paulina2904 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Cieplutkaa.']Ponieważ głosowanie miało sie zakończyć dzisiaj , a mamy zbyt małą ilość głosów chciałabym przedłużyc okres "wyborów" .. Może do środy ? :razz: A w piąteczek na miły początek weekendu - wyniki . (;[/QUOTE] Ciekawe kto wygra:lol:? Quote
phase Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 `. W końcu jest z czego wybierać. :evil_lol::eviltong: Ale i tak wszyscy wiemy, że każdy psiak jest na pierwszym miejscu. ;) Quote
werisia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='AguusS__x33'] Ale i tak wszyscy wiemy, że każdy psiak jest na pierwszym miejscu. ;)[/QUOTE] no jasne:lol: Quote
Shetanka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 a czy właściciele uczestników również mogą głosować? (nie na siebie oczywiście :p) Quote
Cieplutkaa. Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Shetanka']a czy właściciele uczestników również mogą głosować? (nie na siebie oczywiście :p)[/QUOTE] Oczywiście, że tak . ;) Mogą głosować wszyscy dogomaniacy niezależnie od tego czy brali udział w konkursie czy nie . ;) Quote
Martens Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A ja już zagłosowałam :cool3: Ciężko było, szczególnie z suczkami, ale w końcu podjęłam decyzję :lol: Quote
Dacote Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Super:) Na mnie pewnie nikt nie zagłosuje, ale liczy się zabawa:multi: P.S> Będę mogła zrobić edycję 3?:eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 no, no .. glosujemy .. :eviltong: Mamy pare remisów, więęęc do pracy rodacy . :p Quote
iwcza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Cieplutkaa.']no, no .. glosujemy .. :eviltong: Mamy pare remisów, więęęc do pracy rodacy . :p[/QUOTE] A do kiedy można głosować? :razz: Quote
Cieplutkaa. Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='iwcza']A do kiedy można głosować? :razz:[/QUOTE] Teoretycznie do północy . :eviltong: Quote
Dacote Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A na moje pytanie, czy będę mogła zrobić edycję trzecią nikt nie odpowiedział:roll: Quote
Cieplutkaa. Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Ygh .. I znowu mamy po kilka remisów . :diabloti: Są trzy psy (samce) z równą ilością głosów . No więc co mi pozostaje ?? Przedłuzamy do północy .. znoow . :razz: Ale proszę, żeby osoby, które jeszcze nie głosowały dzisiaj zadecydowaly i wyslaly mi PM ze swoim wyborem .. ;) A co do Twojego pytania Sara to nie wiem czy nie jest jeszcze za wcześnie, żeby już o III edycji myśleć.:roll: Quote
Dacote Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cieplutkaa.']Ygh .. I znowu mamy po kilka remisów . :diabloti: Są trzy psy (samce) z równą ilością głosów . No więc co mi pozostaje ?? Przedłuzamy do północy .. znoow . :razz: Ale proszę, żeby osoby, które jeszcze nie głosowały dzisiaj zadecydowaly i wyslaly mi PM ze swoim wyborem .. ;) A co do Twojego pytania Sara to nie wiem czy nie jest jeszcze za wcześnie, żeby już o III edycji myśleć.:roll:[/QUOTE] Jasne, nie ma sprawy;) Mimo wszystko mam już wszystko gotowe:multi: A ja chyba zagłosuję. Na... okaże się:eviltong: Quote
betty_labrador Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 konkurs cos wolno idzie , nawet ja o nim zapomnialam ;] Quote
Martens Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja nie mogę się doczekać wyników :) Coś słyszałam, że będą dziś? :cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 betty_labrador napisał(a):konkurs cos wolno idzie , nawet ja o nim zapomnialam ;] Martens napisał(a):Ja nie mogę się doczekać wyników :) Coś słyszałam, że będą dziś? :cool3: Konkurs przeciąga się i przeciąga, ponieważ zgłoszono tyle pięknych psów, że aż nie wiadomo, którym nadać tytuły Miss i Misstera . Jesli chodzi o głosowanie . Znów mamy remis . :evil_lol: Pomiędzy 2 psiakami . I coo teraz ?! :eviltong::p Quote
pinkmoon Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Podaj, miedzy którymi psiakami jest remis, przypomnij ich zdjęcia i rób drugą turę - głosowanie tylko między tymi dwoma. Quote
Shetanka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 pinkmoon napisał(a):Podaj, miedzy którymi psiakami jest remis, przypomnij ich zdjęcia i rób drugą turę - głosowanie tylko między tymi dwoma. Jestem za tym pomysłem ^^ Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Shetanka napisał(a):Jestem za tym pomysłem ^^ Ja też :multi: Quote
Avaloth Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 O dobry pomysł :) a suczka jakaś wygrała ? Justyśka mów nam ^^ i myślcie z koleżanką nad resztą kategorii :) Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 kurcze no cos ten konkurs się ślamazarzy a ja tu z ciekawości umieram :diabloti: popieram pomysł;) Quote
Shirai - Koki Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dzisiaj juz jest sobota czy mi sie dni tygodnia pomylisly i jest piatek i zapomnialam pojsc do pracy :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 no to tadadadadaaaaaam . :diabloti: Najwięcj głosów od Was uzyskali : :loveu::loveu: Thunder i Tofik (beagle) :loveu::loveu: Tak więc zapraszam do ponownego glosowania i wyboru jednego z tych 2 pięknych panów . :loveu: A sunieczkę, która wygrała poznacie gdy będą już wszystkie wyniki . ;) Quote
Recommended Posts