi powiedz jak to możliwe, że Big Star??? Przecież widziałysmy go razem w Kielcach, czyżby aż tak sie zmienił od tamtego czasu???? Quote
AMFI Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 staff-ka napisał(a):Hi,Hi - tak dopatrzył sie ,ze STAFFKAR jest WASKI Z PRZODU :o :o :o :wink: Hi hi szkoda, że jednak nie pojechaliśmy - może moja Bunia miała by u niego wąską kufę i słabo wykształcone mięsnie policzkowe :wink: :lol: Quote
coco Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 A może to błędy tłumacza ? Nie byłem, nie widziałem, nie słyszałem, ale spotkałem się już kilkakrotnie z zupełnym dyletanctwem tłumacza na wystawie, który terminologii kynologicznej nie znał ni w ząb. To też czasem się zdarza. Na krajowych i dawniejszych okręgowych sekretarze ringowi - w szczególności bardzo młodzi ludzie - nie rozumiejąc terminologii też nie raz i nie dwa zmieniali opisy po swojemu sądząc, że tak też będzie dobrze. A ubaw przy czytaniu takiego opisu był po pachy ! Quote
RaFFaeLLo2 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Jedynym szczeniakiem reprezentującym Bullteriery w Krakowie na M.W.P.R. był ciemny,piękny KENZO Bisurman!!! Jestem włascicielem tego "postrzelonego" szczeniaczka a to jest mój 1-szy post. Postaram sie wrzucić jakieś fotki z wystawy. Pozdrawiam wszystkich miłośników psów typu bull i nie tylko!!! Quote
Złośnica Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 ooo....cześć Rafał !! cóż za skromność....piękny Kenzo :lol: ale faktycznie łądny bulas z niego rośnie :D Podziękuj mamie za ringówkę dla Lugerka :P Quote
Alojzyna Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='coco']A może to błędy tłumacza ? Nie byłem, nie widziałem, nie słyszałem, ale spotkałem się już kilkakrotnie z zupełnym dyletanctwem tłumacza na wystawie, który terminologii kynologicznej nie znał ni w ząb. To też czasem się zdarza. Raczej nie. Tłumaczka była co prawda bardzo młoda, ale dość rzetelnie podchodziła do swojej pracy. Jak czegoś nie rozumiała to prosiła o dodatkowe wyjaśniena. Sama słyszałam jak sędzia tłumaczył jej pojęcie "zgryzu cęgowego". Dla mnie "dziwnym" było, że psy, które miały w swoim dorobku CACIBy z międzynarodowych, również zagranicznych wystaw, schodziły z oceną bardzo dobrą (sic!). Quote
lapis Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 GARTULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW I witaj RaFFaeLLo2 w gronie zakręconych bullomaniaków i dawaj coś więcej (info i zdjęcia) Swojej pociechy Quote
MSMIMI Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 no i co panie rafale ładne zdjecia zrobilam kenzo? :D :D to bylo juz po ocenie i poza ringiem poprosilam o ustawienie psa ech debiut i tak dobrze mi wyszlo :oops: :oops: :oops: :P :P :P wiem wiem nieskromnam ale juz tu takich wiecej i dobrze :wink: :fadein: czekamy na Twoje fotki!!! i witamy na forum. Quote
RaFFaeLLo2 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Poprosze o krótką instrukcje-zamieszczania zdjęć :lol: Quote
coco Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Nie możesz jednak wrzucić zdjęcia z kompa. Wrzuć je najpierw na jakiś publiczny serwer. Quote
coco Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wejdź na stronę główną DOGOMANII, tam jest odsyłacz do instrukcji krok po kroku, jak wklejać zdjęcie :D . Quote
Recommended Posts