Zuza i Noddy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Do nas tez dzisiaj wszystko dotarło, 2 potwierdzenia + karteczka z Opola. Quote
Darianna Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 u mnie też zgłoszenie doszło - z karteczką ;) Quote
Asiaczek Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 O, wiodzę, że dużo z nas jest TYMI WYBRANYMI, CO DOSTAJĄ KARTECZKĘ:) pzdr. Quote
Darianna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Może założymy "grupę trzymającą... karteczki" ;) Quote
AnkaW Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 To chyba znaczy że mnie tam nie lubią jak pożałowali karteczki :placz::placz::evil_lol: Quote
Kisses Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 AnkaW, jednoczmy się Wczoraj dostałam potwierdzenie Bombkowe i swoje na MP ;) Fajnie, że ZK wysyła też dla Młodych Prezenterów potwierdzenia :D Nie pamięta może ktoś, jak to było w tamtym roku z MP dokładnie? Czy od danej godziny do danej godziny były eliminacje, a potem od razu finał, czy finał razem z innymi konkurencjami o 16? Quote
musia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Z tego co pamiętam finały MP były coś od 14 do 15 tej , tak , że kończyły się przed finałami psów. Pamiętam , że część ludzi czekała już na finały obserwując MP. Chyba się nie mylę. Quote
Marchewkowy Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ooo to świetnie z tymi potwierdzeniami na MP, przynajmniej nie będzie problemów przy wejściu :) Dziś sprawdzę skrzynkę, może moje też doszło. Quote
Kisses Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 No, wszystko fajnie pisze, co trzeba wziąć i w ogóle ;) musia, dzięki wielkie ;) A nie orientujesz się ile tur eliminacji było? Czy nie ma określonej ilość? Pytam, bo o 10.30 wchodzą seter angielskie, a nie wiem, czy pani będzie chciała mi dać suczkę przed jej występem na ringu, a nawet jeśli, to czy by wszystko wyrobiło, bo z tego, co widziałam, tłumów nie ma w rasie. O niedziele spokojna jestem, bo na 10.30 pewnie pójdę. Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kolezanka szuka transportu z Radomia do Katowic w piątek 1 osoba plus srednia sunia (9 miesiecy) oczywiscie dokładna sie do paliwa Quote
NatiiMar Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 do której będą wystawiane psy w niedzielę 28 w Katowicach? Konkretnie chodzi mi o beardedy. Quote
KT Arts Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nie wiecie może kto będzie sekretarzem na ringu 18( chyba), tam powinny iść landsery, mastif tybetański i niufy.???? Ja będę gospodarzem na tym ringu, z góry dziekuje za odp. Quote
Shetanka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Kisses']No, wszystko fajnie pisze, co trzeba wziąć i w ogóle ;) musia, dzięki wielkie ;) A nie orientujesz się ile tur eliminacji było? Czy nie ma określonej ilość? Pytam, bo o 10.30 wchodzą seter angielskie, a nie wiem, czy pani będzie chciała mi dać suczkę przed jej występem na ringu, a nawet jeśli, to czy by wszystko wyrobiło, bo z tego, co widziałam, tłumów nie ma w rasie. O niedziele spokojna jestem, bo na 10.30 pewnie pójdę. W zeszłym roku od 10:30 do ok. 14:00 była sędzina na ringu i można było przyjść na eliminacje w każdej chwili. Finały były o 14:30. Poszukuję psa do konkursu Młody Prezenter na sobotę i niedzielę... Quote
Dream Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Marchewkowy napisał(a):Też mam potwierdzenie :) jak wyżej - bez karteczki dot. Opola :D Quote
Bura Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ja ewentualnie osobie świadomej wyzwania jakim jest wystawianie młodego samca pudla dużego :evil_lol:, mogę go użyczyć po ocenie w niedzielę. Quote
NatiiMar Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ponawiam pytanko, do której sa wystawiane psy? kiedy wychodzą beardedy? ile kosztuje wstęp? dzięki za odpowiedź. Quote
KT Arts Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Nie wiecie może kto będzie sekretarzem na ringu 18( chyba), tam powinny iść landsery, mastif tybetański i niufy.???? Ja będę gospodarzem na tym ringu, z góry dziekuje za odp. Quote
mimi_91 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 NatiiMar napisał(a):ponawiam pytanko, do której sa wystawiane psy? kiedy wychodzą beardedy? ile kosztuje wstęp? dzięki za odpowiedź. psy wystawiane są gdzieś do godziny 16, wtedy zaczynają się konkurencje finałowe;) Beardedki są w niedzielę na ringu 15, początek ich oceniania jest o 10:05;) wstęp kosztuje różnie zależnie od wystawy, ale przeważnie gdzieś około 10 zł. Wszystko jest podane na stronie oddziału zkwp Katowice ;) Quote
NatiiMar Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Kurde,więc nie zdąże zobaczyć beardedów....szkoda. Dziękuję za informację! Mimi, Ty jak rozumiem będziesz tam? Chciałabym wiedzieć jakie noty otrzyma jeden piesek. Mogłabyś mi potem dac znać? Napiszę Ci na PW o jakiego chodzi... Quote
mimi_91 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 NatiiMar napisał(a):Kurde,więc nie zdąże zobaczyć beardedów....szkoda. Dziękuję za informację! Mimi, Ty jak rozumiem będziesz tam? Chciałabym wiedzieć jakie noty otrzyma jeden piesek. Mogłabyś mi potem dac znać? Napiszę Ci na PW o jakiego chodzi... Nie niestety mnie tam nie będzie ;( Ale co do wyników to mogę Ci przekazać, bo raczej nie będę miała problemu z ich zdobyciem ;) Quote
NatiiMar Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ok,chodzi mi o psa Ever Key to My Soul z Domu Etny. Będzie w szczeniakach. Za wszelkie informacje dziękuję:) Pewnie dowiem się conieco od włascicieli,ale chcę mieć info z dwóch stron;) Dzieki. Quote
Kasienkaa214 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Słuchajcie :D jestem w tym zielona... a bardzo mi zależy na tej wystawie, a pewnie nie będe miała z kim jechać autem :( więc pytam tutaj... jest jakieś polączenie z Rzeszowa do katowic pociągiem ? w jakiś normalnych godzinach, tak żeby zdązyc na wystawe na 10?:) a i czy osoba młodsza niż 18 lat musi mieć jakiegoś opiekuna albo coś w tym stylu? :D Przepraszam, ze zasmiecam wątek, ale pewnie gdzie indziej nie dostane odpowiedzi :( Quote
Recommended Posts