Aga i Thunder Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Pewnie,zrobię :cool3: Ale to już jutro,bo zaraz muszę się pouczyć do egzaminu,no i chciała bym,żeby ładnie wyszło! No i czekam na te wyniki... Quote
Ana04 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Aga, świetne Ci te emotki wychodzą. :cool3: Czekamy na wyniki... Quote
Aga i Thunder Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ana04 napisał(a):Aga, świetne Ci te emotki wychodzą. :cool3: Czekamy na wyniki... O kurczę,dzięki za miłe słowa! Tak jak mówiłam,dopiero się uczę,ale mam nadzieję,że z każdą następną będzie coraz lepiej...także jak ktoś by chciał,to chętnie zrobię mu emotkę z jego psiakiem :oops: Quote
Shel Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Świetne te emotki! Możemy też o taką prosić?? :) Quote
C&B Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dziękuję ślicznie :loveu: Cudna jest :loveu: Powodzenia na egzaminach i upominam się o galerię Thunderka :mad: Quote
Avaloth Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Aga jakby Ci się nudziło z mojego modela też możesz korzystać do tworzenia emotek xD Justyś gdzie Ci się znikło ? :diabloti::mad: Quote
Shirai - Koki Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 C&B napisał(a):Dziękuję ślicznie :loveu: Cudna jest :loveu: Powodzenia na egzaminach i upominam się o galerię Thunderka :mad: Galeria Thunderka istnieje :loveu:...tylko troszke zaleglosci Aga ma :mad: Quote
betty_labrador Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Martens napisał(a):I gdzie te wyniki? :roll: ja nie musze wcale nic rysowac :siara: Quote
Dacote Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Lucky. napisał(a):No już trochę czasu minęło ... A kiedy bedzie nastepna edycja bo muszę Meg zgłosić. ? Następną edycję robię ja:multi: Quote
Ana04 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Aga i Thunder napisał(a):O kurczę,dzięki za miłe słowa! Tak jak mówiłam,dopiero się uczę,ale mam nadzieję,że z każdą następną będzie coraz lepiej...także jak ktoś by chciał,to chętnie zrobię mu emotkę z jego psiakiem :oops: Jeśli tak bardzo Ci się nudzi to z moim potworem też możesz zrobić. :loveu: Quote
Aga i Thunder Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Na pewno zrobie emotka każdemu,kto będzie chciał...przed chwilą (w przerwie od nauki) zrobiłam emotikonkę z Shirą,bo ona była pierwsza chętna :cool3: Mam nadzieję,że się sprodoba...reszta jutro.Pozdrawiam serdecznie! Quote
vege* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 oooo jakie piękne one są:loveu: mogłabym prosić o jeden z Nuką? :razz: fotki w galerii wybierz które chcesz :oops: Quote
Dacote Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Aga i Thunder']Na pewno zrobie emotka każdemu,kto będzie chciał...przed chwilą (w przerwie od nauki) zrobiłam emotikonkę z Shirą,bo ona była pierwsza chętna :cool3: Mam nadzieję,że się sprodoba...reszta jutro.Pozdrawiam serdecznie! To ja chcę z Żabką+instrukcję, jak takie emotikony zrobić :loveu: Bo są P-I-Ę-K-N-E i chcę umieć tak samo:) Quote
vege* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):+instrukcję, jak takie emotikony zrobić :loveu: Bo są P-I-Ę-K-N-E i chcę umieć tak samo:) przyłączam się:loveu: Quote
betty_labrador Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Aga i Thunder']Na pewno zrobie emotka każdemu,kto będzie chciał...przed chwilą (w przerwie od nauki) zrobiłam emotikonkę z Shirą,bo ona była pierwsza chętna :cool3: Mam nadzieję,że się sprodoba...reszta jutro.Pozdrawiam serdecznie! haha zaraz sie nie odgonisz :P Quote
Moniek193 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja też chcieć taką, ja też :loveu::loveu: Emotkę od pańci Thunderka oczywiście :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Aga i Thunder']Na pewno zrobie emotka każdemu,kto będzie chciał...przed chwilą (w przerwie od nauki) zrobiłam emotikonkę z Shirą,bo ona była pierwsza chętna :cool3: Mam nadzieję,że się sprodoba...reszta jutro.Pozdrawiam serdecznie! Aga, ale z Ciebie zdolniacha !!!!! Nie bede ukrywac ze ja tez poprosze o takie cudo mojego Babelka, pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
sunshine Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Aga i Thunder']Na pewno zrobie emotka każdemu,kto będzie chciał...przed chwilą (w przerwie od nauki) zrobiłam emotikonkę z Shirą,bo ona była pierwsza chętna :cool3: Mam nadzieję,że się sprodoba...reszta jutro.Pozdrawiam serdecznie! jaka śliczna :loveu: jest piękna!! Daję ja na początek galerii :D Quote
Feigned Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Aga i Thunder']Na pewno zrobie emotka każdemu,kto będzie chciał...przed chwilą (w przerwie od nauki) zrobiłam emotikonkę z Shirą,bo ona była pierwsza chętna :cool3: Mam nadzieję,że się sprodoba...reszta jutro.Pozdrawiam serdecznie! to i ja się uśmiechne o takie cudo z moim białasem :loveu: jeśli można to taką zupełnie nieruchomą, żeby do podpisu wstawić :cool3::loveu: Quote
Dacote Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 cocker napisał(a):mozna sie jeszcze zglaszac?;) :shake::shake::shake::shake: Po prosu Cieplutkaa. śpi, ale zgłoszenia dopiero w następnej edycjii:roll: Quote
C&B Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Edycje organizowane są co roku - jest miss 2008, miss 2009 itd.;) Quote
Dacote Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 C&B napisał(a):Edycje organizowane są co roku - jest miss 2008, miss 2009 itd.;) :eviltong: 1 stycznia pojawi się kolejna edycja, o ile Cieplutkaa. wejdzie tu przed sylwestrem:shake: Quote
Recommended Posts