Hawanka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A ma ktoś wyniki jak poszło dzisiaj hawańczykom i shih tzu ??? Quote
Azawakh Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Muszę się pochwalić, że mój pomysł powiadamiania się o wystawach psów rasowych przez system nawigacji satelitarnej NaviExpert sprawdził się doskonale. Zarówno wczoraj czyli w sobotę jak i dziś doprowadzał mnie na tern wystawy bez najmniejszych problemów, dosłownie jak za rączkę. Swoją ideę zaprezentowałem osobiście samemu przewodniczącemu ZG ZKwP A. Manii oraz przewodniczącej ZO Katowice i szefowej biura tego oddziału. Idea się spodobała i być może trafi ode mnie pismo w tej sprawie do ZG ZKwP tak samo jak do innych krajowych organizacji kynologicznych. Jutro będę rozmawiał telefonicznie z przedstawicielami NaviExperta w celu przekazania pomyślnych wieści dotyczących powiadamiania się o wystawach i imprezach kynologicznych poprzez ten system nawigacyjny. Być może podobną usługę uda mi się uruchomić w innych systemach nawigacyjnych opartych na trybie pracy offline. Zapraszam Was do korzystania z NaviExperta i powiadamiania o wystawach i innych imprezach kynologicznych. Quote
Matagi Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Kto zna wyniki z BIS ???? Kibicowałam shibie...:) Quote
piotrjan Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Matagi napisał(a):Kto zna wyniki z BIS ???? Kibicowałam shibie...:) My też !!! Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 BIS IV owczarek staroangielski III jamnik szorstkowłosy standard II foxterrier szorstkowłosy I maltańczyk Quote
Basik Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 dajci inne bisy i z soboty i niedzieli please Quote
Izoldas Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [FONT=Times New Roman]Dziękujemy za trzymanie kciuków ![/FONT] [FONT=Times New Roman]Ice Irbis dosk. I, Zw. Mł.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ice Inca bdb II (zaczął dobrze, ale nie wytrzymał macania ząbków, jednak sędzia wyrozumiały i nie pogonił go z ringu :razz:)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ice Ira dosk. I, Zw. Mł., Naj. Junior[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jak dla mnie debiut bardzo udany :)[/FONT] Quote
Matagi Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 go|denk@! napisał(a):BIS IV owczarek staroangielski III jamnik szorstkowłosy standard II foxterrier szorstkowłosy I maltańczyk Dziękuję pieknie:lol: Quote
Kasienkaa214 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Gratulacje dla wszystkich :) :) Ma ktoś może zdjęcia z soboty? :) dokładniej chodzi mi o berneńczyki, ale inne rasy też z wielką chęcia pooglądam :P Quote
aleb Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 My ocena dosk, lok. I w konkurencji 22 i Zw.Mł, czyli ukończyliśmy Młodzieżowego Championa Polski :multi::multi::multi: Quote
Basik Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 No widzialam Was - sunia wpadła mi w oko:) sprawdziłam nr i juz wiem po kim oddziedziczyła urodę! gratuluję - ładnie się prezentowalyście! Quote
ewka122 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 aleb gratulacje :D psiak musi być śliczny skoro wygrał z 22 konkurentami gratuluję Pani Kasi z hodowli Forussi za BIS ze swoją Maltanką!!! Quote
Hawanka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ma ktoś foteczki z wystawy a interesuje mnie grupa 9 a najbardziej shih tzu i hawańczyk :):) Z góry dziękuje !!! Quote
ROOFI Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Coś mało fotek z wystawy,czy wszyscy zmęczeni po wystawie? Quote
McDzik Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='aleb']My ocena dosk, lok. I w konkurencji 22 i Zw.Mł, czyli ukończyliśmy Młodzieżowego Championa Polski :multi::multi::multi: wow !!! gratulacje! Ale konkurencji :O Quote
Magda & Zicko Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Hawanka napisał(a):A ma ktoś wyniki jak poszło dzisiaj hawańczykom i shih tzu ??? Jeden shih tzu KARAT Ad acte BIS JUNIOR v. III :)) peołne wyniki mogę Ci wysłać na pw. żeby nie zaśmiecać watku :) Quote
dorota07 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 http://s822.photobucket.com/albums/zz150/danani/Katowice-Wystawa%20psow%202010/?action=view¤t=IMG_4592a.jpg http://s822.photobucket.com/albums/zz150/danani/Katowice-Wystawa%20psow%202010/?action=view¤t=IMG_4574a.jpg to są szkocie z mojej hodowli :) sunia w. obiecująca lok I pies w,obiecujący i N.Szcz.w Rasie dzięki za fajne foteczki:cool3::cool3::cool3: http://www.youtube.com/user/szkociolek?feature=mhw4#p/a/u/1/0l86BOms1ao Quote
