Ana04 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Gratulujemy wszystkim ! :loveu: Nawet my się załapałyśmy. :crazyeye::evil_lol: Quote
paulina2904 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Szkoda ,że mój nic nie zajął ,ale i tak wiedziałam że nie mamy na co liczyc ,a dla mnie i tak jest the best:p GRATULUJĘ ZWYCIĘZCĄ!!!;):multi: Quote
Avaloth Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 :loveu::loveu::loveu: gratuluje wszystkim którzy wygrali, i tym którzy nie wygrali też, bo wszystkie psy są piękne :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Gratulujemy wszystkim bardzo serdecznie...!!!!!!! My tez sie zalapalismy :multi::multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 o prosze nawet Maya sie zalapała:multi: pieknie dziekujemy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dacote Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Cieplutkaa.']Uwaga .. uwagaa ... :loveu: ..:: Mamy wyniki ::.. :loveu: W kategorii Ładne oczy masz, komu je dasz ? wygrywają : Maya wł. Marta&Ares :loveu: oraz Chester wł. Iś&Chester :loveu: W kategorii Uśmiech zdobi każdą twarz wygrywają : Czika wł. C&B :loveu: oraz Shirai-Koki Go :loveu: W kategorii Bo w życiu tylko to się liczy by iść razem na 6 nogach i 1 smyczy wygrywają : Aza wł. Ana04 :loveu: oraz Nero wł. Fretka :loveu: Miśkami dogomaniaków zostają : Diana wł. Olusia :loveu: oraz Thunder wł. Aga_i_Thunder :loveu: W końcu!:multi:Gratuluję zwycięzcom, chociaż szkoda, że Żaba nie wygrała... To będę mogła zrobić edycję III? Proszę:modla: Quote
Cieplutkaa. Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Przepraszam wszystkich za to, że musieliście tyle czekać .. Do konkursu zgłosiliscie wiele przepięknych psiaków i wybór był strasznie trudny .. Ale w końcu decyzja została podjęta . ;) I oczywiście również serdecznie gratuluję zwycięzcom ! :multi: Quote
Dacote Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Cieplutkaa.']Przepraszam wszystkich za to, że musieliście tyle czekać .. Do konkursu zgłosiliscie wiele przepięknych psiaków i wybór był strasznie trudny .. Ale w końcu decyzja została podjęta . ;) I oczywiście również serdecznie gratuluję zwycięzcom ! :multi: Odpowiedz, czy mogę zrobić edycję III. Proszę... Quote
Aga i Thunder Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Serdecznie dziękujemy wszystkim za głosy! :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Odpowiedz, czy mogę zrobić edycję III. Proszę... Ale to nie moja decyzjaa .. :p Jeśli Ty będziesz jeszcze chciała i inni się zgodzą no too czemu nie .. ale na pewno swoje pomysly tez bedziesz musiala przedstawic .. :eviltong: Quote
Dacote Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cieplutkaa. napisał(a):Ale to nie moja decyzjaa .. :p Jeśli Ty będziesz jeszcze chciała i inni się zgodzą no too czemu nie .. ale na pewno swoje pomysly tez bedziesz musiala przedstawic .. :eviltong: OK. Pomysł mam. Kategorie: 1. Nasz pies z mądrym wyrazem pyszczka 2. Pies z opiekunem 3. Nasz psiak z lat szczenięcych/pierwszych dni w domu* 4. Kudłacz w ubranku 5. Oczywiście Miś i Misiek dogomaniaków:multi: * Zależy, czy wzięliśmy naszego psa z hodowli, czy ze schroniska Trzeba by było wziąć udział w przynajmniej 3ech. No i oceniałabym ja i AnnieXD. Co Wy na to?:) Quote
paulina2904 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja też jestem za! Moze tym razem sie uda co Bingas???:cool3: Quote
fizzy Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 gratuluję wszystkim psiakom:loveu::multi: Aga_i_Thunder mogłabym prosić o kilka zdjęć Thundera? on jest niesamowity, najpiękniejszy amstaff jakiego widziałam:loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Udało nam się :multi: Jaka nagroda?:diabloti: Quote
Olusia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Cieplutkaa.']Diana wł. Olusia :loveu: Dziękujemy wszystkim za głosy :cool3: gratulacje dla reszty zwycięzców ;) Quote
betty_labrador Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Cieplutkaa.']Uwaga .. uwagaa ... :loveu: ..:: Mamy wyniki ::.. :loveu: W kategorii Ładne oczy masz, komu je dasz ? wygrywają : Maya wł. Marta&Ares :loveu: oraz Chester wł. Iś&Chester :loveu: W kategorii Uśmiech zdobi każdą twarz wygrywają : Czika wł. C&B :loveu: oraz Shirai-Koki Go :loveu: W kategorii Bo w życiu tylko to się liczy by iść razem na 6 nogach i 1 smyczy wygrywają : Aza wł. Ana04 :loveu: oraz Nero wł. Fretka :loveu: Miśkami dogomaniaków zostają : Diana wł. Olusia :loveu: oraz Thunder wł. Aga_i_Thunder :loveu: gratulacje dla wszystkich zwyciezcow :> tylko ze ja mialam narysowac jednego psiaka... a tu wychdozi kilka zwyciezcow.. i co teraz? jak to rozwiazecie? :razz: Quote
Aga i Thunder Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='fizzy']gratuluję wszystkim psiakom:loveu::multi: Aga_i_Thunder mogłabym prosić o kilka zdjęć Thundera? on jest niesamowity, najpiękniejszy amstaff jakiego widziałam:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy bardzo i zapraszamy do galerii Thunderka ;) http://www.dogomania.pl/forum/f80/thunderstorm-po-prostu-thunder-148748/ Quote
anetta Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Gratuluję zwycięzcom :klacz::klacz: Betty, hahaha, no właśnie. To jakoś dziwnie wyszło...nie wiem, ja blondynka, ciemna na dodatek :evil_lol::evil_lol: i głosowałam tylko na Miśka i Miśkową i się dziwiłam po co w sumie te kategorie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: LOL Chyba jeszcze raz przeczytam regulamin :evil_lol: Quote
Dacote Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 To już trzecia edycja! Miss i Mister Dogomanii - Dogomania Forum Quote
Cieplutkaa. Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Ja proponuje, aby Miś i Misia dostali "nagrodę specjalną" , ponieważ mogli na nich glosowac wszyscy dogomaniacy, biorąc pod uwagę całokształt - nie sugerowali się kategorią .. Co Wy na to ? :razz: Quote
Dacote Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cieplutkaa. napisał(a):Ja proponuje, aby Miś i Misia dostali "nagrodę specjalną" , ponieważ mogli na nich glosowac wszyscy dogomaniacy, biorąc pod uwagę całokształt - nie sugerowali się kategorią .. Co Wy na to ? :razz: Jestem za;) Quote
Recommended Posts