Błyskotka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Yanni napisał(a):Pewnie panią Yolkę N. -jest na każdej krajówce w Polsce. Tak :roll: ? Nie wiem skąd to wzięłaś że jest na każdej krajówce :lol: ? Jakoś dziwne że na 29 wystaw w Polsce na których były oceniane moje psy oceniała mnie tylko raz a na 12 zagranicznych również tylko raz i nie miała akurat oceniać ;). Quote
Yanni Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Spodek jest moim ulubionym miejscem i cóż ja na to poradzę. Tam uczestniczyłem w największych "halowych" wydarzeniach w tym kraju , tam odbywały i odbywają się najlepsze koncerty,spotkania ..... itp ...itd. ... no i najlepsze wystawy psów w Polsce ! Taki jest tyn nasz Ślonsk i nasz "Spodek"-jak już sie biere za coś i to robi to nojlepi jak ino umi. Gorolom tysz ciynszko jest dogodzić i zdajymy sie z tego sprawa . Ale coż zrobić ? Jak godo łojciec dyrechtor "Alleluja i do pszodu". Quote
Jegor Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Yanni napisał(a):Spodek jest moim ulubionym miejscem i cóż ja na to poradzę. Tam uczestniczyłem w największych "halowych" wydarzeniach w tym kraju , tam odbywały i odbywają się najlepsze koncerty,spotkania ..... itp ...itd. ... no i najlepsze wystawy psów w Polsce ! Taki jest tyn nasz Ślonsk i nasz "Spodek"-jak już sie biere za coś i to robi to nojlepi jak ino umi. Gorolom tysz ciynszko jest dogodzić i zdajymy sie z tego sprawa . Ale coż zrobić ? Jak godo łojciec dyrechtor "Alleluja i do pszodu".A ja tak sobie marzę żeby Warszawę przenieść do Rzeszowa ,a Katowice zlokalizować w miejscu Warszawy mnie by pasiło:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
immortal Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Szukam transportu na piątek, sobotę i niedzielę z Warszawy. Jedna osoba bez psa, dokładam się do paliwa. Szukam także psa do konkursu Młody Prezenter. Quote
Daga&Maks Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 w końcu zakończyli przyjmowanie zgłoszeń Quote
AnkaW Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ooo to teraz czekamy na staweczki :lol: iiiii powodzenia wszystkim a przede wszystkim wspaniałej zabawy :multi::multi::multi: Quote
Darianna Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 czyżby już ostatecznie zamknęli w końcu listy zgłoszeń? Alleluja! Quote
immortal Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Szukam transportu na piątek, sobotę i niedzielę z Warszawy. Jedna osoba bez psa, dokładam się do paliwa. Szukam także psa do konkursu Młody Prezenter. Quote
Ravk Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 AnkaW napisał(a):Ooo to teraz czekamy na staweczki :lol: iiiii powodzenia wszystkim a przede wszystkim wspaniałej zabawy :multi::multi::multi: Zanim opublikujemy listę wystawców i psów dajemy szanse tym, którzy "zapomnieli" podać nr rejestracyjny lub rodowodu (zanim anulujemy te zgłoszenia), oraz tym którzy zgłosili psa do klasy Championów nie przesyłając Dyplomu Championa, lub do Użytkowej bez Certyfikatu Użytkowości (te są teraz Otwartej). Weryfikacja stanu zgłoszenia nadal jest do dyspozycji na stronie Oddziału. Mam nadzieję, że jak napisała AnkaW, wszyscy będziemy się dobrze bawić :kciuki: Quote
AnkaW Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jak na weryfikacji stanu zgłoszenia mam 'OK' to znaczy że wszystko doszło /dyplomy/? Quote
