Ravk Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 AnkaW napisał(a):Kurcze a ja dalej nie dostałam, muszę do nich napisać czy doszło bo nie chciałabym zgłosić podwójnie Maile z potwierdzeniem są wysyłane automatycznie, więc czas powinien być krótki. Może zrobiłaś jakąś literówkę w adresie e-mail? Przypominam, że termin tańszych zgłoszeń upływa 24.01.2010. Quote
Ravk Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Shetanka']Hej, wysyłałam formularzem i dostałam coś takiego; *treść zgłoszenia* Ja [...] oświadczam, że: znany jest mi regulamin wystaw zobowiązuje się do niego zastosować ponoszę odpowiedzialność za ewentualne szkody wyrządzone przez mojego psa/sukę, itp. czy to jest automatyczne potwierdzenie czy jak? To jest potwierdzenie, że zgłoszenie wpłynęło i będzie podlegać weryfikacji. Quote
Ravk Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Shetanka']Hej, wysyłałam formularzem i dostałam coś takiego; *treść zgłoszenia* Ja [...] oświadczam, że: znany jest mi regulamin wystaw zobowiązuje się do niego zastosować ponoszę odpowiedzialność za ewentualne szkody wyrządzone przez mojego psa/sukę, itp. czy to jest automatyczne potwierdzenie czy jak? To jest potwierdzenie, że zgłoszenie wpłynęło i będzie podlegać weryfikacji. Quote
Shetanka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Aha czyli powinnam dostać jeszcze jedno potwierdzenie? Quote
emperor Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Jest nowy sędzia na siberian husky i shiby oraz na wilczarze, borzoje i whippety Pan Elmar Sistermann z Niemiec - bardzo miły człowiek :) Jeszcze można zgłosić po obniżonej opłacie - w pierwszym terminie ! Quote
Kisses Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Czy ktoś wybierający się w piątek na wystawę do Katowic mógłby pożyczyć psa na MP? Byłabym baardzo wdzięczna :loveu: Jeśli można - PW lub gg (1377956) Quote
Ravk Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Shetanka napisał(a):Aha czyli powinnam dostać jeszcze jedno potwierdzenie? Tak. Takie jak zawsze, tradycyjną pocztą z numerem katalogowym. Quote
AnkaW Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A ja w końcu wysłałam ponownie zgłoszenie i podałam innego meila. Potwierdzenie z nr zgłoszenia przyszło mi natychmiast. Quote
Shetanka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ravk napisał(a):Tak. Takie jak zawsze, tradycyjną pocztą z numerem katalogowym. Aha to wiem, ale czy powinnam coś jeszcze na maila dostać? Bo nie raz z formularza przychodzą dwa - jedno automatyczne, a potem je ktoś sprawdza w oddziale i jeszcze jedno wysyła. Bo nie wiem, czy wysłać już kasę czy nie :p Quote
Ravk Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Shetanka napisał(a):Aha to wiem, ale czy powinnam coś jeszcze na maila dostać? Bo nie raz z formularza przychodzą dwa - jedno automatyczne, a potem je ktoś sprawdza w oddziale i jeszcze jedno wysyła. Bo nie wiem, czy wysłać już kasę czy nie :p Wrzuciłem na stronę Oddziału taki mały formularz do sprawdzenia stanu zgłoszenia. Powinno wystarczyć :) Quote
AnkaW Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ravk napisał(a):Wrzuciłem na stronę Oddziału taki mały formularz do sprawdzenia stanu zgłoszenia. Powinno wystarczyć :) czy piszesz o linku "weryfikacja stanu zgłoszenia /beta/"? Mnie się to nie otwiera, po kliknięciu przeskakuje na górę strony. Quote
Ravk Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Hmmm.. bo to wersja beta czyli testowa ;) A poważnie - dziękuję za uwagę. Poprawiłem, teraz otwiera się również w Internet Explorerze :) Quote
emperor Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 A do końca pierwszego terminu tylko 4 dni ! I co za tym idzie obniżonej opłaty (płatnej do 25 marca 2010), oczywiście pod warunkiem zgłoszenia do 24 stycznia. Warto skorzystać! Quote
emperor Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 A pierwszy termin mija już za 4 dni (24 stycznia 2010). Warto skorzystać, bo opłata w takim przyopadku może być wniesiona do 25 marca 2010 (oczywiście jeśli zgłoszenie wpłynie w pierwszym terminie:) Quote
Kisses Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Wiecie może w jakim tempie wpływają zgłoszenia? Bo obecnie jesteśmy jako 'Oczekujący na pobranie z bazy danych' I czy jak ammy taki status zgłoszenia, to możemy wysyłać kase? (jutro pewnie by poszła). Quote
Darianna Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jest możliwość zgłoszenia bez numeru rejestracji i dosłania go później? Metrykę mojego szczeniora szlag gdzieś na poczcie trafił i nie może do mnie dojść... A co za tym idzie, nie jest zarejestrowany w oddziale regionalnym... Quote
Agonia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 hej czy na pewno ten zapis "O wysokości opłaty decyduje data wpływu zgłoszenia do Oddziału Katowice, pod warunkiem uiszczenia opłaty do dnia 25.03.2010. Później opłata wynosi 180 zł za każdego psa." oznacza ze jezeli juz zglosilam suke czyli w I terminie to oplate 120zł mogę zrobić po 24.01? np 10 lutego? Quote
AnkaW Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Agonia napisał(a):hej czy na pewno ten zapis "O wysokości opłaty decyduje data wpływu zgłoszenia do Oddziału Katowice, pod warunkiem uiszczenia opłaty do dnia 25.03.2010. Później opłata wynosi 180 zł za każdego psa." oznacza ze jezeli juz zglosilam suke czyli w I terminie to oplate 120zł mogę zrobić po 24.01? np 10 lutego? TAK - masz czas na opłatę do 25 marca. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Hm, a ja nadal myślę. Pewnie jak w niedzielę wrócę do domu z wystawy, to wtedy podejmę decyzję. Kusi, aby pojechac... Pzdr. Quote
Gazuś Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Czy ktoś jedzie z 3Miasta i ma wolne miejsce dla jednej osoby z psem? Quote
Ravk Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Nie widać Cię na naszych wystawach... wiem, że piątki Ci nie pasują, ale może tym razem się uda ;) Quote
Recommended Posts