Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na ta chwile jest 300, a to juz cos, mozecie popytac w tych hotelikach gorzowskich co i jak , ile kosztowaloby hotelowanie

Tatiana, a hotelik u Ronyi w miejsce tamtego wyzelka szorstkiego co poszedl do adopcji?

Posted

Witaj Kasiu, dobrze że tu jesteś z nami. Czy w Twojej okolicy jest jakiś hotel dla psów, albo ktoś kto za pieniadze sie nim zaopiekuje, ale na prawde zaopiekuje, a nie przykuje do budy łańcuchem?

Posted

Ati napisał(a):
na ta chwile jest 300, a to juz cos, mozecie popytac w tych hotelikach gorzowskich co i jak , ile kosztowaloby hotelowanie

Tatiana, a hotelik u Ronyi w miejsce tamtego wyzelka szorstkiego co poszedl do adopcji?

do nas ma wstepnie już przyjechać inny pies - stara sunia
ale bardzo chcemy pomóc i może uda nam się trochę przetasować towarzystwo - ale nie mogę obiecać. koszt u nas za kojec to 10zł + karma

Posted

kurde dziewczyno to juz by bylo to, karme by sie kupilo
tylko transport jeszcze do ciebie

tylko czekac na decyzje:)

kupi mu sie oceplacz , coby mu dupsko nie marzlo

Posted

Jeśli chodzi o hotele to najblizej mnie są w gorzowie o ile dobrze się orientuję(50 km od mojego miejsca zamieszkania).a jeśli chodzi o znajomych to raczej nie znajdzie się nikt taki kto mógł by się nim zaopiekować tak jak należy.nie maja warunków(praca).
jeśli już będzie jakieś odpowiednie miejsce dla pieska to postarałabym się jakoś pmóc w transporcie

Posted

Zaczynam się o niego martwić.Dzisiaj go nie widziałam i to mnie niepokoi

Kasiu miej na niego oko, co by to było gdyby teraz zginął, jak my tu na głowie stajemy żeby mu pomóc.

Ronja czarodziejko, wyczaruj cos dla niego:help1:

Posted

mam nadzieję że uda się szybko znaleźć dla niego jakieś lokum.kurcze, żeby moje psiska były bardziej tolerancyjne to do czasu znalezienia jakiegoś rozwiązania wzięłabym go do siebie.jak myślicie ile może potrwać szukanie dla niego tymczasu?martwie się żeby nic mu się nie stało albo żeby ktoś go na łańcuch nie przywiązał

Posted

Kasia pisala , ze moze jakis odcinek dowiezc psa, i gdyby wszystko zgrac, to np moglaby go przywiezc do Poznania w umowione miejsce, a jakbys ty Tatiana dogadala sie z pati - bo chyba kursuje odcinki Poznan-Warszawa

sory ale nawet dokladnie nie wiem gdzie jest hotelik Ronji:oops:

Posted

Ati napisał(a):
Kasia pisala , ze moze jakis odcinek dowiezc psa, i gdyby wszystko zgrac, to np moglaby go przywiezc do Poznania w umowione miejsce, a jakbys ty Tatiana dogadala sie z pati - bo chyba kursuje odcinki Poznan-Warszawa

sory ale nawet dokladnie nie wiem gdzie jest hotelik Ronji:oops:

pod W-wą
ale muszę przerobić boks w domu i umieścić tam 2 suczki z kojca, wtedy bedzie miejsce - chwilę to może potrwać.
dlatego trzeba szukać, bo może będzie szybciej w innym miejscu

Posted

rozmawiałam dzisiaj z Panem,który widział pieska i wie gdzie przebywa.w Lubiatowie jest takie osiedle z barakami pracowniczymi i piesek tam siedzi bo jest tam przez tego Pana dokarmiany.Do poniedziałku ten Pan będzie miał na psa oko.W poniadziałek Pan wyjeżdża.
A jeśli chodzi o ten transport do Poznania to dam radę.