Frytela Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 immortal napisał(a):Szukam transportu na piątek, sobotę i niedzielę z Warszawy. Jedna osoba bez psa, dokładam się do paliwa. Szukam także psa do konkursu Młody Prezenter. My mieszkamy 100 km na południe od W-wy - Dęblin, jedziemy na niedziele Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ravk napisał(a):Zanim opublikujemy listę wystawców i psów dajemy szanse tym, którzy "zapomnieli" podać nr rejestracyjny lub rodowodu (zanim anulujemy te zgłoszenia), oraz tym którzy zgłosili psa do klasy Championów nie przesyłając Dyplomu Championa, lub do Użytkowej bez Certyfikatu Użytkowości (te są teraz Otwartej). Weryfikacja stanu zgłoszenia nadal jest do dyspozycji na stronie Oddziału. Mam nadzieję, że jak napisała AnkaW, wszyscy będziemy się dobrze bawić :kciuki: jasne. To dobrze, że dajecie szansę. Bo nie zawsze jest nam to dane;) Pzdr. Quote
musia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Zgłoszenia formularzem internetowym są czytelne, przy pomyłce na wielu etapach możesz skorygować. Ja dostałam ok. 300 zgłoszeń - wypisywanych ręcznie, dosyłanych listownie, mailem, faxem. Wiele z nich bywa naprawdę nieczytelnych, z pomyłkami w klasach, pkr-ach, rejestr, brakach w załącznikach. A nawet te dobrze wypełnione - trzeba wziąć do ręki, porównać z rodowodem, porównać z listą. Ci , którzy pracują przy wystawach ... wiedzą , ile to czasu i zdrowia kosztuje. W tym roku na szczęście, leżałam z gipsem i miałam więcej czasu. Quote
AnkaW Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 musia napisał(a): W tym roku na szczęście, leżałam z gipsem i miałam więcej czasu. ja bym tego szczęściem nie nazwała :evil_lol: Mnie tylko raz zdarzyło się być w oddziale gdy na fax przychodziły odręcznie wypisane zgłoszenia, koszmar :roll:, ja niby spokojny człowiek jestem ale część z nich na pewno wylądowałaby w koszu :oops: . Quote
EwikB Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Asiaczek napisał(a):jasne. To dobrze, że dajecie szansę. Bo nie zawsze jest nam to dane;) Pzdr. Sam pomysł z mozliwościa sprawdzenia swojego zgłoszenia jest super . Nasz statut to Ok , wiec do zobaczenia w spodku :-) Czy naprawdę nikt nie wybiera sie na niedzielę z Polski północnej i miałby jedno wolne miejsce ? Quote
Różyczka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Plan sędziowania http://www.zkwp.katowice.pl/ps2010.pdf Quote
AnkaW Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 A czy Wam otwiera się "zestawienie wystawców i psów" ? bo mnie nie. Quote
Junka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Szukam transportu z Katowic do warszawy w niedzielę, bo niestety ale pociągi tak mi sie ułożyły, że mam smae IC, na które chyba bym zbankrutowała. Aha ze mną będzie owczarek australijski :) Quote
Yanni Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Mam nadzieję że Ci stękający wiecznie na Katowice zauważą że spis wystawców podany został już na 22 dni przed wystawą co się nie zdarza w wypadku innych wystaw:) Quote
Zuza i Noddy Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 AnkaW napisał(a):A czy Wam otwiera się "zestawienie wystawców i psów" ? bo mnie nie. Mi się normalnie otwiera ;) Sprawdzić coś? Quote
katik Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 aż 21 cairnów, ale gdyby nie klasa Baby byłoby mniej więcej tyle co zawsze na miedzynarodówkach. Quote
Błyskotka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Yanni napisał(a):Mam nadzieję że Ci stękający wiecznie na Katowice zauważą że spis wystawców podany został już na 22 dni przed wystawą co się nie zdarza w wypadku innych wystaw:) Spis mógłby być z oznaczeniem rasy przy nazwisku bo aż oczy bolą od szukania psów po nazwie. No ale Katowice już tak mają z tym spisem. Quote
Darianna Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 albo numerki, byłoby łatwiej, oj będzie grzebania po stawce :D Quote
Recommended Posts