Wiedźma Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Od Kasi Lubiatów, wiadomość z gg: witam.mam kilka info o wyżełku..nadzieja na dobry dom tu na miejscu.chwilowo mam problem z internetem.jak tylko załatwie problem z modemem od mojego neta to wszystko napisze na dogo. Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Poprosze o wsparcie skarbonki- moze i Wy kiedys z niej skorzystacie- http://www.dogomania.pl/forum/f99/kundelkowa-skarbonka-mamy-juz-45zl-pomoz-147660/ Quote
Wiedźma Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Czy brak wiadomości to dobra wiadomość? Jutro zadzwonię do Kasi. Quote
Wiedźma Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Już nie bezdomny, już nie bezdomny!!! :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Przygarnęli go państwo, mieszkający niedaleko koło Kasi. Błyszczy, przytył i uwielbia pana! :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Będą zdjęcia w dużych ilościach, tylko Kasia naprawi modem! Quote
Wiedźma Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 PS. Wobec tego pieniądze z bazarku wysyłam do tanitki na inną wyżlą biedę. Licytujący zgodzili się. Quote
Kasia Lubiatów Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Witajcie! Taaaaaaak! Wyżeł już nie jest bezdomny.Pieska przygarnęła rodzina, która mieszka niedaleko mnie, więc będę go widywała.Rozmawiałam z Nimi, zapewniają, że piesek nie trafi na łańcuch i że będzie miał dobrze.Póki co widzę, że pies jest szczęśliwy.Jak się troszkę oswoi to pojedzie do weterynarza na ogólny przegląd,szczepienie itp. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o imię psiska.Nadrobię to jak pójde porobić trochę fotek za kilka dni.Nowa Pani mówi, że wyżełek ma łobuzerski charakterek.A kiedy Pan wychodzi to pieska czasami nawet wysoki płot nie jest w stanie zatrzymać.Widać sam sobie wybrał Pana,chodzi za Nim jak cień.Mam nadzieję, że tak już zostanie. Na chwilę obecną to tyle wieści, na szczęście dobrych. A tak odbijając od tematu, bardzo się cieszę, że trafiłam na tą stronkę.To godne podziwu z jakim zapałem pomagacie potrzebującym psiakom.Jeśli mogłabym kiedykolwiek jakoś pomóc to oczywiście bardzo chętnie. Quote
tanitka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 no to niech mu się wiedzie jak najlepiej, żeby było mu dobrze i był kochany. Najstraszniejsza jest bezdomność! Kasiu dzięki, że sie nim zainteresowałaś i nie przeszłaś obojętnie. Jesteś ja my- pozytywnie zakręcona na punkcie naszych braci mniejszych! :evil_lol: czekamy na dalsze dobre wiadomosci od wyżełka. Quote
szafirkowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Wiedźma']:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Już nie bezdomny, już nie bezdomny!!! :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Przygarnęli go państwo, mieszkający niedaleko koło Kasi. Błyszczy, przytył i uwielbia pana! :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Będą zdjęcia w dużych ilościach, tylko Kasia naprawi modem! :klacz::klacz::klacz: Jak dobrze czytać szczęśliwe zakończenia!! Szczęścia, wyżełku :loveu: Quote
Wiedźma Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Hm, to już chyba można prosić o przeniesienie wątku? Quote
Wiedźma Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wiadomość z gg od Kasi Lubiatów: Kasia (20-10-2009 15:54) witam,u Rufiego(tak ma teraz na imie wyżełek), co tu dużo pisać:wszystko super!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No to można przenieść wątek! Gdyby nie Kasia, pewnie przymierałby gdzieś głodem... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wiedźma Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Uwaga, uwaga! Dowody rzeczowe:[/FONT] Quote
Kasia Lubiatów Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dzisiaj byłam odwiedzić Rufiego. Nie mogłam uwierzyć, że to ten sam psiak, któremu niedawno pomagaliśmy.Zadowolony i szczęśliwy aż mu się oczka błyszczą.Jak przyszłam to akurat bawił się piłką z siedmioletnią córką właścicieli.Taki rozbiegany,merdający ogonek.Aż miło popatrzeć.Państwo są bardzo zadowoleni z pieska.Mówią, że jest miły, sympatyczny, bardzo wierny.Lubi dzieci,dogaduje się z kotami. Jest pieskiem myśliwskim, więc Państwo pomyśleli żeby zabrać Rufiego na polowanie.Mają znajomego myśliwego, więc obecny Pan zabrał ze sobą psa na polowanie żeby mógł robić to co wyżełki lubią.Rufi okazał się wspaniałym pieskiem na polowania, więc uczestniczył w nich już dwa razy. Podsumowując: Rufi ma fajne życie rodzinne i jeszcze od czasu do czasu uczestniczy w polowaniach, co bardzo lubi. Suuuuper! Quote
Wiedźma Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Uwielbiam czytać takie historie! Quote
Recommended Posts