Agonia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 bylabym wdzieczna jakbys wrzucila i pytanko czy mozna je wykorzystac na forum amstaffów? forum amstaff-civ Quote
katik Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Agonia']bylabym wdzieczna jakbys wrzucila i pytanko czy mozna je wykorzystac na forum amstaffów? forum amstaff-civ oczywiście. Quote
Agonia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 a masz może suczki z młodzieży? było ich aż 13 na ringu najliczniejsza grupa. Quote
Cambel&Megi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 z lekkim opóźnieniem, parę moich zdjęć - z piątku - TUTAJ. :)) Zezwalam na kopiowanie, dalszą publikację zdjęć pod warunkiem powiadomienia mnie na PW, gdzie zdjęcie zostało użyte. Nie wysyłam większych rozmiarów. Quote
LeCoyotte Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Parę zdjęć ode mnie (z soboty), głównie z pokazu agility: Quote
Asiaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Okazało się, że mam kilka fotek z wystawy. Wstawiam je, chociaż wiem, że to juz sporomineło od wystawy... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Iza. - nie, to fotki, które dostałam od właścicielki jednego z moich basków. Tak sobie leżały na CD i dopiero wczoraj przypomniało mi sięo tej CD. Trochę wstyd... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Katik- a masz inne psiaki czy tylko AST'y? Pzdr. Quote
katik Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Asiaczek']OK, to będę zaglądała:) pzdr. Do ringu Basenji niestety nie dotarłam. :shake: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 katik napisał(a):Do ringu Basenji niestety nie dotarłam. :shake: Patrząc na tą ilośc fotek z ringu astów - nie dziwię się:) Pzdr. Quote
Recommended Posts