aro Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 No to Asiaczek, jak zwykle ;) pojechał... Wielkie gratki dla Asi, McDzika i reszty zadowolonych !!! Ps. A u nas dupa. Tzn. Zeszliśmy z ringu z bdb. Opis w karcie jest w porządku, a zarzut, to "suka bez wad, ale mogłaby pokazać więcej" :crazyeye: Nie należę do hodowców/właścicieli, którzy uważają, że własne psy są och i ach, ale sędziwanie prze Irlandkę jamników uważam za pomyłkę (a niezmiernie rzadko krytykuję decyzje sędziów). Nie chodzi też o to, że moja suka tydzień przed Katowicami była na dwóch specjalistycznych wystawach w kraju rasy i na jednej wzięła BOBka, a na drugiej Zwycięstwo Landu. Nie mam much w nosie z powodu zdobycia przez nią w zeszłym roku Mł.Zw.Europy Śr.-Wsch, Mł.Zw.Klubu, Mł.Championatów Polski, Austrii i Światowej Unii Jamnika. Ale chcę żeby oceniany był pies, a nie żeby jedynym kryterium oceny było to, czy pies samodzielnie i w bezruchu stoi na stoliku... Może w Irlandii to jest standard, ale nie w Europie. Zresztą nie tylko ja znalazłem się w takiej sytuacji, a cała masa wystawców. Katowicki oddział powinien się nad tym zastanowić. A mi szkoda 450 zł. (opłata i podróż) i więcej takiego błędu nie popełnię. Quote
aneta Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Nas też dopadła Irlandka i na ringu skala ocen była od dyskw., przez nie do oceny, dobre, bdb do CACIB-ów. Narodowość wystawcy nie grała roli - co przeważa w naszych rodzimych sędziowaniach .... Pudle generalnie się p. sędzi podobały, średnia oceny wzrosła :) choć i tu były dobre i mało rokujące a doskonałe dostały się psom do których z reguły nikt zarzutów nie miał. To co mi się podobało to dokładne badanie - p. sędzia sama sobie psa ustawiała i sprawdzała, kostka po kostce. Tak więc weszłam na luzie zastanawiając się tylko czy uda się dostać bdb czy skończy się na db. W rezultacie jest CWC i res CACIB :):):) Quote
ewtos Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Asiaczek- jak zwykle nie zawiódł:loveu:, wszystkim zwycięzcom starym i nowym serdeczne gratulacje.:klacz: Quote
cockermanka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Cockermaniaczka']Ma ktos wyniki cockerow angielskich i fotki? Pełne wyniki są tutaj: http://serwis_spaniele.republika.pl/index2.html Jeśli chodzi o fotki...to mogę tylko wstawić zdjęcie rozet przygotowanych przeze mnie dla cocker spanieli angielskich:evil_lol: Quote
PodajLape.pl Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Merrick napisał(a):Na tej stronie jest pewien błąd. Jest napisane że III BOG grupy 5 zdobyła SABRINA Gidelskie Sanie i jest to bład.Na podium stanęła NOLCHA Fortunatus ;) Przepraszamy za błędy - już naprawione. Bardzo dziękuję za podpowiedzi. Czesm cyferki z daleka się zamieniają w inne na handlerach .... w każdym razie wróciliśmy późno ale chcieliśmy jak najszybciej dostarczyć informacji i wkradły się błędy. Jesli jeszcze ktoś coś zauważy proszę o wskazówki. Dziś do południa zamieścimy dzień 2 i 3 Quote
Adara Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Asiaczek']To my się tez pochwalimy. Co prawda Nuzka i Nody juz wstępnie napisała, co ona z Ofikiem ugrali, ale ja napisze porzundnie... OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - w.o.1, Best Baby, BIS BABY4!!! Kanibaru FROMAJE FRAIS - w.o.1, Best Puppy, BIS PUPPY3!!! BUNDUSTAR African Elite FCI - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Naj, Junior, BIS JUNIOR4!!! JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran. WIELKIE GRATULACJE dla ASIACZKÓW i ich wspaniałej Pani. Quote
danani Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='dorota07']http://s822.photobucket.com/albums/zz150/danani/Katowice-Wystawa%20psow%202010/?action=view¤t=IMG_4592a.jpg http://s822.photobucket.com/albums/zz150/danani/Katowice-Wystawa%20psow%202010/?action=view¤t=IMG_4574a.jpg to są szkocie z mojej hodowli :) sunia w. obiecująca lok I pies w,obiecujący i N.Szcz.w Rasie dzięki za fajne foteczki:cool3::cool3::cool3: http://www.youtube.com/user/szkociolek?feature=mhw4#p/a/u/1/0l86BOms1ao cieszę się, że sprawiłam trochę radości- to drugie zdjęcie wydaje mi się bardzo wdzięczne :) Quote
Hawanka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Magda & Zicko napisał(a):Jeden shih tzu KARAT Ad acte BIS JUNIOR v. III :)) peołne wyniki mogę Ci wysłać na pw. żeby nie zaśmiecać watku :) Jak możesz to CZEKAM na pw :) O karaciku TO WIEM :D Ewunia napisała mi smsa <hura > :) Quote
Recommended Posts