Jump to content
Dogomania

26-27-28.03.2010 Katowice - międzynarodowa

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaW']Właściele yorkasów - plisss coś o sędzinie [FONT=Arial,BoldItalic][FONT=Arial,BoldItalic][SIZE=3]Ana Mesto Martin, [/FONT][/FONT]

Bardzo dokładna...maca,maca i jeszcze raz maca.Lubi psy o ładnej budowie i o ładnym ruchu.Dość dużą uwagę przykłada do włosa.
W moim odczuciu bardzo miła,sympatyczna i uśmiechnięta ;)

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co słyszłam (bo sama w Katowicach nie byłąm), na III grupie, pierwszy foks szorstki, drugi west, a trzeci??? może AST albo york??? A czwarty ten, który nie trzeci...

Natomiast mój wnusio, synalek Guinnessa, 11-miesięczny Zamfir Poezje Ruchu, na tej wystawie wygrał Zw. Mł., Najlepszy Junior, a potem BOB!!! No i zakończył to 3 lokatą na BIS Junior! :) Brawo, Zamfirku! Tatuś i ja jesteśmy z Ciebie bardzo dumni!

A jak ktoś ma zdjęcia z BIS Junior, to byłabym wdzięczna, szczególnie że nie mogłam widzieć tego na żywo. :(

Posted

Flaire napisał(a):
Z tego co słyszłam (bo sama w Katowicach nie byłąm), na III grupie, pierwszy foks szorstki, drugi west, a trzeci??? może AST albo york??? A czwarty ten, który nie trzeci...

Natomiast mój wnusio, synalek Guinnessa, 11-miesięczny Zamfir Poezje Ruchu, na tej wystawie wygrał Zw. Mł., Najlepszy Junior, a potem BOB!!! No i zakończył to 3 lokatą na BIS Junior! :) Brawo, Zamfirku! Tatuś i ja jesteśmy z Ciebie bardzo dumni!

A jak ktoś ma zdjęcia z BIS Junior, to byłabym wdzięczna, szczególnie że nie mogłam widzieć tego na żywo. :(

Widziałam go jest prześliczny, kibicowaliśmy mu na bisach.
A my zgarnęliśmy BIS BABY IV ;)

Posted

Liszka napisał(a):
Bardzo dokładna...maca,maca i jeszcze raz maca.Lubi psy o ładnej budowie i o ładnym ruchu.Dość dużą uwagę przykłada do włosa.
W moim odczuciu bardzo miła,sympatyczna i uśmiechnięta ;)

Bardzo dziękuję, co prawda mam łysola /więc futo odpada/ ale lubię sędziów dokładnie oglądających psy a nie na odwal się a jak jeszcze sympatyczna to już komplet.

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Awaryjna sytuacja!. Szukam psiaka na Młodego Prezentera na sobotę. Ten z ktorym miałam występować rozchorował się. Moja kom. 793 715 308

Tak, jak rozmawiałyśmy, ja mogę Ci pożyczyć Wailerka :)

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Widziałam go jest prześliczny, kibicowaliśmy mu na bisach.
Zuza, dzięki! :) Ja sie bardzo cieszę, bo Guinness już za mniej jak miesiąc wraca do USA :( i wtedy jedyne, co tu u nas po nim zostanie, to właśnie jego dzieci...
Zuza i Noddy napisał(a):
A my zgarnęliśmy BIS BABY IV ;)
Wielkie brawa! Gratuluję! :)

Posted

Tegoroczna wystawa w Katowicach jest pierwszą wystawą psów rasowych zgłoszoną do systemu komórkowej nawigacji GPS NaviExpert. Informacje o samym programie znajdziecie na stronie pod adresem www.naviexpert.pl a pobrać go możecie zarówno ze wspomnianej strony jak i z adresu getne.pl wpisanego w wyszukiwarce Waszych komórek. Zgłszoną przeze mnie wystawę znajdziecie w dziale POI wpisując wystawa psów. Kiedy zostanie zaakceptowane pole OK wtedy system wybierze trasę i doprowadzi Was pod samą wystawę w katowickim Spodku. Mam nadzieję, że w ten sposób zmotoryzowani wystawcy psów będą mieli możliwość łatwiejszego i szybszego dotarcia na wystawowe ringi. Informacje o kolejnych wystawach i imprezach kynologicznych możecie przekazywać mailowo bezpośrednio do NaviExperta albo na portal sybile.pl, który przekaże informacje o wystawie do systemu nawigacyjnego NE. Myślę, że w ten sposób ułatwi się podróżowanie od wystawy do wystawy.

