Różyczka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Chciałam się zapytać w imieniu znajomej z zagranicy. Wypełnia formularz w języku angielskim i po podaniu właściciela i e-maila nie przechodzi dalej tylko każe ponownie Jej wpisywać hodowcę, itd.? Czy ktoś wie jak ten problem rozwiązać i o co może chodzić? Quote
Dzidtka_Gl Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 zgaduje, że naciska na dane drugiego hodowcy.... Quote
Ravk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Dzidtka_Gl']zgaduje, że naciska na dane drugiego hodowcy....[/QUOTE] Kobieca intuicja Cię nie myli :) A tak przy okazji.... Wystawcy którzy piszą, że nie otrzymali potwierdzenia wszyscy mają konta na gmail.com. Proszę zaglądać do SPAMU ;) - tam trafiają nasze potwierdzenia. Wystarczy wskazać maila i kliknąć "To nie spam" i będzie OK. Po 30 dniach Gmail usuwa maile ze spamu. Quote
Dzidtka_Gl Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Ravk']Kobieca intuicja Cię nie myli :) ehhh ta moja kobieca intuicja bahahahahaaaa no nic Czańcowe lhasaczki będą jak zawsze ;) a i boSTONKA zgłoszona :) Quote
Kisses Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Nie wiecie, czy na maila przychodzi również potwierdzenie do MP? Quote
Ravk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Kisses']Nie wiecie, czy na maila przychodzi również potwierdzenie do MP?[/QUOTE] Wiem. Nie przychodzi. Jak chcesz potwierdzenie to na PW. Quote
Kisses Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Ravk']Wiem. Nie przychodzi. Jak chcesz potwierdzenie to na PW.[/QUOTE] A więc wysyłam PW, dzięki :D Quote
Junka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 My też się zgłosiliśmy, i jako totalni laicy, bo jeszcze na wystawie nigdy nie byliśmy. Tak więc mam do was pytanie, czy do terenu wystawy to jest bardzo daleko od stacji pkp, bo niestety ale pewnie będe musiała jechac pociągiem, bo nie mam transportu. Quote
Elitesse Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Junka']My też się zgłosiliśmy, i jako totalni laicy, bo jeszcze na wystawie nigdy nie byliśmy. Tak więc mam do was pytanie, czy do terenu wystawy to jest bardzo daleko od stacji pkp, bo niestety ale pewnie będe musiała jechac pociągiem, bo nie mam transportu.[/QUOTE] z tego co pamietam to jakies 20 min spacerkiem Quote
Ravk Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Mamy zmianę sędziego dla ras: landseer, nowofundland, mastif tybetański. Będzie Bela Siklosi z Węgier Quote
Kisses Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Przedłużono zgłoszenia, z tego, co widzę :D Quote
Darianna Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 ale koszty na drugi termin tak powalają, że nie sądzę, żeby wielu ludzi waliło drzwiami i oknami.... Quote
Kisses Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Też racja. Mogli by od razu zgłoszenia dać do tego czasu, czym mogli przedłużyć termin I, bywa :D Quote
KT Arts Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja bedę jako widz;) Bo nie opłaca mi się wystawiać tam psa.. Może spotkam kilka dogomaniaków w sobote;) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja też będę jako widz. W sobotę napewno w niedzielę nie wiem jeszcze. Quote
gosias91 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Junka z dworca pod spodek nie jest daleko :) Jak wyjdziesz z dworca na ulice 3-go maja to tramwajem nr. 11 możesz podjechać I przystenak (wysiąść na rondzie) i masz przed sobą Spodek. Quote
Agonia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 albo przejść się na nogach jest to maksymalnie 10 minut spacerkiem :) Quote
SZAMAN Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Szukam miejsca w aucie na trasie Łódź-Katowice-Łódź dla 1 lub 2 osób bez psa, 26 III piątek. Podział kosztów i fotki gwarantowane :) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jak juz "ruszył" watek transportowy, to ja informuję, że mamy jeszcze miejsce w busie do Katowic na piątek. Wyjazd z W-wy:) Pzdr. Quote
EwikB Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ja natomiast na niedzielę dla jednej osoby i małego psiaka z okolic północnych, mogę rownież dojechać Bydgoszcz, Toruń , Rypin itp. Quote
AnkaW Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ponowne przedłużenie terminu zgłoszeń do 22 lutego. Quote
Recommended Posts