Jump to content
Dogomania

26-27-28.03.2010 Katowice - międzynarodowa

Recommended Posts

Posted

Yanni napisał(a):
Pewnie panią Yolkę N. -jest na każdej krajówce w Polsce.

Tak :roll: ? Nie wiem skąd to wzięłaś że jest na każdej krajówce :lol: ?
Jakoś dziwne że na 29 wystaw w Polsce na których były oceniane moje psy oceniała mnie tylko raz a na 12 zagranicznych również tylko raz i nie miała akurat oceniać ;).

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spodek jest moim ulubionym miejscem i cóż ja na to poradzę. Tam uczestniczyłem w największych "halowych" wydarzeniach w tym kraju , tam odbywały i odbywają się najlepsze koncerty,spotkania ..... itp ...itd. ... no i najlepsze wystawy psów w Polsce ! Taki jest tyn nasz Ślonsk i nasz "Spodek"-jak już sie biere za coś i to robi to nojlepi jak ino umi. Gorolom tysz ciynszko jest dogodzić i zdajymy sie z tego sprawa . Ale coż zrobić ? Jak godo łojciec dyrechtor "Alleluja i do pszodu".

Posted

Yanni napisał(a):
Spodek jest moim ulubionym miejscem i cóż ja na to poradzę. Tam uczestniczyłem w największych "halowych" wydarzeniach w tym kraju , tam odbywały i odbywają się najlepsze koncerty,spotkania ..... itp ...itd. ... no i najlepsze wystawy psów w Polsce ! Taki jest tyn nasz Ślonsk i nasz "Spodek"-jak już sie biere za coś i to robi to nojlepi jak ino umi. Gorolom tysz ciynszko jest dogodzić i zdajymy sie z tego sprawa . Ale coż zrobić ? Jak godo łojciec dyrechtor "Alleluja i do pszodu".
A ja tak sobie marzę żeby Warszawę przenieść do Rzeszowa ,a Katowice zlokalizować w miejscu Warszawy mnie by pasiło:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AnkaW napisał(a):
Ooo to teraz czekamy na staweczki :lol: iiiii powodzenia wszystkim a przede wszystkim wspaniałej zabawy :multi::multi::multi:

Zanim opublikujemy listę wystawców i psów dajemy szanse tym, którzy "zapomnieli" podać nr rejestracyjny lub rodowodu (zanim anulujemy te zgłoszenia), oraz tym którzy zgłosili psa do klasy Championów nie przesyłając Dyplomu Championa, lub do Użytkowej bez Certyfikatu Użytkowości (te są teraz Otwartej).
Weryfikacja stanu zgłoszenia nadal jest do dyspozycji na stronie Oddziału.
Mam nadzieję, że jak napisała AnkaW, wszyscy będziemy się dobrze bawić :kciuki:

Posted

immortal napisał(a):
Szukam transportu na piątek, sobotę i niedzielę z Warszawy. Jedna osoba bez psa, dokładam się do paliwa. Szukam także psa do konkursu Młody Prezenter.

My mieszkamy 100 km na południe od W-wy - Dęblin, jedziemy na niedziele

Posted

Ravk napisał(a):
Zanim opublikujemy listę wystawców i psów dajemy szanse tym, którzy "zapomnieli" podać nr rejestracyjny lub rodowodu (zanim anulujemy te zgłoszenia), oraz tym którzy zgłosili psa do klasy Championów nie przesyłając Dyplomu Championa, lub do Użytkowej bez Certyfikatu Użytkowości (te są teraz Otwartej).
Weryfikacja stanu zgłoszenia nadal jest do dyspozycji na stronie Oddziału.
Mam nadzieję, że jak napisała AnkaW, wszyscy będziemy się dobrze bawić :kciuki:

jasne.
To dobrze, że dajecie szansę. Bo nie zawsze jest nam to dane;)

Pzdr.

Posted

Zgłoszenia formularzem internetowym są czytelne, przy pomyłce na wielu etapach możesz skorygować.

Ja dostałam ok. 300 zgłoszeń - wypisywanych ręcznie, dosyłanych listownie, mailem, faxem.

Wiele z nich bywa naprawdę nieczytelnych, z pomyłkami w klasach, pkr-ach, rejestr, brakach w załącznikach.

A nawet te dobrze wypełnione - trzeba wziąć do ręki, porównać z rodowodem, porównać z listą.

Ci , którzy pracują przy wystawach ... wiedzą , ile to czasu i zdrowia kosztuje.

W tym roku na szczęście, leżałam z gipsem i miałam więcej czasu.

Posted

musia napisał(a):

W tym roku na szczęście, leżałam z gipsem i miałam więcej czasu.

ja bym tego szczęściem nie nazwała :evil_lol:
Mnie tylko raz zdarzyło się być w oddziale gdy na fax przychodziły odręcznie wypisane zgłoszenia, koszmar :roll:, ja niby spokojny człowiek jestem ale część z nich na pewno wylądowałaby w koszu :oops: .

Posted

Asiaczek napisał(a):
jasne.
To dobrze, że dajecie szansę. Bo nie zawsze jest nam to dane;)

Pzdr.

Sam pomysł z mozliwościa sprawdzenia swojego zgłoszenia jest super . Nasz statut to Ok , wiec do zobaczenia w spodku :-)
Czy naprawdę nikt nie wybiera sie na niedzielę z Polski północnej i miałby jedno wolne miejsce ?

Posted

Szukam transportu z Katowic do warszawy w niedzielę, bo niestety ale pociągi tak mi sie ułożyły, że mam smae IC, na które chyba bym zbankrutowała.

Aha ze mną będzie owczarek australijski :)

Posted

Mam nadzieję że Ci stękający wiecznie na Katowice zauważą że spis wystawców podany został już na 22 dni przed wystawą co się nie zdarza w wypadku innych wystaw:)

Posted

Yanni napisał(a):
Mam nadzieję że Ci stękający wiecznie na Katowice zauważą że spis wystawców podany został już na 22 dni przed wystawą co się nie zdarza w wypadku innych wystaw:)

Spis mógłby być z oznaczeniem rasy przy nazwisku bo aż oczy bolą od szukania psów po nazwie.
No ale Katowice już tak mają z tym spisem.