Posted

Bura a sprawdzałaś na stronie NaviExperta? A jaki model LG posiadasz? Mi znakomicie dziąl ana SE K800i i Samsungu Galaxy z systemem Android natomiast nie działa na wypasionej Omni również Samsunga gdyż nie ma ona kompatybilnej maszyny Java. Najlepiej system NaviExpert działa na telefonach wyposażonych w maszynę Java firmy Esmertec.

Posted

Dream napisał(a):
Dziękować ;)
CACIB dla Boczka

Boczkowi i Dreamowi gratulujemy!

shadow9 napisał(a):
To ja się chwale ;)
Mój mały Cordarragh Picasso- wo 1/2, w porównaniu Best Puppy.
Wystawiane przeze mnie:
Neiven AMOR'S ARROW- dosk1/2 CWC, rozpoczął chapionat
SALFORD MIDARI z Arislandu - wo 1/6
Fira First Feeling Shilton - dosh 1/3 CWC
Tecia BOG dla irlanda ;).

Brawo za ocenę na ringu + za handling:)

Shetanka napisał(a):
mój BLACK&WHITE Milthon Bohemia (Syriusz) - dosk, I/1, Zw.Mł., NJwR, BOB
Na MP 5/5 pkt
uchwycił ktoś naguska? :D

Brawo, brawo!!!

Flaire napisał(a):

A czemu nie pojechałaś z nami? Widziałabyś wszystkie swoje ukochane terrierki na żywo...

Pzdr.

Posted

To my się tez pochwalimy. Co prawda Nuzka i Nody juz wstępnie napisała, co ona z Ofikiem ugrali, ale ja napisze porzundnie...

OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - w.o.1, Best Baby, BIS BABY4!!!

Kanibaru FROMAJE FRAIS - w.o.1, Best Puppy, BIS PUPPY3!!!

BUNDUSTAR African Elite FCI - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Naj, Junior, BIS JUNIOR4!!!

JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB.

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran.

Generalnie, wrażenia po-wystawowe - OK. Na lodowisku wcale nie było tak zimno, Opole opłaciłam, u nas na całym ringu - wykładzina, sędzina z Brazylii - sprawna, opanowana, zna się na rasie (choc w 2 przypadkach nie zgadzam się z Jej werdyktem, ale to moje zdanie).

Moje młode, młodsze i najmłodsze dzieci/wnuki dzielnie walczyły do końca; należa im się duże buziaki:)

Pzdr.

Pzdr.

Posted

Asiaczek, przede wszystkim, OGROMNE gratulacje!!!

Asiaczek napisał(a):

A czemu nie pojechałaś z nami?
Bo dzisiaj wystawiamy się w Luksemburgu (skąd to piszę). :)

Posted

Flaire napisał(a):
Asiaczek, przede wszystkim, OGROMNE gratulacje!!! Bo dzisiaj wystawiamy się w Luksemburgu (skąd to piszę). :)
A, takaś chytra;)...
Ja myslałam o Lux, ale koniec końców wybrałamkatowice. Dawno w K-cach nie byłam, więc nadszedł czas nadrobić zaległości:)
Flaire - zaciskam:)

PANGEA napisał(a):
A ma ktos moze fotki z BOGVI?? Bardzo prosze. Jakby sie moj Peticik Bassecik zaplatal komus.....

Oj, tak, platał się Peticik na BOG i chyba nawet pudło zaliczone zostało:)
Ale fotek nie mam, gdzieś po hali rozchodził się głos o BOG VI gr....;)

Pzdr.

Pzdr.

Posted

Flaire napisał(a):

BOG lok. IV AST :D Więc w takim wypadku 3 York :)

Gratulacje wszystkim :)!

Posted

Asiaczek napisał(a):
To my się tez pochwalimy.

Asiaczku, gratulacje ;)! Miałam przyjemnosc podziwiac twoje psy i jestem pod duzym wrażeniem ;).

Ja dzisiaj nie dotre niestety bo o 2.00 ruszamy wystawiac się w Austrii ;).