Jump to content
Dogomania

26-27-28.03.2010 Katowice - międzynarodowa

Recommended Posts

Posted

Opiekuna nie trzeba, pociąg odjazd z Rzeszowa 4:54 jesteś na 9:19 w Katowicach, z jedną przesiadką

bez przesiadek jest InterRegio z Rzeszowa o 6:50, jesteś o 10.48 w Katowicach

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo Wam dziękuje ! :) :)
Wlasnie probowałam w google, ale nie mogłam się połapać.. a wolałam mieć pewne informacje :D
A orientujecie się jaka jest cena biletu powiedzmy tym z przesiadką o 4.50? :)

Posted

Magda & Zicko napisał(a):
Nam też doszło potwierdzenie z karteczką.. ale nam róg z katalogiem odcieli ;(

a może nie tylko ja jestem poszkodowana o katalog.. :P

U mnie jeden róg jest odcięty, ale są 3 pozostałe: piątek, sobota, niedziela. Szczerze mówiąc to zdziwiłam się, ze zostawili wszystkie, a nie tylko ten na piątek jeśli już bo wtedy mam psa, ale w klasie baby, wiec i tak katalogu nie powinnam mieć.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
U mnie jeden róg jest odcięty, ale są 3 pozostałe: piątek, sobota, niedziela. Szczerze mówiąc to zdziwiłam się, ze zostawili wszystkie, a nie tylko ten na piątek jeśli już bo wtedy mam psa, ale w klasie baby, wiec i tak katalogu nie powinnam mieć.

No Ty masz bejbika a ja mam juz doroślaka i katalogu ni ma :D

Posted

A zgłoszenie masz opłacone??Jeżeli tak to kiedy płaciłaś? Jeżeli płaciłaś po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń to katalog odbierzesz dopiero w sekretariacie po okazaniu dowodu wpłaty.

Posted

A Ja mam takie pytanie, bo ja płaciłam jeszcze jak były przyjmowane zgłoszenia, dostałam potwierdzenie z tą karteczką, ale z jednym odciętym rogiem, to co katalogu na wystawie nie dostane??

Posted

Junka napisał(a):
A Ja mam takie pytanie, bo ja płaciłam jeszcze jak były przyjmowane zgłoszenia, dostałam potwierdzenie z tą karteczką, ale z jednym odciętym rogiem, to co katalogu na wystawie nie dostane??

A w jakiej jesteście klasie?

Posted

Ana04 napisał(a):
Szukam transportu z Bielska-Białej lub okolic na niedzielę 28.03! :) Jedna osoba, BEZ PSA. Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa. Jeśli ktoś jedzie, ma miejsce w samochodzie i byłby gotowy mnie ze sobą zabrać to proszę o info na PW.

Przypominam ja, bardzo pilne!
I przepraszam, że zaśmiecam wątek.