Jump to content
Dogomania

26-27-28.03.2010 Katowice - międzynarodowa

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam się zapytać w imieniu znajomej z zagranicy.
Wypełnia formularz w języku angielskim i po podaniu właściciela i e-maila nie przechodzi dalej tylko każe ponownie Jej wpisywać hodowcę, itd.?
Czy ktoś wie jak ten problem rozwiązać i o co może chodzić?

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']zgaduje, że naciska na dane drugiego hodowcy....[/QUOTE]

Kobieca intuicja Cię nie myli :)

A tak przy okazji....
Wystawcy którzy piszą, że nie otrzymali potwierdzenia wszyscy mają konta na gmail.com.
Proszę zaglądać do SPAMU ;) - tam trafiają nasze potwierdzenia. Wystarczy wskazać maila i kliknąć "To nie spam" i będzie OK.
Po 30 dniach Gmail usuwa maile ze spamu.

Posted

[quote name='Kisses']Nie wiecie, czy na maila przychodzi również potwierdzenie do MP?[/QUOTE]
Wiem. Nie przychodzi. Jak chcesz potwierdzenie to na PW.

Posted

My też się zgłosiliśmy, i jako totalni laicy, bo jeszcze na wystawie nigdy nie byliśmy. Tak więc mam do was pytanie, czy do terenu wystawy to jest bardzo daleko od stacji pkp, bo niestety ale pewnie będe musiała jechac pociągiem, bo nie mam transportu.

Posted

[quote name='Junka']My też się zgłosiliśmy, i jako totalni laicy, bo jeszcze na wystawie nigdy nie byliśmy. Tak więc mam do was pytanie, czy do terenu wystawy to jest bardzo daleko od stacji pkp, bo niestety ale pewnie będe musiała jechac pociągiem, bo nie mam transportu.[/QUOTE]

z tego co pamietam to jakies 20 min spacerkiem

Posted

Junka z dworca pod spodek nie jest daleko :)
Jak wyjdziesz z dworca na ulice 3-go maja to tramwajem nr. 11 możesz podjechać I przystenak (wysiąść na rondzie) i masz przed sobą Spodek.